Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Lenovo A3500 8GB

Ιαν 26 2015
Μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες να αποκτήσετε ένα tablet με πλήρη χαρακτηριστικά, πολύ προσιτή τιμή και με τη σφραγίδα ενός διεθνούς κατασκευαστή.
Lenovo A3500 8GB
To A3500 της Lenovo είναι ένα tablet με οθόνη 7’’ και εσωτερική μνήμη 8GB του οποίου η τιμή μπορεί να σας κάνει εύκολα να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο να αγοράσετε ένα no-name tablet όταν μπορείτε να αποκτήσετε ένα tablet με διεθνές, ισχυρό brand name. Βρίσκοντας το Α3500 στο You.gr με τιμή που δεν ξεπερνά τα €80, η έρευνά σας για ένα καλό και προσιτό tablet μπορεί να τελειώσει αμέσως καθώς η συσκευή διαθέτει όλα όσα αναζητά ένας απλός χρήστης για browsing, για να επικοινωνεί μέσω κοινωνικών δικτύων και Skype, για να διαχειριστεί τα e-mail του, να διαβάσει e-books, να δει φωτογραφίες και βίντεο (ακόμα και 1080p), ακόμα και να παίξει αρκετά games.Η οθόνη των 7’’ διατηρεί το βάρος της συσκευής σε πολύ καλό επίπεδο, με τα 320 γραμμάρια του βάρους να σας επιτρέπουν να το έχετε διαρκώς μαζί σας και να μπορείτε να το κρατάτε με το ένα χέρι για αρκετή ώρα.

Και πώς να μην είναι εφικτές όλες οι παραπάνω λειτουργίες από τη στιγμή που το A3500 βασίζεται σε μια οθόνη IPS των 7’’ με ανάλυση 1280x800 που προσφέρει ζωντανά χρώματα και ευρεία γωνία θέασης, καθώς και στον τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek στα 1,3GHz που συναντάμε συχνά τον τελευταίο καιρό, καθώς συνδυάζει τις ικανοποιητικές επιδόσεις με το προσιτό κόστος. Ως συνήθως, αυτό το προσιτό «πακέτο» περιλαμβάνει επίσης 1GB RAM και τα γραφικά Mali 400MP2, κάτι που συναντάμε και στο A3500 της Lenovo.

Η οθόνη των 7’’ διατηρεί το βάρος της συσκευής σε πολύ καλό επίπεδο, με τα 320 γραμμάρια του βάρους να σας επιτρέπουν να το έχετε διαρκώς μαζί σας και να μπορείτε να το κρατάτε με το ένα χέρι για αρκετή ώρα, χωρίς να κουράζεστε, όταν το χρησιμοποιείτε. Σχεδιαστικά, το Α3500 είναι όμορφο χωρίς εξάρσεις και δίνει την αίσθηση ενός ποιοτικού tablet ως προς την κατασκευή σε σχέση με το αντίτιμο που ζητά. Άρα, σε γενικές γραμμές, παρά την ύπαρξη του τυπικού glossy πλαστικού, το Α3500 καταφέρνει να ξεχωρίσει ελαφρά μεταξύ των low cost tablets ακόμα και στη σχεδίαση.O τετραπύρηνος επεξεργαστής της MediaTek στα 1,3GHz, που συναντάμε συχνά τον τελευταίο καιρό, συνδυάζει τις ικανοποιητικές επιδόσεις με το προσιτό κόστος.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει μόνο Wi-Fi για τη σύνδεσή του σε δίκτυο, ενώ ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει επίσης GPS, Bluetooth 4.0 και FM radio. To A3500 έρχεται με 8GB εσωτερικής μνήμης, η οποία μπορεί να αυξηθεί με κάρτα micro SD έως 32GB. Στο εξωτερικό του θα βρείτε ακόμα θύρα USB (από όπου γίνεται και η φόρτιση), είσοδο ακουστικών και πλήκτρα για ενεργοποίηση και αυξομείωση της έντασης ήχου.

Όσον αφορά τις κάμερες, το Α3500 ακολουθεί τη «γραμμή» που συναντάμε στα περισσότερα low cost tablets: μία στο πίσω μέρος ανάλυσης 5MP για λήψεις και μία στο μπροστινό των 2MP για επικοινωνία. Δεν πρόκειται να υποκαταστήσει τη φωτογραφική μηχανή σας στις λήψεις, αλλά υπό συνθήκες καλού φωτισμού μπορείτε να τραβήξετε αρκετά καλές φωτογραφίες και βίντεο.To a3500 της Lenovo μπορεί να σας δώσει πάνω από 7 ώρες browsing ή αναπαραγωγής βίντεο, κάτι που σπάνια θα βρείτε σε tablets με τέτοια τιμή.

Το Α3500 της Lenovo έρχεται με την έκδοση 4.2.2 που μπορεί να αναβαθμιστεί σε 4.4.2 και συνοδεύεται από τις DOIT apps, ένα πακέτο εφαρμογών που διευκολύνουν τη διαμοίραση αρχείων μεταξύ συσκευών, προστατεύουν τα δεδομένα σας από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού ή κλοπής, απλοποιούν το συγχρονισμό των επαφών σας, βελτιώνουν την εμπειρία της φωτογράφισης, κ.ά.

Για το τέλος αφήσαμε ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του A3500: την αυτονομία του. Όσο κι αν σας φαίνεται υπερβολικό, η συσκευή μπορεί να σας δώσει πάνω από 7 ώρες browsing ή αναπαραγωγής βίντεο, κάτι που σπάνια θα βρείτε σε tablets με τέτοια τιμή. Όπως καταλαβαίνετε από τα χαρακτηριστικά του A3500 και την τιμή του, η Lenovo κάνει μια κίνηση «ματ» μεταξύ των low cost tablets και πολύ δύσκολα θα ξεπεράσετε την πρότασή της αν αναζητάτε μία συσκευή κάτω από €100.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα