Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Razer Blackwidow Chroma Greek

Ιαν 25 2016
Η Razer κυκλοφορεί τη δημοφιλή έκδοση Chroma του κορυφαίου gaming πληκτρολογίου Blackwidow, με ελληνικά πλήκτρα.
Razer Blackwidow Chroma Greek
Στον τομέα του gaming, η Razer δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από headsets και ποντίκια, μέχρι μηχανικά πληκτρολόγια, το όνομα της Razer είναι συνδεδεμένο με το gaming και δη με τα ποιοτικά και αξιόλογα περιφερειακά για κάθε gamer που δίνει ιδιαίτερη σημασία στις επιδόσεις και το στιλ. Στο τελευταίο είναι που επικεντρώθηκε και η σειρά Chroma, ουσιαστικά μια επανακυκλοφορία των πιο σημαντικών περιφερειακών της Razer, με νέες και εκτεταμένες επιλογές σε ό,τι αφορά τον χρωματισμό τους.Το Blackwidow Chroma Greek αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση του Blackwidow 2014, όπου για πρώτη φορά η Razer εισήγαγε τους δικούς τους μηχανικούς διακόπτες, οι οποίοι και δημιουργήθηκαν έχοντας εξαρχής ως στόχο τις απόλυτες επιδόσεις στο gaming.

Από αυτήν τη σειρά δε θα μπορούσε να απουσιάζει το Blackwidow, το κορυφαίο gaming πληκτρολόγιο, το οποίο από την πρώτη έκδοση του, το 2010, κατάφερε να καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες προτάσεις του είδους του, προσφέροντας αμεσότητα και εξαιρετική απόκριση. Το Blackwidow Chroma Greek αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση του Blackwidow 2014, όπου για πρώτη φορά η Razer εισήγαγε τους δικούς τους μηχανικούς διακόπτες, οι οποίοι και δημιουργήθηκαν έχοντας εξαρχής ως στόχο τις απόλυτες επιδόσεις στο gaming. Οι αποκλειστικοί αυτοί διακόπτες συνδυάζουν την αμεσότητα στην εισαγωγή εντολών με την άνεση, ενώ οι ελληνικοί χαρακτήρες επιτρέπουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην πληκτρολόγηση κειμένου.

Ο διακόπτης ενεργοποιείται στα 50cN, και είναι τοποθετημένος πιο κοντά στο σημείο ανάπαυσης του πλήκτρου, έχοντας χρόνο απόκρισης 1000Hz (1ms). Έτσι, το Blackwidow Chroma Greek αποδεικνύεται ιδανικό για gaming, αφού η καταχώρηση εντολών γίνεται γρηγορότερα και χωρίς να χρειάζεται το πλήκτρο να ακολουθήσει ολόκληρη τη διαδρομή. Επιπρόσθετα, κατ’αυτόν τον τρόπο είναι και πιο εύκολες συγκεκριμένες λειτουργίες που χρησιμεύουν σε αρκετά games, όπως για παράδειγμα το double-tapping. Ταυτόχρονα, μέσω της αποκλειστικής τεχνολογίας της Razer, το Blackwidow Chroma Greek αποδεικνύεται εξίσου άνετο και εργονομικό και στις καθημερινές εργασίες, πάντα με το χαρακτηριστικό "κλικ" ενός μηχανικού πληκτρολογίου. Τέλος, τα 5 πλήκτρα macro στο πλάι, επιτρέπουν την απεριόριστη καταγραφή μακροεντολών on the fly, δηλαδή επί τόπου και χωρίς να σταματάτε τη δράση.Το όνομα της Razer είναι συνδεδεμένο με το gaming και δη με τα ποιοτικά και αξιόλογα περιφερειακά για κάθε gamer που δίνει ιδιαίτερη σημασία στις επιδόσεις και το στιλ.

Στην διάθεσή σας έχετε μια ανεξάντλητη χρωματική παλέτα για να φωτίσετε το πληκτρολόγιο όπως επιθυμείτε. Έχετε τη δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων κυριολεκτικά σε κάθε ένα από τα φωτιζόμενα πλήκτρα, αλλά και δημιουργίας προφίλ για συγκεκριμένα games ή είδη παιχνιδιών, όπως για παράδειγμα ΜΜΟRPG ή Strategy. Μέσω της λειτουργίας Chroma, τα LED της συσκευής μπορούν να αλλάζουν μοτίβα και κινήσεις ανάμεσα σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα, ενώ αν έχετε περισσότερες από μία συσκευές της Razer, μπορείτε να τις συγχρονίσετε μεταξύ τους, δημιουργώντας τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς.

Η παραμετροποίηση του φωτισμού, των προφίλ, αλλά και των μακροεντολών γίνεται μέσω του Synapse 2.0, του πλούσιου συνοδευτικού software της Razer, το οποίο χαρακτηρίζεται από την πληθώρα επιλογών και την ευκολία χρήσης του. Το φιλικό, σχεδόν διαισθητικό περιβάλλον εργασίας του Synapse 2.0 φροντίζει για την παραμετροποίηση και ρύθμιση όλων των συσκευών Razer που διαθέτετε, κάτι που σημαίνει ότι η παραμετροποίησή τους γίνεται εύκολα και γρήγορα από ένα σημείο.Το Razer Blackwidow Chroma Greek είναι ένα gaming πληκτρολόγιο που απευθύνεται στον gamer που θέλει απόλυτες επιδόσεις και αξιοπιστία.

Το Razer Blackwidow Chroma Greek είναι ένα gaming πληκτρολόγιο που απευθύνεται στον gamer που θέλει τις απόλυτες επιδόσεις και αξιοπιστία, χωρίς όμως να κάνει συμβιβασμούς στο στιλ. Η ποιότητα κατασκευής του, οι μηχανικοί διακόπτες της Razer, η χρωματική παλέτα του και τα ελληνικά πλήκτρα καθιστούν το Razer Blackwidow Chroma Greek μια ιδανική πρόταση τόσο για τους hardcore gamers, όσο και για εσάς που θέλετε μια ποιοτική λύση για τις καθημερινές εργασίες, αλλά και το όνομα της Razer, που δίνει το πλεονέκτημα σε οποιοδήποτε παιχνίδι.


Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα