Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Samsung 55HU8500

Ιαν 29 2015
Ανάλυση 4K, έξυπνα χαρακτηριστικά, εντυπωσιακό περιεχόμενο και εκπληκτική κυρτή σχεδίαση από το μοντέλο αυτό της σειράς HU8500 που ωθεί την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο!
Samsung 55HU8500
Ίσως να χρειαζόμαστε ένα ολόκληρο βιβλίο για να περιγράψουμε τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες αυτής της τηλεόρασης. Το μοντέλο 3D της σειράς HU8500 διαθέτει διαγώνιο 55’’ (55HU8500), ανάλυση 4Κ, κυρτή σχεδίαση και φυσικά, είναι έξυπνη, πιο έξυπνη από ποτέ! Ξεκινώντας από την ανάλυση 3840x2160 (Ultra HD, 4K), δηλαδή 4 φορές τα pixels μιας τηλεόρασης Full HD 1080p, η τηλεοράση της σειράς HU8500 μπορεί να αναπαράγει ότι καλύτερο σε ευκρίνεια εικόνας. Αν και το περιεχόμενο 4Κ είναι ακόμα δυσεύρετο, ας μην ξεχνάμε ότι κάπως έτσι ήταν η κατάσταση όταν άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες τηλεοράσεις Full HD. Προς το παρόν λοιπόν, το περιεχόμενο σε ανάλυση 4Κ είναι ελάχιστο με τις εταιρείες να προτείνουν συνοδευτικούς media players που κατεβάζουν περιεχόμενο, υπηρεσίες streaming να προσφέρουν τις πρώτες τηλεοπτικές σειρές στις ΗΠΑ, το Google να έχει ξεκινήσει τη συλλογή του και τις εταιρείες παραγωγής να ετοιμάζονται πυρετωδώς. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, αν και το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή είναι να περιοριστείτε σε κάποια αρχεία που θα κατεβάσετε περισσότερο για δοκιμή, αυτή η κατάσταση θα αλλάξει πολύ σύντομα αφού ο όρος «4K» αποτελεί πλέον το νέο στοίχημα για κάθε εταιρεία.Μέσω της τεχνολογίας UHD Dimming σαρώνεται ολόκληρη η εικόνα και προσαρμόζεται η φωτεινότητα ώστε η τηλεόραση να προσφέρει βαθύ μαύρο και φωτεινότερο λευκό, ενώ η τεχνολογία βελτίωσης χρωμάτων PurColor φέρνει νέα επίπεδα στην πιστότητά τους.

Η Samsung έχει «πριμοδοτήσει» τις τηλεοράσεις της με μια σειρά τεχνολογιών και χαρακτηριστικών που συνοδεύουν την υψηλή ανάλυση ώστε να «απογειώνουν» την τελική εμπειρία του θεατή. Η σάρωση με Clear Motion Rate (CMR) 1200 (πρόκειται για συνδυασμό πραγματικής σάρωσης, λογισμικού και επιπλέον τεχνολογιών) εξαλείφει τις θολώσεις και τα ίχνη σε σκηνές έντονης δράσης. Με την ενεργοποίηση της ρύθμισης Motion Plus, ακόμα και μια ταινία 4Κ αναπαράγεται ολοκάθαρα και κάθε λεπτομέρεια είναι ορατή. Σε αυτό βέβαια συμβάλλουν τόσο ο ταχύτερος επεξεργαστής εικόνας, όσο και η προηγμένη τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το UHD Dimming, βάσει του οποίου σαρώνεται ολόκληρη η εικόνα και προσαρμόζεται η φωτεινότητα ώστε η τηλεόραση να προσφέρει βαθύ μαύρο και φωτεινότερο λευκό. Όσο, για το ρεαλισμό των χρωμάτων, η τεχνολογία βελτίωσης χρωμάτων PurColor φέρνει νέα επίπεδα στην πιστότητά τους.

Την έλλειψη περιεχομένου 4Κ που αναφέραμε παραπάνω μετριάζει η εξαιρετική δυνατότητα για upscaling των τηλεοράσεων της Samsung, ειδικά όταν το περιεχόμενο είναι σε ανάλυση Full HD. Ο θόρυβος και τα ίχνη μειώνονται αισθητά, ωστόσο αν το περιεχόμενο είναι ανάλυσης SD δε μπορούν να γίνουν θαύματα στην ευκρίνεια, αλλά η βελτίωση είναι αισθητή. Αυτό το αναφέρουμε ώστε να μην υπάρχουν πολύ υψηλές προσδοκίες στη βελτίωση της τηλεοπτικής εικόνας από τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια.Τα πλεονεκτήματα αυτής της κυρτής σχεδίασης είναι σημαντικά αφού ο θεατής τοποθετείται στο κέντρο της δράσης, η τηλεόραση καλύπτει καλύτερα το οπτικό πεδίο του και φαίνεται μεγαλύτερη απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Αφήνοντας την ποιότητα εικόνας, περνάμε στο χαρακτηριστικό που θα παρατηρήσει κάποιος με την πρώτη ματιά: την εντυπωσιακή κυρτή σχεδίαση. Τα πλεονεκτήματα αυτής της σχεδίασης είναι σημαντικά αφού ο θεατής τοποθετείται στο κέντρο της δράσης, η τηλεόραση καλύπτει καλύτερα το οπτικό πεδίο του και φαίνεται μεγαλύτερη απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Ένα λεπτό μαύρο πλαίσιο 10 χιλιοστών και μία γκρι βάση με την ένδειξη «HUD» συμπληρώνουν την εμφάνιση των τηλεοράσεων της Samsung, με τη βάση να ακολουθεί τη κυρτή σχεδίαση της τηλεόρασης.

Τα μοντέλο της σειράς HU8500 συνοδεύεται από το One Connect, ένα port hub που συγκεντρώνει τις θύρες της τηλεόρασης και, αν και δεν αποτελεί καινούρια ιδέα, η νεότερη έκδοσή του είναι αναβαθμισμένη. Το One Connect αφήνει στην τηλεόραση μόνο 3 θύρες, μία για την τροφοδοσία, μία έξοδο audio (μόνο για Samsung) και μία για το ίδιο. Πάνω του, μεταξύ άλλων, θα βρείτε 4 θύρες HDMI 2.0 με μία από αυτές να υποστηρίζει MHL 3.0 (για ταυτόχρονη φόρτιση της φορητής συσκευής κατά τη σύνδεση με την τηλεόραση και την αναπαραγωγή περιεχομένου), 3 θύρες USB (δύο USB 2.0 και μία USB 3.0), θύρα Ethernet, οπτική έξοδο ήχου και θύρα Common Interface, ενώ εκτός από το δέκτη επίγειου σήματος, υπάρχει και ένας διπλός δορυφορικός δέκτης. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το One Connect διευκολύνει σημαντικά τις συνδέσεις της τηλεόρασης με άλλες συσκευές, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει σε έναν πιο τακτοποιημένο χώρο που θα αναδεικνύει την όμορφη σχεδίαση της τηλεόρασης.Ένα λεπτό μαύρο πλαίσιο 10 χιλιοστών και μία γκρι βάση με την ένδειξη «HUD» που ακολουθεί τη κυρτή σχεδίαση της τηλεόρασης συμπληρώνουν την εντυπωσιακή σχεδίαση των μοντέλων της σειράς HU8500.

Ως hi-end μοντέλα, οι τηλεοράσεις της σειράς HU8500 διαθέτουν όλα τα «ατού» της Samsung για το χειρισμό τους. Εκτός από το «συμβατικό» τηλεκοντρόλ, το Smart Remote Control σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία τις έξυπνες δυνατότητες της τηλεόρασης διαθέτοντας επιφάνεια αφής που διευκολύνει τη χρήση του Smart Hub (του Smart TV μενού) και την πλοήγηση στο Internet. Ο χειρισμός μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολος με τη χρήση φωνητικών εντολών για την αλλαγή καναλιού, τη ρύθμιση της έντασης του ήχου και την εκκίνηση μιας εφαρμογής, ενώ η αναζήτηση περιεχομένου γίνεται πλέον μια πολύ απλή διαδικασία. Και φυσικά, από τις τηλεοράσεις της Samsung δε λείπει η δυνατότητα χειρισμού μέσω κινήσεων των χεριών, κάτι που προϋποθέτει την αγορά κάμερας (πωλείται ξεχωριστά), αλλά και η ύπαρξη εφαρμογών χειρισμού για τις φορητές συσκευές σας. 
Το Smart Remote Control σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία τις έξυπνες δυνατότητες της τηλεόρασης διαθέτοντας επιφάνεια αφής που διευκολύνει τη χρήση του Smart Hub (του Smart TV μενού) και την πλοήγηση στο Internet.

Για να απολαύσετε το τρισδιάστατο περιεχόμενό σας θα βρείτε δύο ζεύγη ενεργών γυαλιών, ενώ καθώς η τεχνολογία έχει ωριμάσει, φαινόμενα τρεμοπαίγματος και κούρασης δεν υφίστανται. Αντίστοιχα ώριμη είναι και η Smart TV πλατφόρμα της Samsung που μετρά αρκετά χρόνια και προσφέρει ότι καλύτερο. Κι αν ανησυχείτε επειδή οι τεχνολογίες αλλάζουν, οπότε κάποια στιγμή η τηλεόρασή σας θα φαίνεται ελαφρώς παρωχημένη, μπορείτε να προμηθευτείτε το UHD Smart Evolution Kit (πωλείται ξεχωριστά), με το οποίο η συσκευή σας αναβαθμίζεται ακολουθώντας τις εξελίξεις.

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα