Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

MLS Trend 4G

Ιαν 13 2017
Αν έχετε ως κύριο στόχο να αποκτήσετε τα πολύτιμα apps της MLS με δυνατότητα αναγνώρισης φωνής, το Trend 4G της εταιρείας είναι ένα εισαγωγικό μοντέλο με προσιτή τιμή.
MLS Trend 4G
Το Trend 4G είναι ένα Android smartphone της ελληνικής MLS που έρχεται ως ένα εισαγωγικό μοντέλο και απευθύνεται κυρίως σε όσους αναζητούν ένα smartphone για να απολαμβάνουν τις λειτουργίες αναγνώρισης φωνής που ενσωματώνονται στις εφαρμογές. Φυσικά, μπορείτε να τρέξετε και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή βρείτε στο Play store, ωστόσο τα χαρακτηριστικά και η τιμή της συσκευής την κατατάσσουν στο μέσο και κάτω μεταξύ των μοντέλων της πλούσιας γκάμας της MLS. Αν και σε αυτή τη γκάμα υπάρχουν και μοντέλα με πιο χαμηλή τιμή που διαθέτουν λειτουργίες αναγνώρισης φωνής, το Trend 4G είναι μεταξύ αυτών που διαθέτουν πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά, ανταποκρινόμενο καλύτερα στις σημερινές συνθήκες.Την κινητήρια ισχύ στο Trend 4G δίνει ο 64-μπιτος τετραπύρηνος επεξεργαστής MT6735M της Mediatek στο 1GHz που συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM.

Το Trend 4G έρχεται με την έκδοση 6.0 Marshmallow του λειτουργικού συστήματος της Google, κάτι που σημαίνει ότι έχετε διαθέσιμα όλα τα νεότερα χαρακτηριστικά που προσφέρει το λειτουργικό, όπως για παράδειγμα το Adoptable storage που επιτρέπει σε μια κάρτα μνήμης microSD να έχει συμπεριφορά αντίστοιχη με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Έτσι, αν δε σας φτάνει ο εσωτερικός χώρος των 16GB του Trend 4G, μία κάρτα microSD έως 32GB μπορεί να δεχτεί, πέρα από τις φωτογραφίες σας, και τις εφαρμογές χωρίς να καταφύγετε σε αμφιβόλου αποτελέσματος λύσεις μεταφοράς εφαρμογών.

Την κινητήρια ισχύ στο Trend 4G δίνει ο 64-μπιτος τετραπύρηνος επεξεργαστής MT6735M της Mediatek στο 1GHz. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημοφιλή λύση που συναντάμε συχνά σε συσκευές χαμηλού κόστους και έχει αποδείξει την αξιοπιστία της και την υποστήριξή της στην πλειονότητα των εφαρμογών που θα συναντήσετε στο Play. Μάλιστα, καθώς ο επεξεργαστής της Mediatek συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτές οι εφαρμογές που θα προτιμήσετε τα τρέχουν απροβλημάτιστα και το multitasking μεταξύ τους θα γίνεται άνετα.Εκτός από ελαφριά συσκευή, το Trend 4G είναι και μια κομψή συσκευή, ενώ το κράτημα με το ένα χέρι είναι εξαιρετικό.

Το Trend 4G αποτελεί τη βολική λύση που αναζητούν όσοι δε θέλουν να μεταφέρουν μαζί τους μεγάλες συσκευές με οθόνη 5, 5,5 ή περισσότερων ιντσών που συνήθως σημαίνει και περισσότερο βάρος. Έτσι, ενσωματώνει μια οθόνη IPS 4,5 ιντσών, ανάλυσης 854x480 που φέρνει την πυκνότητα στα 218ppi. Ενώ λοιπόν μπορείτε να διαβάζετε άνετα, παράλληλα το βάρος περιορίζεται στα 127 γραμμάρια, τιμή που δεν προβληματίζει καθόλου ώστε να τη μεταφέρετε συνεχώς. Από την άλλη, η αποσπώμενη μπαταρία λιθίου των 1700mAh θα σας δώσει την απαραίτητη αυτονομία για να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με τυπική χρήση.Θα βρείτε το Trend 4G σε τρία χρώματα, μαύρο, λευκό και ροζ, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, ενώ με τις δύο κάρτες SIM που μπορεί να δεχτεί δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας δύο συσκευές αν έχετε δύο αριθμούς.

Εκτός από ελαφριά συσκευή, το Trend 4G είναι και μια κομψή συσκευή. Το προσιτό κόστος του δεν του επιτρέπει κάποιες εξωτικές πινελιές, αλλά η γενική αίσθηση που δίνει είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και το κράτημα με το ένα χέρι εξαιρετικό. Θα το βρείτε σε τρία χρώματα, μαύρο, λευκό και ροζ, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, ενώ με τις δύο κάρτες SIM που μπορεί να δεχτεί δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας δύο συσκευές αν έχετε δύο αριθμούς.

Το MLS Trend 4G, όπως φανερώνει και η ονομασία του, υποστηρίζει δίκτυα 4G για να έχετε τη μέγιστη ταχύτητα όταν βρίσκεστε εκτός Wi-Fi. Διαθέτει επίσης Bluetooth 4.0 BLE, δέκτες GPS και FM Radio, καθώς και αισθητήρες εγγύτητας και επιτάχυνσης. Όσον αφορά στις κάμερες, η συσκευή ενσωματώνει μία κύρια ανάλυσης 8MP που συνοδεύεται με LED flash και μπορεί να τραβήξει βίντεο HD, αλλά και μια δευτερεύουσα εμπρός ανάλυσης 3,2MP για βιντεοκλήσεις.Η συσκευή της MLS ενσωματώνει μία κύρια κάμερα ανάλυσης 8MP που συνοδεύεται με LED flash και μπορεί να τραβήξει βίντεο HD, αλλά και μια δευτερεύουσα εμπρός ανάλυσης 3,2MP για βιντεοκλήσεις.

Όπως αναφέραμε, βασικό πλεονέκτημα του Trend 4G, όπως και όλων των συσκευών της MLS, είναι οι λειτουργίες αναγνώρισης φωνής, μία τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί από την ίδια την MLS εδώ και αρκετά χρόνια και έχει κάνει την εταιρεία ιδιαίτερα γνωστή. Στο κέντρο αυτών των λειτουργιών βρίσκεται η MAIC, η προσωπική βοηθός που περιμένει τις φωνητικές εντολές σας για να τις εκτελέσει με τις κατάλληλες εφαρμογές. Μπορείτε να υπαγορεύσετε ένα e-mail, ένα γραπτό μήνυμα SMS ή ένα post στο Facebook, να καλέσετε κάποια επαφή σας με το όνομά της, να αναζητήσετε ένα βίντεο ή ένα λήμμα, να ζητήσετε οδηγίες πλοήγησης για έναν προορισμό, κ.ά. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στο Google και να βρείτε τα κοντινότερα ανοιχτά βενζινάδικα ή φαρμακεία και, επειδή το smartphone διαθέτει GPS και το σύστημα πλοήγησης Talk&Drive, να σας οδηγήσει για να φτάσετε σε αυτά.


Δείτε τα βίντεο (MAIC):Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα