Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5+1 δωρεάν antivirus για το PC σας

Ιαν 03 2017
Για μία νέα και ασφαλή χρονιά, τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα antivirus είναι εδώ για να κρατήσουν τον υπολογιστή σας καθαρό από ιούς και online απειλές.
5+1 δωρεάν antivirus για το PC σας
Οι κίνδυνοι που μπορεί να παραμονεύουν στον κόσμο του Internet είναι πλέον λίγο-πολύ γνωστοί σε όλους μας. Και ενώ πολλές φορές τα σημάδια μιας πιθανής μόλυνσης από ιό είναι εμφανή, όπως για παράδειγμα η αργή ταχύτητα του υπολογιστή ή τα ενοχλητικά pop-ups, κάποιες φορές οι ιοί είναι τόσο καλά κρυμμένοι που μπορεί να μην γνωρίζατε καν ότι το σύστημά σας έχει μολυνθεί. Και ενώ τα Windows προσφέρουν μία λύση, η αλήθεια είναι ότι με ένα πρόγραμμα antivirus τρίτου κατασκευαστή οι πιθανότητες πρόληψης και επιτυχούς αντιμετώπισης ενός πιθανού ιού στο σύστημά σας είναι πολύ καλύτερες. Τα antivirus προγράμματα κυκλοφορούν σε διαφορετικές εκδόσεις, στο παρόν άρθρο όμως θα παρουσιάσουμε αυτά (ή τις εκδόσεις αυτών) που είναι εντελώς δωρεάν, ούτως ώστε να μη χρειαστεί να δαπανήσετε απολύτως κανένα ποσό για την καλύτερη δυνατή προστασία του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή. Θυμηθείτε πως σε έναν υπολογιστή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μια λύση προστασίας και η χρήση δύο ή περισσότερων δημιουργεί πολλά περισσότερα προβλήματα από όσα ίσως μπορέσει να λύσει.

AVG Anti-Virus Free


Το AVG Anti-Virus Free προσφέρει βασική προστασία απέναντι σε όλες τις απειλές, ενώ είναι εξοπλισμένο και με εργαλεία που ανιχνεύουν όχι μόνο ιούς, αλλά malware και spyware. Επίσης, μπορεί να σαρώσει τα e-mails σας για πιθανές απειλές, ενώ με το LinkScanner ανιχνεύει σε πραγματικό χρόνο τα links που λαμβάνετε για πιθανές απειλές και αποτρέπει την πρόσβαση σε αυτά, αν υπάρξει κάποιο θετικό "χτύπημα". Τέλος, προσφέρει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης, χωρίς να "φορτώνει" σε μεγάλο βαθμό το σύστημά σας.

Avast Free Antivirus


Η δωρεάν έκδοση του Avast μπορεί να είναι λίγο "γυμνή" σε σύγκριση με την Pro έκδοση, ωστόσο δεν παύει να προσφέρει πολύ καλή προστασία από ιούς και απειλές. Με το Smart Scan αναλαμβάνει να κρατήσει τον υπολογιστή σας ενημερωμένο και ασφαλή, απλά και μόνο με ένα κλικ, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχήσετε για τίποτε άλλο. Επιπρόσθετα, το Avast Free Antivirus διαθέτει δυνατότητα "καθαρισμού" του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε και επίσης αναλαμβάνει (αν το επιλέξετε, φυσικά) να ανιχνεύσει τυχόν τρωτά σημεία στο τοπικό/οικιακό σας δίκτυο, ούτως ώστε να σας προστατεύσει από τυχόν επιθέσεις στο router ή τις άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό.

Avira Free Antivirus


Το Avira Free Antivirus θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερο δωρεάν antivirus - και όχι άδικα. Είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και ακόμα πιο εύκολο στη χρήση, προσφέροντας άμεσες σαρώσεις με το πάτημα ενός κουμπιού και με ελάχιστο "φόρτο" στο σύστημά σας. Έχοντας κερδίσει βραβεία, προστατεύει τα δεδομένα και την ιδιοτικότητα σας από κάθε είδους ιούς και malware όπως worms, Trojans και spyware, ενώ με το Protection Cloud, αναλύει τα άγνωστα αρχεία στο cloud -ανώνυμα- από εκατομμύρια χρήστες, προστατεύοντάς σας σε πραγματικό χρόνο από τις νέες απειλές. Επιπρόσθετα, μια σειρά από δωρεάν add-ons όπως ο browser και ο VPN client, κάνουν το Avira μια εξαιρετικά ελκυστική πρόταση.

Panda Free Antivirus


Με πολύ καλό ποσοστό ανιχνεύσεων και ελάχιστο αντίκτυπο στις επιδόσεις του συστήματος, το Panda αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση. Αυτό που κάνει το Panda Free Antivirus να ξεχωρίζει είναι η ευκολία που προσφέρει στους χρήστες αλλά και η πληθώρα επιλογών του. Αν θέλετε να "ξεχάσετε" ότι έχετε καν ένα antivirus στο σύστημά σας, το Panda Free Antivirus είναι η καλύτερη λύση. Τα μοναδικά αρνητικά του, ίσως, είναι ο αριθμός των false positives, δηλαδή η αντιμετώπιση αγνώστων αρχείων ως απειλές ενώ μπορεί να μην είναι, αλλά και ο μεγάλος αριθμός διαφημίσεων που έχει στη δωρεάν του έκδοση.

Bitdefender Antivirus Free Edition


Το Bitdefender Antivirus προσφέρει την καλύτερη δυνατή προστασία, με το καλύτερο ποσοστό αναγνώρισης απειλών. Στη δωρεάν έκδοσή του, το Bitdefender Antivirus καλύπτει όλες τις βασικές σας ανάγκες, με σχεδόν μηδενικό αντίκτυπο στις επιδόσεις του συστήματος και μια σειρά από δωρεάν add-ons, όπως browser και password manager. Με εξελιγμένες τεχνολογίες όπως η μηχανική γνώση των συνηθειών σας online, το πρόγραμμα μαθαίνει και σας προστατεύει πέρα από ιούς και από άλλες online απειλές όπως το phishing των στοιχείων σας και άλλες διαδικτυακές απάτες. Το μοναδικό σημείο που υστερεί έναντι του ανταγωνισμού είναι το σχετικά δύσκολο στην εκμάθηση μενού του, καθώς και οι λίγες δυνατότητες παραμετροποίησης και προγραμματισμού που διαθέτει.

Malwarebytes Anti-Malware Free


Το Malwarebytes Anti-Malware μπορεί να μην είναι ακριβώς ένα πρόγραμμα antivirus, ωστόσο κερδίζει μια θέση σε αυτή τη λίστα γιατί ενώ δεν προστατεύει τον υπολογιστή σας από την μόλυνση, κάνει εξαιρετική δουλειά στο να τον καθαρίσει από το malware που μπορεί να έχετε "κολλήσει". Επιπρόσθετα, δεν επεμβαίνει στο antivirus πρόγραμμα που ήδη διαθέτετε, κάνει που το κάνει ένα εξαιρετικό -αν όχι απαραίτητο- συμπληρωματικό πρόγραμμα, για μέγιστη προστασία. Ένα από πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά του Malwarebytes Anti-Malware είναι το "chameleon", με το οποίο το πρόγραμμα "κρύβεται", ούτως ώστε να μην το αναγνωρίζουν οι ιοί και να μπορεί να δράσει ανενόχλητο σε περίπτωση ενδεχόμενης μόλυνσης. Κλείνοντας, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η καλύτερη γραμμή άμυνας είστε πάντα εσείς, οι ίδιοι οι χρήστες, με το προσεκτικό surf-άρισμα στο Internet και την απόρριψη οποιουδήποτε αρχείου από χρήστη που δεν γνωρίζετε.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα