Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

6 Viber tips

Ιαν 12 2017
6 tips για να απολαμβάνετε το 100% όσων έχει να σας προσφέρει το Viber, μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές ομιλίας και messaging στον κόσμο.
6 Viber tips
Το Viber είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές ομιλίας και messaging σε ολόκληρο τον κόσμο, με πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες. Και ενώ οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Viber για την ευκολία χρήσης, τις δωρεάν κλήσεις και τα stickers, η εφαρμογή έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει αν ψάξετε λίγο καλύτερα. Πως θα μπορούσε να μην το κάνει άλλωστε, αφού ο ανταγωνισμός είναι αμείλικτος και πολλές είναι οι εφαρμογές που θέλουν μια θέση στη συσκευή σας. Ας δούμε όμως καλύτερα κάποιες από τις πτυχές του Viber που θα σας κάνουν να επικοινωνείτε με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και να το φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας.

Συλλογή media σε κάθε συνομιλία
Ορισμένες συζητήσεις, ιδίως αυτές με τους στενότερους φίλους σας, μπορεί να διαρκούν για ολόκληρους μήνες ή και -γιατί όχι- χρόνια. Αν θέλετε να βρείτε εκείνη τη φωτογραφία ή εικόνα που είχατε λάβει πριν από πολλές εβδομάδες, δε χρειάζεται να ψάχνετε ολόκληρη την συνομιλία για να φτάσετε σε εκείνη την ημερομηνία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα γρήγορο swipe προς τα αριστερά (ενώ βρίσκετε ήδη στην οθόνη της συνομιλίας) και από εκεί να επιλέξετε το "media". Αυτό ήταν όλο. Τώρα έχετε όλα τα αρχεία που λάβατε, από την αρχή της συνομιλίας σας, εύκολα και γρήγορα, σε μία οθόνη.

Κρατήστε την οθόνη σβηστή


Όταν εγκαθιστάτε το Viber, μία από τις επιλογές που οι περισσότεροι βρίσκουν ενοχλητική, είναι η ενεργοποίηση της οθόνης κάθε φορά που λαμβάνετε κάποιο μήνυμα, ακόμα και αν το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο. Δεδομένου ότι όταν ένα τηλέφωνο κλειδώνει, τότε εξοικονομεί μπαταρία, εκ των πραγμάτων κάτι τέτοιο δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν συμβαίνει. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που δε θέλετε τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή με τον εξής τρόπο: Πηγαίνετε στα "Settings", και από εκεί στα "notifications". Στη συνέχεια αποεπιλέγετε το "light screen". Τώρα πια η οθόνη του smartphone ή tablet σας δε θα ανάβει κάθε φορά που δέχεστε ένα μήνυμα στο Viber.

Smart Notifications
Κάτι άλλο που μπορεί να συμβαίνει και να σας αποσπά την προσοχή, είναι οι συνεχείς ειδοποιήσεις, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά όταν οι συνομιλητές σας πατάνε το κουμπί αποστολής πριν ολοκληρώσουν το μήνυμά τους. Για να μην έχετε λοιπόν πολλαπλές ειδοποιήσεις μέχρι ο συνομιλητής να τελειώσει μία και μόνο πρόταση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα Smart Notifications. Πηγαίνετε στην οθόνη της συνομιλίας που θέλετε, και με ένα swipe προς τα αριστερά, μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε. Αυτό που θα κάνει το Viber από εκεί και μετά, είναι να σας ειδοποιεί μία φορά για πολλαπλά μηνύματα που έρχονται με πολύ μικρή χρονική διαφορά.

Κρύψτε την κατάσταση σας/ αν έχετε διαβάσει κάποιο μήνυμα.
Πολλές φορές είναι πιθανό να μη θέλετε οι φίλοι σας/ επαφές σας να γνωρίζουν αν είστε online, ή ακόμα και αν έχετε διαβάσει τα μηνύματά τους. Μπορείτε να αποτρέψετε κάτι τέτοιο με ευκολία. Στην κεντρική οθόνη του Viber, πηγαίνετε στα "Settings", και από εκεί στην καρτέλα "Privacy". Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε/ αποεπιλέξετε το κατά πόσο θέλετε οι επαφές σας να βλέπουν αν είστε online, αν έχετε διαβάσει τα μηνύματά τους, ή αν θα γνωρίζουν ποιες εφαρμογές ή ποια παιχνίδια χρησιμοποιείτε μέσα στο ίδιο το Viber.

Ζωγραφίστε επάνω στις φωτογραφίες


Η δυνατότητα να ζωγραφίζετε στα μηνύματά σας (Doodle) είναι γενικά γνωστή. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζατε, είναι ότι μπορείτε να ζωγραφίσετε επάνω στις φωτογραφίες που στέλνετε ή λαμβάνετε στο Viber. Αν ανοίξετε μία συνομιλία και πατήσετε επάνω σε μια εικόνα που έχετε στείλει ή δεχθεί, τότε θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο στο επάνω μέρος, από όπου μπορείτε να επιλέξετε το "Doodle on this photo". Από εκεί και μετά τα πράγματα είναι λίγο-πολύ γνωστά. Με τα διαθέσιμα εργαλεία μπορείτε να "επέμβετε" και να ζωγραφίσετε οτιδήποτε θέλετε, δίνοντας τη δική σας εκδοχή ή κάνοντας μια καλλιτεχνική παρέμβαση.

Μπλοκάρετε/ Ξεμπλοκάρετε κάποια επαφή
Υπάρχουν στιγμές που θα προτιμούσατε κάποια από τις επαφές σας να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας στο Viber. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην οθόνη της συνομιλίας σας και να κάνετε ένα Swipe στα αριστερά. Στη συνέχεια πατάτε στο πλήκτρο στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης, και από εκεί επιλέγετε να μπλοκάρετε αυτή την επαφή. Αν στην πορεία αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να πάτε στην κεντρική οθόνη και από εκεί στα Settings. Στη συνέχεια επιλέγετε την καρτέλα Privacy και μετέπειτα Block List. Εκεί μπορείτε να δείτε τη λίστα όλων των επαφών που έχετε μπλοκάρει, και να ξεμπλοκάρετε οποιαδήποτε θέλετε με το "Unblock" που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από κάθε επαφή στη λίστα αυτή.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα