Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Crucial BX200 SSD Series

Ιαν 26 2016
Για όσους θέλουν να αποκτήσουν τις επιδόσεις που προσφέρει η τεχνολογία SSD χωρίς να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό.
Crucial BX200 SSD Series
Γνωρίζετε πλέον πως η μετάβαση σε έναν δίσκο SSD είναι η κίνηση που προσφέρει την μεγαλύτερη αύξηση σε επιδόσεις, όταν αποφασίσετε να προβείτε σε αναβάθμιση του συστήματός σας. Η εκκίνηση του υπολογιστή και του λειτουργικού είναι κατά πολύ ταχύτερη, ενώ η φόρτωση προγραμμάτων και αρχείων γίνεται άμεσα. Οι δίσκοι SSD είναι σχεδιασμένοι για να ξεπερνούν τις επιδόσεις ενός συμβατικού σκληρού δίσκου μέχρι και 13 φορές, με ταχύτητες ανάγνωσης δεδομένων που αγγίζουν τα 540 MB/s. Η ταχύτητα αυτή όμως συνήθως έρχεται με ένα κόστος αυξημένο, συγκριτικά πάντα με τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους. Η Crucial έρχεται να χαράξει την χρυσή τομή σε αυτό το θέμα, προσφέροντας τις επιδόσεις της τεχνολογίας SSD, σε μια τιμή κάτι περισσότερο από ελκυστική.Η μετάβαση σε έναν δίσκο SSD είναι η κίνηση που προσφέρει την μεγαλύτερη αύξηση σε επιδόσεις, όταν αποφασίσετε να προβείτε σε αναβάθμιση του συστήματός σας.

Ο λόγος για την σειρά BX200, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά BX100. Στην σειρά BX200 η Crucial χρησιμοποιεί το πρώτο της TLC (triple-level cell/3-bit) NAND drive, καθώς και το νέο controller Silicon Motion SM2256. Τα στοιχεία αυτά συνεργάζονται για να προσφέρουν εντυπωσιακές ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης, οι οποίες φτάνουν τα 490 ΜΒ/sec και 540 ΜΒ/sec αντίστοιχα, σε όλη τη γκάμα της σειράς, που ξεκινάει από 240GB, συνεχίζει στα 480GB και καταλήγει στην κορυφαία πρόταση των 960GB.

Οι σκληροί δίσκοι SSD της σειράς BX200 της Crucial αποδεικνύονται ταυτόχρονα έως και 40 φορές πιο αποδοτικοί ενεργειακά, σε σύγκριση με έναν συμβατικό σκληρό δίσκο. Αυτό συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι οι δίσκοι SSD έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους μέσω memory chips, καταναλώνοντας έτσι λιγότερη ενέργεια. Το αποτέλεσμα είναι σαφώς ο βελτιωμένος κύκλος ζωής της μπαταρίας, αλλά και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες, καθώς και ο χαμηλότερος θόρυβος στο laptop σας. Κατά συνέπεια, πέρα από την παραγωγικότητά σας, αυξάνεται και η αυτονομία του φορητού υπολογιστή σας.Οι σκληροί δίσκοι SSD της σειράς BX200 της Crucial αποδεικνύονται έως και 40 φορές πιο αποδοτικοί ενεργειακά, σε σύγκριση με έναν συμβατικό σκληρό δίσκο.

Τα μοντέλα της σειράς BX200 είναι δίσκοι των 2,5 ιντσών, ακολουθώντας τις διαστάσεις που συναντώνται στην πλειοψηφία των σκληρών δίσκων στα laptops, κάτι που σημαίνει ότι η μετάβαση θα είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση, ενώ αν υπάρχει θέμα χώρου που περισσεύει, τότε προσφέρονται και ειδικοί αντάπτορες. Η θήκη αλουμινίου που περιβάλλει τον δίσκο του χαρίζει ένα διακριτικό προφίλ. Σε όρους αντοχής, οι BX200 της Crucial κινούνται σε καλά επίπεδα, αφού μπορούν να φτάσουν τα 72 TBW (Terabytes Written), ή αλλιώς 1,5 εκατομμύριο ώρες λειτουργίας. Η ενεργειακή κατανάλωση επίσης παρουσιάζεται καλή, αφού αγγίζει τα 150mW.

Επιπρόσθετα, προκειμένου να διευκολυνθεί η –αναμφίβολα κουραστική και ταυτόχρονα αναπόφευκτη- διαδικασία μεταφοράς των δεδομένων σας στον νέο σας δίσκο, οι δίσκοι της σειράς BX200 συνοδεύονται με το cloning software Acronis True Image HD. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρες, λειτουργικό και εκκινήσιμο αντίγραφο του δίσκου σας στο νέο δίσκο SSD με ελάχιστο κόπο και χωρίς μπλεξίματα.Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία μεταφοράς των δεδομένων σας στον νέο σας δίσκο, οι δίσκοι της σειράς BX200 συνοδεύονται με το cloning software Acronis True Image HD.

Αυτό που προσφέρει σε γενικές γραμμές η σειρά BX200 είναι οι ταχύτητες και η ασφάλεια της τεχνολογίας SSD, σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή. Αυτοί που σίγουρα θα επωφεληθούν τα μέγιστα είναι όσοι θέλουν να κάνουν την μετάβαση από έναν συμβατικό σκληρό δίσκο στην ταχύτητα, την ασφάλεια, την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και θερμοκρασία που προσφέρει ένας SSD, ούτως ώστε να απογειώσουν τις επιδόσεις του laptop, ή ακόμα και του σταθερού Η/Υ τους. Οι Crucial BX200 καθιστούν την τεχνολογία SSD προσιτή σε όλους.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα