Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Intel 3710 SSD Series

Ιαν 21 2016
H Intel ανανεώνει την κατηγορία των SSD που προορίζονται για data centers με τη σειρά 3710, η οποία ενσωματώνει νέο NAND και βελτιωμένο controller.
Intel 3710 SSD Series
Η τεχνολογία σκληρών δίσκων SSD δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η αύξηση που προσφέρουν στις επιδόσεις έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη εκκίνηση των εφαρμογών και του λειτουργικού, την καλύτερη απόκριση του συστήματος, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν και μεγαλύτερη ασφάλεια, λόγω της απουσίας κινούμενων μερών. Ως εκ τούτου, πέραν των προφανών πλεονεκτημάτων τους στην οικιακή χρήση, οι σκληροί δίσκοι SSD αποτελούν την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θέλουν να διασφαλίσουν την ταχύτητα, την αποδοτικότητα, αλλά και την ασφάλεια στις εργασίες τους. Σε αυτήν την κατηγορία ακριβώς στοχεύει και η Intel με την νέα σειρά Data Center SSDs, την S3710.Πέραν των προφανών πλεονεκτημάτων τους στην οικιακή χρήση, οι σκληροί δίσκοι SSD αποτελούν την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Με παράδοση στον χώρο των λύσεων αποθηκευτικού χώρου για επιχειρήσεις και εστίαση στη συνοχή των επιδόσεων, η σειρά 3710 εγγυάται τις απόλυτες επιδόσεις και μάλιστα με αύξηση στις τυχαίες εγγραφές της τάξης του 25%, κάτω από οποιονδήποτε φόρτο εργασίας, καθώς και βελτιωμένες ταχύτητες διαδοχικής εγγραφής και ανάγνωσης.

Η σειρά 3710 προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών χωρητικότητας, ξεκινώντας από τα 200GB και συνεχίζοντας στα 400GB, 800GB, μέχρι τα 1.2ΤΒ, όπου και συναντάμε την κορυφαία πρόταση. Και τα τέσσερα μοντέλα ακολουθούν το πρωτόκολλο SATA στις 2,5", κάτι που επιτρέπει με ευκολία την εναλλαγή των ήδη υπαρχόντων σκληρών δίσκων (HDD), ενώ διαθέτουν λιτό σχεδιασμό και θερμαπαγωγική επιφάνεια στον controller. Ταυτόχρονα, όλοι οι δίσκοι της σειράς έρχονται εξοπλισμένοι με τη δυνατότητα εποπτείας και καταγραφής της θερμοκρασίας, η οποία και ενεργοποιείται όταν ο σκληρός δίσκος SSD ξεπεράσει την τιμή που έχετε ορίσει.

Σε ό,τι αφορά στις αντοχές τους, οι SSD της σειράς 3710 τα καταφέρνουν εξαιρετικά, αφού η διάρκεια ζωής τους ανέρχεται στα 10 Drive Writes την ημέρα, ή 24,3 Petabytes εγγραφής δεδομένων (PBW - Petabytes Written). Οι ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής ξεκινούν από τα 550/300 ΜΒ/sec για το μοντέλο των 200GB, με το κορυφαίο μοντέλο του 1.2TB να αγγίζει τα 550/520 MB/sec. Οι εφαρμογές μπορούν να αξιοποιήσουν τυπικό latency της τάξης των 55μs, με μέγιστα latencies ανάγνωσης τα 500μs στο 99.9% του χρόνου. Όλα αυτά, σε βάρος που φτάνει τα 96 γραμμάρια και κατανάλωση ρεύματος που ανέρχεται στα 6.9W και πέφτει μέχρι τα 700mW όταν ο δίσκος βρίσκεται σε αδρανή κατάσταση.Η σειρά 3710 προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών χωρητικότητας, ξεκινώντας από τα 200GB και συνεχίζοντας στα 400GB, 800GB, μέχρι τα 1.2ΤΒ.

Στην αναζήτηση SSD SATA, με την αντοχή των 10 DWPD, η Intel προσφέρει απαράμιλλο πλεονέκτημα στις μεγάλες χωρητικότητες, ενώ το ίδιο ισχύει για το μοντέλο των 200GB, όπου και οι επιλογές είναι σαφώς λιγότερες. Σε ποιους όμως απευθύνεται; Κατά κύριο λόγο στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που βάζουν σε προτεραιότητα την ασφάλεια των δεδομένων τους, χωρίς όμως να θυσιάζουν τις επιδόσεις, αλλά και τη συνοχή αυτών. Η έκδοση των 1.2 ΤΒ, εξάλλου, αποτελεί ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση ως προς αυτό. Ταυτόχρονα όμως, η έκδοση των 200GB μπορεί να βρει απήχηση και στους φανατικούς της επεξεργασίας HD Video, ή εσάς που θέλετε να έχετε ταχύτητα και άμεση εμπειρία χρήσης, με εξαιρετική διάρκεια ζωής του SSD και ασφάλεια του περιεχομένου σας.Η σειρά 3710 SSD της Intel αποτελεί την καλύτερη λύση για την ασφάλεια και την ταχύτητα των δεδομένων, με μια γκάμα επιλογών χωρητικότητας που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Είτε μιλάμε για data centers, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, είτε βάσεις δεδομένων, αλλά και επεξεργασία εικόνας και βίντεο υψηλής ανάλυσης, η σειρά 3710 SSD της Intel αποτελεί την καλύτερη λύση για την ασφάλεια και την ταχύτητα των δεδομένων, με μια γκάμα επιλογών χωρητικότητας που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα