Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Creative Sound BlasterX H3

Ιαν 19 2016
Ο ποιοτικός ήχος και ο εργονομικός σχεδιασμός του headset Sound BlasterX H3 της Creative είναι ακριβώς αυτά που χρειάζονται οι σύγχρονοι gamers.
Creative Sound BlasterX H3
Το Creative Sound BlasterX H3 αποτελεί το νέο gaming headset της εταιρείας, το οποίο έρχεται σε πολύ οικονομική τιμή σε σχέση με άλλα headset της σειράς Sound BlasterX, και απευθύνεται σε επαγγελματίες gamers, αλλά και σε ενθουσιώδεις χρήστες που ψάχνουν μια οικονομική πρόταση να προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο και εργονομικό σχεδιασμό.Ζήσε έντονα το παιχνίδι σου με τα Creative Sound BlasterX H3, ακουστικά φτιαγμένα για επαγγελματίες gamers από την Creative, μια εταιρία με μεγάλη πείρα στο κομμάτι του ήχου.

Πιο συγκεκριμένα, το Sound BlasterX H3 έρχεται σε λιτή συσκευασία που περιλαμβάνει τα ακουστικά, το αποσπώμενο μικρόφωνο, καθώς και ένα καλώδιο splitter. Ξεχωρίζει για την άνεση που προσφέρει στον χρήστη, καθώς, εκτός από τον εργονομικό σχεδιασμό του είναι εξαιρετικά ελαφρύ, ενώ οι οδηγοί διπλώνονται στο εσωτερικό της στεφάνης έτσι ώστε να μειωθεί ο όγκος στο ελάχιστο δυνατό, προσφέροντας έτσι εύκολη μεταφορά.

Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα της συσκευής, αυτή είναι αναλογικού τύπου και η σύνδεση με τη πηγή ήχου πραγματοποιείται μέσω του κλασικού mini-jack 3,5mm, με το ενσωματωμένο καλώδιο (στον οδηγό) του αριστερού ακουστικού να καταλήγει σε ένα τεσσάρων πόλων βύσμα. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να αξιοποιήσει το μικρόφωνο και τα ακουστικά ταυτόχρονα αν το συνδέσει σε αντίστοιχη υποδοχή, όπως είναι το DualShock 4 του PlayStation 4. Για σύνδεση σε υπολογιστή γίνεται χρήση του splitter που προαναφέραμε. Το ίδιο καλώδιο καλύπτεται από επιφάνεια τύπου σχοινιού για να μην μπλέκεται, ενώ πάνω του υπάρχει ένα ρυθμιστικό που επιτρέπει την αυξομείωση της έντασης και την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του μικροφώνου. Το μικρόφωνο είναι αποσπώμενο και τοποθετείται στην ειδική θύρα που βρίσκεται στο αριστερό ακουστικό, ενώ έχει τη δυνατότητα να λυγίζει για καλύτερη προσαρμογή στο στόμα του χρήστη.Το αποσπώμενο μικρόφωνο είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αφαίρεσης θορύβων ώστε οι συμπαίχτες σας να ακούν μόνο όσα πρέπει.

Τα ακουστικά Sound BlasterX H3 καλύπτονται από μαλακό υλικό με προστατευτικό από δερματίνη που μπορεί να αφαιρεθεί και καλύπτουν τα αυτιά του χρήστη χωρίς να ενοχλούν (ear cup), ενώ προσφέρουν απομόνωση από εξωτερικούς ήχους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν βρίσκεστε στη μέση της δράσης σε ένα online game. Στην εργονομία συμβάλει και η ρύθμισή τους στον κατακόρυφο άξονα για να εφαρμόζονται καλά γύρω από τα αυτιά. Επιπλέον, η στεφάνη καλύπτεται από αφρώδες υλικό για να «κάθεται» άνετα στο κεφάλι του χρήστη.

Όσον αφορά στην ποιότητα του ήχου, η Creative χρησιμοποιεί ηχεία 40 mm FullSpectrum που προσφέρουν καθαρό ήχο και εξαιρετικά μπάσα. Επιπλέον, η εμπειρία ήχου ανεβαίνει κατακόρυφα με τη χρήση της εφαρμογής Sound BlasterX Acoustic Engine Lite, η οποία επιτρέπει την παραμετροποίηση του ήχου για διάφορους τύπους ακουστικής με έτοιμα προφίλ που έχουν ενσωματωθεί ειδικά για το συγκεκριμένο headset της εταιρείας. Έτσι, τα ακουστικά μπορούν να ρυθμιστούν για διάφορες χρήσεις, όπως για gaming, για μουσική και για chating.Η αυξομείωση του ήχου και η ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του μικροφώνου γίνονται από το ρυθμιστικό που βρίσκεται κατά μήκος του καλωδίου.

Τα Creative Sound BlasterX H3 είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσουν εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο ελαφρύς σχεδιασμός τους και η εργονομία τους τα καθιστούν ιδανική πρόταση ακόμα και για καθημερινή χρήση, ενώ αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για online gaming σε MMO, MOBA και άλλα multiplayer games. Αν αναλογιστούμε και την πολύ προσιτή τιμή τους, πρόκειται για μία εξαιρετική πρόταση που πρέπει να εξετάσετε.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα