Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Nokia 150 single SIM

Ιαν 19 2017
Μπορεί τα feature phones (όχι smartphone) να μη... βασιλεύουν πια, αλλά το Nokia 150 είναι εδώ για να μας θυμίσει πως ζουν μια χαρά και έχουν το δικό τους κοινό.
Nokia 150 single SIM
H Nokia, όπως τη γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, επιστρέφει και η αρχή γίνεται με τα feature phones. Μετά την πρόσφατη συμφωνία μεταξύ Microsoft και HMD, το brand “Nokia” εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο, προς το παρόν μόνο με feature phones (σημειώνουμε πως το brand “Lumia” διατηρείται από τη Microsoft για τα smartphones). Μάλιστα, πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι στη συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών, το πρώτο νέο κινητό (Nokia 150) κυκλοφόρησε στην αγορά δείχνοντας πως τα feature phones δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.Το Nokia 150 έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία που δέχεται μία κάρτα SIM και μία για δύο κάρτες SIM, ενώ και οι δύο εκδόσεις κυκλοφορούν σε δύο χρώματα: μαύρο και λευκό.

Και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού υπάρχει ακόμα μια μερίδα χρηστών που είτε δε μπορεί, είτε δε θέλει να χειριστεί ένα smartphone με αυξημένη πολυπλοκότητα. Για κάποιον λοιπόν που θέλει μόνο να κάνει κλήσεις και να στέλνει μηνύματα, τα feature phones τον καλύπτον απόλυτα. Επίσης, υπάρχουν πολλοί που διαθέτουν smartphone, αλλά χρειάζονται και ένα δεύτερο απλό τηλέφωνο. Όπως φαίνεται λοιπόν, τα τηλέφωνα, όπως το Nokia 150 που εξετάζουμε στη συνέχεια, έχουν το δικό τους κοινό.

Χωρίς να διαθέτουν τα γνωστά λειτουργικά συστήματα που γνωρίζουμε, τα feature phones ενσωματώνουν πλατφόρμες που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του Nokia 150, συναντάμε το λειτουργικό σύστημα Series 30+, το οποίο έχει αναπτυχθεί από τη MediaTek, το συναντάμε σε πολλές συσκευές της Nokia από το 2013 και δεν σχετίζεται με το Series 30 ή Series 40 που έχει αναπτύξει η ίδια η Nokia. Φυσικά, καθώς δεν αναφερόμαστε σε smartphone, η τιμή διατηρείται σε πολύ χαμηλό επίπεδο και ειδικά στο You.gr κοντά στα 30 ευρώ.Με το Nokia 150 δεν έχετε να ανησυχείτε για τη συχνή φόρτισή του αφού η μπαταρία των 1020mAh θα σας δώσει αυτονομία έως 22 ώρες σε ομιλία ή 31 μέρες σε standby.

Το Nokia 150 έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία που δέχεται μία κάρτα SIM και μία για δύο κάρτες SIM, ενώ και οι δύο εκδόσεις κυκλοφορούν σε δύο χρώματα: μαύρο και λευκό. Το περίβλημα της συσκευής είναι ανθεκτικό πολυκαρβονικό υλικό, το οποίο δεν επιτρέπει τη φθορά του χρώματος μετά από κάποιο γρατζούνισμα για να φαίνεται η συσκευή σαν καινούρια ακόμα και μετά από πολύ καιρό. Το βάρος του δε θα σας προβληματίσει καθόλου αφού χάρη στα 81 γραμμάριά του δεν θα καταλαβαίνετε καν αν είναι στην τσέπη σας.

Ως feature phone, το Nokia 150 διαθέτει μεγάλη οθόνη 2,4 ιντσών (για τα δεδομένα της κατηγορίας) με ανάλυση QVGA 240x320 και πληκτρολόγιο με απόσταση μεταξύ των διακριτών πλήκτρων. Διαθέτει λοιπόν όλα εκείνα τα στοιχεία που διευκολύνουν τη χρήση σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και την επιταχύνουν για τους υπόλοιπους που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εύκολα με το ένα χέρι.

Η συσκευή της Nokia διαθέτει μία κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης VGA 0,3MP, η οποία συνοδεύεται από φλας LED που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ισχυρός φακός. Μην περιμένετε την ποιότητα των σύγχρονων smartphones αφού τα feature phones δεν έχουν ως σκοπό να σας δώσουν εντυπωσιακές φωτογραφίες, αλλά να σας επιτρέψουν τραβήξετε άμεσα μια ξεχωριστή στιγμή.Η συσκευή υποστηρίζει δίκτυα 2,5G και Bluetooth 3.0, ενώ ενσωματώνει ραδιόφωνο και MP3 player.

Φυσικά, ως feature phone, δεν έχετε να ανησυχείτε για τη συχνή φόρτισή του αφού η μπαταρία των 1020mAh θα σας δώσει αυτονομία έως 22 ώρες σε ομιλία ή 31 μέρες (25 μέρες για το Dual SIM) σε standby, τιμές που δε συναντάμε στα smartphones. Η συσκευή υποστηρίζει δίκτυα 2,5G και Bluetooth 3.0, ενώ ενσωματώνει ραδιόφωνο και MP3 player. Μάλιστα, για να έχετε όλη την αγαπημένη σας μουσική μαζί, υπάρχει μια υποδοχή για κάρτα microSD χωρητικότητα έως 32GB. Οι δυνατότητες σύνδεσης του Nokia 150 συμπληρώνονται από μία θύρα micro-USB για φόρτιση και επικοινωνία με τον υπολογιστή, καθώς και μια θύρα 3,5 χιλ. για headset, το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Τέλος, στη συσκευή θα βρείτε δύο παιχνίδια. Το ένα φυσικά είναι το φιδάκι (Snake Xenzia) που δε θα μπορούσε να λείπει, ενώ το άλλο μια δοκιμαστική έκδοση του Nitro racing της Gameloft.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα