Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

For Honor PS4 & XBOX One

Ιαν 24 2017
Ιππότης, Βίκινγκ ή Σαμουράι; Ζήστε από κοντά την αιματηρή ωμότητα της μάχης, καθώς οι πιο διαχρονικοί πολεμιστές της ιστορίας έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο.
For Honor PS4 & XBOX One
Το For Honor μας μεταφέρει στην εποχή των ιπποτών, των Βίκινγκς, αλλά και των Σαμουράι σε ένα combat simulator τίτλο, που βασίζεται σε ένα πρωτοποριακό σύστημα μάχης, με την ονομασία «The Art of Battle». Όπως είναι προφανές, ο νέος τίτλος της Ubisoft Montreal δεν είναι ένα «τυπικό» παιχνίδι μάχης.Συνδυάστε στρατηγική, πονηράδα και ομαδική συνεργασία με βίαια χτυπήματα σε μάχες σώμα με σώμα και εξολοθρεύστε τους εχθρούς σας.

Εκτός από καινοτόμους μηχανισμούς gameplay, το For Honor περιλαμβάνει αξιομνημόνευτες εκστρατείες, μοναδικούς ήρωες (με πληθώρα όπλων και τεχνικών για να χρησιμοποιήσετε κόντρα στους εχθρούς σας) και πρωτοποριακό multiplayer, συνθέτοντας μία μοναδική εμπειρία gaming. Η ιστορία του παιχνιδιού αφηγείται τις ηρωικές μάχες των πολεμιστών και από τις τρεις παρατάξεις. Επιλέξτε ανάμεσα στους ευέλικτους Chosen, τους βάναυσους Warborn ή τους γενναίους ιππότες των Legions και πολιορκείστε κάστρα και φρούρια, κάντε τη διαφορά σε τεράστιες μάχες και αντιμετωπίστε αντίπαλους αρχηγούς σε έντονες μονομαχίες. Το For Honor είναι δημιουργημένο με γνώμονα το ρεαλισμό. Μάλιστα, η Ubisoft επιστράτευσε κασκαντέρ και γνώστες πολεμικών τεχνών για να αποδώσουν φυσικότητα στις κινήσεις των χαρακτήρων. Ο κάθε ήρωας μπορεί να αλλάξει τη ροή της μάχης προς όφελος του με τα ειδικά του όπλα και στυλ μάχης, ενώ οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να τροποποιήσουν κάθε λεπτομέρεια της πανοπλίας και του οπλισμού τους, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη δική τους προσωπικότητα.Παραμετροποιήστε τους χαρακτήρες σας για να δημιουργήσετε πολεμιστές όπως τους θέλετε.

Επιπλέον, το For Honor προσφέρει καθηλωτική εκστρατεία - για όσους θέλουν να παίξουν solo, αλλά και τοπικό ή online multiplayer mode. Μοιραστείτε την εμπειρία του παιχνιδιού με τους φίλους σας online, σε split-screen δύο παικτών ή παίξτε μόνοι σας ενάντια στην Τ.Ν. Σε κάθε περίπτωση, ο συντονισμός και η επικοινωνία με τους συμμάχους σας είναι στοιχεία ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια της μάχης. Μην ξεχνάτε ότι όλοι διψούν για νίκη και δόξα, και κάθε μέρα σημαίνει άγριες μάχες και συγκρούσεις πολιτισμών!Τα όπλα και οι πανοπλίες διαθέτουν πλήρη παραμετροποίηση με σχεδόν άπειρους συνδυασμούς.

Η εμπειρία ενισχύεται με το καινοτόμο σύστημα μάχης «The Art of Battle», το οποίο σας αφήνει να χειριστείτε το βάρος του όπλου, δίνοντας πλήρη έλεγχο κάθε χτυπήματος. Εύχρηστο και ακριβές, το σύστημα μάχης έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας δίνει απόλυτο έλεγχο των κινήσεων σας.

To For Honor αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One στις 14 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για τι σας περιμένει στα πεδία μάχης του νέου τίτλου της Ubisoft μέσα από το ακόλουθο βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα