Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών (Χειμώνας 2016, Μέρος 01)

Ιαν 04 2016
Ο χειμώνας κρύβει ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες που μας δίνουν παράλληλα και μια γεύση από τη νέα χρονιά.
Κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών (Χειμώνας 2016, Μέρος 01)
Μετά από τα φθινοπωρινά αφιερώματά μας σχετικά με τις gaming κυκλοφορίες, ήρθε η ώρα και για τη χειμερινή σεζόν. Όπως πάντα, το χειμώνα «αραιώνουν» λίγο τα πράγματα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι λίγοι τίτλοι που κυκλοφορούν δεν είναι ενδιαφέροντες. Ξεχωρίζει το νέο, ακόμη εντυπωσιακότερο σε σχέση με τους προκατόχους του Just Cause 3 και το νέο Rainbow Siege.

Just Cause 3


Η σειρά Just Cause είναι συνώνυμη με το χαοτικό, ελεύθερο και απίστευτα διασκεδαστικό gameplay. Ο πρωταγωνιστής Rico Rodriguez προσπαθεί παραδοσιακά να ανατρέψει τον δικτάτορα κάποιου νησιού και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Just Cause 3: το μεσογειακό νησί Medici πρέπει να απελευθερωθεί από τον ζυγό του General Sebastiano di Ravello. Για να πραγματοποιηθεί η ανατροπή αυτή θα χρειαστούν και πάλι πολλά όπλα, εκρηκτικά και γενικά υψηλότατη δύναμη πυρός, που ο Rico ευτυχώς είναι σε θέση να διαχειριστεί. Όπως έχουμε συνηθίσει από τη σειρά, η ελευθερία κινήσεων είναι στην ουσία απεριόριστη και ο γάντζος του Rico δίνει τη δυνατότητα για ενέργειες που δεν θα σκεφτόταν καν ο πιο παράτολμος κασκαντέρ. Βλέπετε ένα μαχητικό να περνάει πάνω από το κεφάλι σας; Μπορείτε να γαντζωθείτε επάνω του, να αιωρηθείτε στον αέρα πυροβολώντας και μετά να εξουδετερώσετε τον πιλότο εν πτήσει και να πάρετε τη θέση του. Κάπως έτσι θα περνάει η ώρα σας στο Just Cause 3, οπότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε δευτερόλεπτο.

Rainbow Six Siege


Η αντιτρομοκρατική ομάδα με κωδικό όνομα Rainbow ενεργοποιείται και πάλι και θα πρέπει να την καθοδηγήσετε σε νέες επιτυχημένες αποστολές. Σε αντίθεση με πριν όμως, οι αποστολές αυτές λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο online multiplayer modes, αφού δεν υπάρχει κάποιο single-player campaign. Σε κάθε παιχνίδι συμμετέχουν δύο ομάδες, κάθε μία από τις οποίες αποτελείται από “Operators” με διαφορετικές δυνατότητες. Η μία ομάδα αναλαμβάνει το ρόλο του επιτιθέμενου και η άλλη του αμυνόμενου, όντας οχυρωμένη μέσα σε κτίρια. Ο σχεδιασμός των επιθέσεων πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή, αφού οι παίκτες δε μπορούν να επανέλθουν στο παιχνίδι αυτόματα αν εξουδετερωθούν. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να τους αναζωογονήσουν οι συμπαίκτες τους, οπότε μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του επιπέδου τακτικής που απαιτείται προκειμένου κάποια ομάδα να επικρατήσει. Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι οι μάχες λαμβάνουν χώρα σε πολυεπίπεδα κτίρια και είναι πολλές οι διαθέσιμες τακτικές που εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα ανατίναξης ενός πατώματος ή η εισβολή μέσω παραθύρων.

Dragon Quest Heroes


Η σειρά Dragon Quest είναι πασίγνωστη σε όσους ασχολούνται με ιαπωνικά RPG, αφού θεωρούνται ως ένα από τα πιο σημαντικά και επιτυχημένα δείγματα του συγκεκριμένου είδους. Το Dragon Quest Heroes δεν είναι το επόμενο μεγάλο RPG της σειράς, αλλά ένα spin-off που βασίζεται σε hack and slash μηχανισμούς. Το σενάριο είναι απλό: τα τέρατα της Arba πέφτουν θύματα μιας κατάρας, με αποτέλεσμα η επιθετικότητά τους να αυξηθεί με εκθετικό ρυθμό. Από τη μεριά σας, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα, να συμμαχήσετε με γνωστούς ήρωες από τη σειρά και να κατατροπώσετε τα καταραμένα τέρατα χρησιμοποιώντας τις εντυπωσιακές διαθέσιμες κινήσεις.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros.


Θυμάστε το Super Mario RPG του 1996; Η ενδιαφέρουσα αυτή απόπειρα ενσωμάτωσης μηχανισμών RPG στο σύμπαν του Mario δεν αποτέλεσε τελικά μεμονωμένο συμβάν, αφού ήταν δύο οι σειρές που βασίστηκαν στους μηχανισμούς της: Paper Mario και Mario & Luigi. Ύστερα από πολυετή ανεξάρτητη πορεία, ήρθε η ώρα για τις δύο σειρές να ενωθούν, υπό τη σκέπη του Mario & Luigi: Paper Jam Bros. Αυτό που συμβαίνει σεναριακά είναι ότι «μπλέκονται» οι δύο κόσμοι, το κανονικό Mushroom Kingdom και το χάρτινο. Έτσι, ο Bowser συμμαχεί με τον χάρτινο εαυτό του και, όπως είναι εύκολο να μαντέψει κανείς, το αποτέλεσμα είναι η απαγωγή της Peach και της Paper Peach. Θα πρέπει λοιπόν αντίστοιχα και ο Mario με τον Luigi να συμμαχήσουν και αυτοί με τον Paper Mario ώστε να διορθώσουν τα πράγματα.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα