Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Crypto Creev Mark V Tough

Ιαν 09 2017
Το μόνο καλύτερο από μια συσκευή με καλά χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή, είναι μια συσκευή με όλα αυτά και επιπλέον ανθεκτική κατασκευή ή, πιο απλά, ένα Creev Mark V Tough.
Crypto Creev Mark V Tough
Καλές οι θήκες και κάθε αξεσουάρ προστασίας, αλλά η λύση που προσφέρει τη μέγιστη αντοχή έρχεται από το… εργοστάσιο, δηλαδή η ίδια η συσκευή να είναι πιστοποιημένη για αντοχή σε νερό και σκόνη, καθώς και να διαθέτει κάποια «θωράκιση». Στο παρελθόν, οι συσκευές που έφεραν τη σχετική πιστοποίηση είχαν συνήθως υποβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά ή αν τα είχαν όλα κόστιζαν αρκετά πιο ακριβά. Αυτό έχει αλλάξει πλέον και το Creev Mark V Tοugh είναι η τρανή απόδειξη, καθώς προσφέρει αντοχή και χαρακτηριστικά σε μια προσιτή τιμή, λίγο παραπάνω από ένα αντίστοιχο smartphone χωρίς προστασία. Οπότε, αν είστε λίγο επιρρεπής στις… αναποδιές, το smartphone της Crypto θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις συχνές στο service.Αν και το Creev Mark V Tough θυμίζει αμέσως ένα rugged smartphone, δεν έχει την υπερβολική σχεδίαση που χαρακτηρίζει τις συσκευές της κατηγορίας και είναι σίγουρα πιο κομψό.

To Creev Mark V Tough έρχεται με πιστοποίηση αντοχής IP65 και διογκωμένες ανθεκτικές άκρες. Το πρώτο φανερώνει την απόλυτη προστασία της συσκευής από σκόνη και σταγόνες νερού, οπότε αντέχει σε μια ήπια βροχή, αλλά όχι στη βύθιση όπου η πίεση αυξάνεται σημαντικά. Το δεύτερο αποτρέπει οποιαδήποτε ζημιά στη συσκευή αφού δεν έρχονται σε επαφή με το έδαφος ευαίσθητα σημεία όπως η οθόνη. Οι ανθεκτικές άκρες δέχονται όλη τη δύναμη κατά την πρόσκρουση με αποτέλεσμα η συσκευή να παραμένει λειτουργική. Ακόμα καλύτερα, αν και το Creev Mark V Tough θυμίζει αμέσως ένα rugged smartphone, δεν έχει την υπερβολική σχεδίαση που χαρακτηρίζει τις συσκευές της κατηγορίας και είναι σίγουρα πιο κομψό. Το πάχος της συσκευής έχει διατηρηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, στα 13,3 χιλιοστά, ενώ το βάρος βρίσκεται σε τυπικά για τη φύση του επίπεδα, στα 257 γραμμάρια.

Η συσκευή της Crypto έρχεται με την έκδοση 6.0 του Android, γνωστή και ως Marshmallow, για να έχετε όλα τα νεότερα χαρακτηριστικά του λειτουργικού, το οποίο δεν έχει υποστεί αλλαγές και προσθήκες. Ακόμα πιο ευχάριστο όμως, είναι το γεγονός πως το Creev Mark V Tough ενσωματώνει μια μπαταρία 4700mAh που του δίνει αυτονομία πάνω από 2 μέρες ακόμα και μετά από ελαφρώς έντονη χρήση. Έτσι, δε θα έχετε το άγχος να βρείτε φορτιστή ή πρίζα, ενώ η μεγάλη μπαταρία του σας δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε ως powerbank για να φορτίσετε το smartphone ενός φίλου που του τελείωσε η μπαταρία.Το Creev Mark V Tough διαθέτει οθόνη IPS 5’’ ανάλυσης 720x1280, τιμές που φέρνουν την πυκνότητα στα 294ppi για υψηλή ευκρίνεια σε διάβασμα, gaming ή παρακολούθηση βίντεο.

Το Creev Mark V Tough διαθέτει οθόνη IPS 5’’ ανάλυσης 720x1280, τιμές που φέρνουν την πυκνότητα στα 294ppi για υψηλή ευκρίνεια σε διάβασμα, gaming ή παρακολούθηση βίντεο, ενώ η φωτεινότητά του θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιείτε με άνεση ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού ή ηλιοφάνειας. Φυσικά, αυτή η οθόνη ακολουθεί την υψηλή αντοχή της υπόλοιπης συσκευής για να είστε ήσυχοι από γρατζουνιές και μικρές πτώσεις.

Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο 64-μπιτος δημοφιλής τετραπύρηνος επεξεργαστής MT6735 της Mediatek στο 1GHz που ενσωματώνει τα γραφικά Mali-T720 και συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM. Με αυτή τη σύνθεση, το smartphone της Crypto μπορεί να ανταποκριθεί στη συντριπτική πλειονότητα των εφαρμογών, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με κάρτα μνήμης microSD 32GB, είναι αρκετός για να φιλοξενήσει πλήθος εφαρμογών και φωτογραφιών.Το Creev Mark V Tough ενσωματώνει μια μπαταρία 4700mAh που του δίνει αυτονομία πάνω από 2 μέρες ακόμα και μετά από ελαφρώς έντονη χρήση.

Η συσκευή υποστηρίζει δίκτυα δεδομένων 4G και δύο κάρτες SIM ενώ, σε αντίθεση με πολλές συσκευές της κατηγορία της όπου η μία κάρτα υποστηρίζει 4G και η άλλη 2G, στο Crypto Creev Mark V Tough και οι δύο κάρτες υποστηρίζουν 4G. Κατά τα άλλα, θα βρείτε υποστήριξη Wi-Fi 802.11n και Bluetooth 4.0 BLE, καθώς και δέκτες GPS και FM. Επίσης, υποστηρίζεται τεχνολογία Hotknot για μεταφορά δεδομένων από smartphone σε smartphone με την επαφή των δύο οθονών, εκκίνηση εφαρμογών σχεδιάζοντας γράμματα μέσω χειρονομιών και αφύπνιση μέσω διπλού χτυπήματος στην οθόνη.

Τα καλά χαρακτηριστικά του Creev Mark V Tough συνεχίζονται στις δύο κάμερές του. Η κύρια κάμερα των 13MP προσφέρει ικανοποιητικές λήψεις σε συνθήκες καλού φωτισμού, γεγονός που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον αισθητήρα IMX219 της Sony. Αντίστοιχα, η μπροστινή κάμερα των 5MP θα σας προσφέρει καλές selfies σε κάθε περίσταση.Η κύρια κάμερα των 13MP προσφέρει ικανοποιητικές λήψεις σε συνθήκες καλού φωτισμού, γεγονός που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον αισθητήρα IMX219 της Sony.

Το Creev Mark V Tough της Crypto είναι μια συσκευή που συνδυάζει καλά χαρακτηριστικά και ανθεκτική κατασκευή σε προσιτή τιμή, όταν στην ίδια τιμή παίρνετε συνήθως μόνο τα καλά χαρακτηριστικά. Αν σχεδιάζετε την αγορά ενός rugged smartphone μην παραλείψετε να το εξετάσετε.


Δείτε τα βίντεο:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα