Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

MLS Alu 3G

Ιαν 02 2017
Μια από τις πιο προσιτές προτάσεις της ελληνικής MLS που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα πολύτιμα apps της εταιρείας με δυνατότητα αναγνώρισης φωνής.
MLS Alu 3G
Μέσα από τις σελίδες του Discover, έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο «μεγάλο όπλο» των συσκευών της ελληνικής MLS και βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημά τους που δεν είναι άλλο από την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα πακέτο λειτουργιών που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να εκτελεί πλήθος χρονοβόρων εργασιών χωρίς τη χρήση πληκτρολογίου, μόνο με την υπαγόρευση μέσω της φωνής του. Το πακέτο αυτό έχει ενσωματωθεί σε πλήθος συσκευών της MLS, όπως και στα smartphones, με το Alu 3G να αποτελεί μία από τις πιο προσιτές λύσεις για κάποιον που αναζητά ένα από τα έξυπνα τηλέφωνά της.

Το Alu 3G είναι ένα Android smartphone που ενσωματώνει την έκδοση 6.0 Marshmallow του λειτουργικού συστήματος της Google δίνοντάς σας πρόσβαση σε όλες τα νεότερα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει το λειτουργικό, τα οποία μπορείτε να συμπληρώσετε κατεβάζοντας τις δικές σας εφαρμογές από το Play store. Χάρη στην πρόσφατη έκδοση του Android, τα 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου δεν αποτελούν πρόβλημα καθώς το Marshmallow μπορεί να αποθηκεύει με άνεση τις εφαρμογές που κατεβάζετε στην κάρτα επέκτασης microSD, η χωρητικότητα της οποίας στην περίπτωση του Alu 3G μπορεί να φτάσει τα 64GB.Το Alu 3G είναι ένα Android smartphone που ενσωματώνει την έκδοση 6.0 Marshmallow του λειτουργικού συστήματος της Google δίνοντάς σας πρόσβαση σε όλες τα νεότερα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει το λειτουργικό.

Στον «πυρήνα» του Alu 3G υπάρχει ο 32-μπιτος τετραπύρηνος επεξεργαστής MT6580A της Mediatek στα 1,3GHz με τα γραφικά Mali-400MP και συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM. Με τα χαρακτηριστικά αυτά, το smartphone της MLS καταφέρνει τα εκτελέσει απροβλημάτιστα την πλειονότητα των υπαρχουσών εφαρμογών και διατηρεί το κόστος της συσκευής σε προσιτό επίπεδο για όποιον δε θέλει να δαπανήσει πολλά χρήματα αλλά αναζητά τις ευκολίες που του παρέχουν οι λειτουργίες αναγνώρισης φωνής της MLS.

Τις εφαρμογές σας, καθώς και τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να τα απολαύσετε στην οθόνη IPS των 5’’ με ανάλυση 720x1280. Οι τιμές αυτές φέρνουν την πυκνότητα στα 294ppi και εγγυώνται πως οι εικόνες θα εμφανίζονται λεπτομερείς και το κείμενο με ευκρίνεια. Ως συσκευή με οθόνη 5’’, το Alu 3G διαθέτει τυπικές τιμές σε βάρος και πάχος, οι οποίες στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα 150 γραμμάρια και τα 8,7 χιλιοστά αντίστοιχα. Ακόμα καλύτερα, το Alu 3G έρχεται με έναν κομψό σχεδιασμό, με έναν όμορφο συνδυασμό δύο αποχρώσεων στην πλάτη που δίνει την αίσθηση της μεταλλικής κατασκευής. Η συσκευή διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, ασημί, rose gold και champagne.Το Alu 3G έρχεται με έναν κομψό σχεδιασμό, με έναν όμορφο συνδυασμό δύο αποχρώσεων στην πλάτη που δίνει την αίσθηση της μεταλλικής κατασκευής, ενώ διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, ασημί, rose gold και champagne.

Τις φωτογραφικές λήψεις σας αναλαμβάνουν μία κάμερα των 13MP και μία των 3,2MP στην πίσω και μπροστινή όψη αντίστοιχα. Με την κύρια κάμερα των 13MP μπορείτε να κρατήσετε για πάντα τις καλύτερες στιγμές σας με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ενώ μπορείτε να τραβήξετε και βίντεο Full HD. Με την εμπρόσθια κάμερα, η οποία συνοδεύεται από φλας όπως και η κύρια, θα τραβήξετε τις selfies σας για να τις μοιραστείτε με φίλους σας.

Το Alu 3G υποστηρίζει δύο κάρτες SIM για να έχετε δύο τηλεφωνικούς αριθμούς, ενώ επίσης υποστηρίζονται ασύρματα δίκτυα 802.11n και ταχύτητες mobile data 3G. Ο εξοπλισμός της συσκευής συμπληρώνεται από Bluetooth 4.0, δέκτες GPS και FM radio, καθώς και αισθητήρες εγγύτητας και επιτάχυνσης. Η μπαταρία των 2050mAh θα σας προσφέρει αυτονομία μίας ημέρας κάτω από απλή τυπική χρήση και είναι αποσπώμενη.Μέσω την φωνής σας μπορείτε να υπαγορεύσετε ένα e-mail, ένα γραπτό μήνυμα SMS ή ένα post στο Facebook, να καλέσετε κάποια επαφή σας με το όνομά της, να αναζητήσετε ένα βίντεο ή ένα λήμμα, να ζητήσετε οδηγίες πλοήγησης για έναν προορισμό, κ.ά.

Όπως αναφέραμε, το Alu 3G διαθέτει Android 6.0 Marshmallow, στο οποίο τρέχει το βασικό μενού επιλογών των λειτουργιών της MLS έχοντας στο κέντρο τους τη MAIC, την προσωπική βοηθό που περιμένει τις φωνητικές εντολές σας. Μέσω την φωνής σας λοιπόν, μπορείτε να υπαγορεύσετε ένα e-mail, ένα γραπτό μήνυμα SMS ή ένα post στο Facebook, να καλέσετε κάποια επαφή σας με το όνομά της, να αναζητήσετε ένα βίντεο ή ένα λήμμα, να ζητήσετε οδηγίες πλοήγησης για έναν προορισμό, κ.ά. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στο Google και να βρείτε τα κοντινότερα ανοιχτά βενζινάδικα ή φαρμακεία και, επειδή το smartphone διαθέτει GPS και το σύστημα πλοήγησης Talk&Drive, να σας οδηγήσει για να φτάσετε σε αυτά.

To Alu 3G της MLS είναι ένα προσιτό smartphone που με τιμή λίγο πάνω από τα 100 ευρώ σας προσφέρει όλες τις ευκολίες της αναγνώρισης φωνής ώστε να κερδίσετε χρόνο από τη δύσχρηστη σε πολλές περιπτώσεις πληκτρολόγηση.


Δείτε τα βίντεο (MAIC):Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα