Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

DJI Mavic Pro

Ιαν 18 2018
Το DJI Mavic Pro είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό drone που σας επιτρέπει να καταγράψετε κάθε συναρπαστική εμπειρία.
DJI Mavic Pro
Το DJI Mavic Pro είναι ένα drone με εντυπωσιακές δυνατότητες που σας επιτρέπει να καταγράψετε κάθε συναρπαστική εμπειρία, να τραβήξετε επαγγελματικής ποιότητας βίντεο, αλλά και να απαθανατίσετε εντυπωσιακές φωτογραφίες από ψηλά!

Μικρό, αλλά πανίσχυρο!
Το DJI Mavic Pro εντυπωσιάζει για τις δυνατότητές του αλλά κυρίως για το μέγεθός του. Έχει το μισό μέγεθος του Phantom 4, κάτι που οφείλεται στο μικρό σχήμα, αλλά κυρίως στα πτερύγια τα οποία μπορούν να διπλώσουν προς το εσωτερικό, κάνοντας τη μεταφορά του drone παιχνίδι. Παρά το μικρό του μέγεθος όμως, στο εσωτερικό του κρύβει ανεπτυγμένες τεχνολογίες που το κάνουν ένα από τα πιο εξελιγμένα drone της DJI.

Μεγαλύτερη εμβέλεια
Χάρη στο νέο σύστημα OcuSync της οικογένειας DJI LightBridge, το DJI Mavic Pro έρχεται με μέγιστη εμβέλεια 7km, ενώ δίνει τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο ανάλυσης 720p και 1080p. Το σύστημα OcuSync σας εγγυάται δυνατό σήμα ακόμα και σε περιβάλλον με υψηλές παρεμβολές, χάρη στις ενσωματωμένες τεχνολογίες αναμετάδοσης ψηφιακού σήματος.Η DJI πάει ένα βήμα παραπέρα στο θέμα ασφάλειας ενσωματώνοντας 5 κάμερες, GPS και GLONASS, 2 υπερηχητικούς μετρητές εύρους και 24 επεξεργαστές που υπολογίζουν τα πάντα στο δευτερόλεπτο.

Διάρκεια πτήσης χωρίς συμβιβασμούς Ενώ σε άλλα μεγαλύτερα drones η μέγιστη διάρκεια πτήσης φτάνει τα 10 ή 15 λεπτά, με το DJI Mavic Pro απολαμβάνετε διπλάσια αυτονομία! Ειδικότερα, το DJI Mavic Pro προσφέρει συνολικά 27 λεπτά αυτονομίας σε αποστάσεις έως και 13km, με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία, καταγράφοντας περισσότερα βίντεο. Μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της μπαταρίας και τα λεπτά πτήσης που έχουν απομείνει, ακόμη και κατά τη διάρκεια της πτήσης, μέσα από την εφαρμογή DJI GO.

Ασφαλείς πτήσεις, χωρίς εμπόδια Για οποιοδήποτε άλλο drone ο κίνδυνος σύγκρουσης είναι πάντα μεγάλος. Με το DJI Mavic Pro όμως έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Η DJI πάει ένα βήμα παραπέρα στο θέμα ασφάλειας ενσωματώνοντας 5 κάμερες, GPS και GLONASS, 2 υπερηχητικούς μετρητές εύρους και 24 επεξεργαστές που υπολογίζουν τα πάντα στο δευτερόλεπτο, οπότε το drone σας θα είναι πάντα ασφαλές.

Χάρη στην τεχνολογία FlightAutonomy, το DJI Mavic Pro μπορεί να διαισθανθεί πιθανά εμπόδια στον αέρα και να τα αποφύγει, σε απόσταση έως και 15m. Και μην ανησυχείτε αν πετάτε πολύ χαμηλά, το DJI Mavic Pro μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα το υψόμετρο, ακόμη και σε περιοχές με άνισο έδαφος. Μάλιστα, ακόμη και σε χώρους όπου δεν υπάρχει κάλυψη GPS, το DJI Mavic Pro θα πετάξει με ασφάλεια, χάρη στους αισθητήρες που βρίσκονται στο εμπρόσθιο και οπίσθιο μέρος.

Τα πάντα με μια ματιά
Η εφαρμογή DJI GO είναι το κέντρο ελέγχου του drone που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε live στην οθόνη του smartphone όσα καταγράφει η κάμερα, τη στιγμή που τα καταγράφει! Επίσης, μπορείτε να κάνετε επεξεργασία των φωτογραφιών που έχετε τραβήξει, να τσεκάρετε τα επίπεδα μπαταρίας και να πάρετε πληροφορίες για την απόσταση και το ύψος της πτήσης μέσω Live Map και RADAR.

Δείτε πως φαίνεται ο κόσμος από τα μάτια ενός πουλιού
Μπορείτε να βλέπετε τις λήψεις σας μέσα από τα πολύ υψηλής ποιότητας ασύρματα DJI FPV Goggles, καθώς το νέο σύστημα υποστηρίζει την ταυτόχρονη live αναμετάδοση εικόνας. Τα DJI Goggles θα σας χαρίσουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης χάρη στις δύο ζωντανές 1920x1080p LTPS οθόνες και στην ευρεία γωνία θέασης 85 μοιρών, για να βλέπετε τα πάντα από ψηλά σαν να πετάτε!Τα πτερύγια του Mavic Pro μπορούν να διπλώσουν προς το εσωτερικό, κάνοντας τη μεταφορά του drone παιχνίδι.

Κάμερα υψηλής απόδοσης

4K Ultra HD video
Η κάμερα του Mavic Pro υπόσχεται εκπληκτικά εναέρια πλάνα σε κάθε σας δραστηριότητα! Διαθέτει 1/2.3 inch CMOS αισθητήρα εικόνας και φακούς με διάμετρο 28mm, για να τραβάτε video 4K στα 30fps, Full HD video στα 96fps. Η κάμερα του drone διαθέτει σταθεροποιητή 3 αξόνων, για μεγαλύτερη σταθερότητα και ακρίβεια επιτρέποντας την κίνηση Pitch: -90° έως +30° & Roll: 0° ή 90° (οριζόντια και κάθετα) μοιρών στις λήψεις. Έτσι, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες, οι λήψεις σας θα είναι ομαλές και καθαρές.

Υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες
Είτε θέλετε να τραβήξετε μία απλή φωτογραφία ή να απαθανατίσετε με επαγγελματικό τρόπο ένα όμορφο τοπίο, η κάμερα των 12MP του Mavic Pro με υποστήριξη Adobe DNG RAW, θα σας εξασφαλίσει κάθε λεπτομέρεια.

Εύκολο στον χειρισμό
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χειριστείτε το drone σας. Με το εύχρηστο χειριστήριο, που διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη αφής ανάλυσης 1080p, ελέγχετε απόλυτα το Mavic Pro και την κάμερα για άψογη λειτουργία. Επίσης, όπως και στα περισσότερα drones σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε επίσης να κατευθύνετε το drone σας μέσω του smartphone ή του tablet, μέσω μιας τυπικής σύνδεσης Wi-Fi. Είτε θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες ή να κάνετε ελεύθερες πτήσεις, μέσα από το smartphone μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο.

Ένα drone, δύο τηλεχειριστήρια Μπορείτε με δύο τηλεχειριστήρια να έχετε τον έλεγχο του drone ταυτόχρονα με ένα φίλο σας. Το πρώτο Master έχει πάντα τον πρώτο λόγο, ενώ το δεύτερο Slave μπορεί να χειριστεί τόσο το drone όσο και την κάμερα. Ένας πιο έμπειρος χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το τηλεχειριστήριο Master για να βοηθήσει έναν λιγότερο έμπειρο πιλότο για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η λειτουργία Dual Remote Controller καθιστά ακόμη πιο διασκεδαστική και εύκολη την συνεργατική αεροφωτογράφιση.Χάρη στην τεχνολογία TapFly, το DJI Mavic Pro μπορεί να ανιχνεύσει και να αποφύγει εμπόδια, για να ταξιδέψει με ταχύτητες που αγγίζουν τα 65 χλμ./ώρα.

Απόλυτος έλεγχος ακόμη και χωρίς χειριστήρια
Όταν γνωρίζετε τι θα συναντήσετε μπροστά σας, το αποφεύγετε. Έτσι λειτουργεί και το DJI Mavic Pro, το οποίο χάρη στην τεχνολογία TapFly μπορεί να ανιχνεύσει και να αποφύγει εμπόδια, για να ταξιδέψει με ταχύτητες που αγγίζουν τα 65 χλμ./ώρα. Με τη λειτουργία TapFly, οι πτήσεις γίνονται πανεύκολες, ακόμη και για τους αρχάριους. Πείτε στο Mavic που θέλετε να κατευθυνθεί και θα πάει από μόνο του, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια.

Γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί
Χάρη στη λειτουργία Gesture Mode το Mavic Pro μπορεί να αναγνωρίσει τις κινήσεις σας! Σήκωστε τα χέρια σας ή κάντε μια χειρονομία (wave) και το drone θα σας ακολουθήσει ή θα καταγράψει τέλειες selfies. Παράλληλα, η λειτουργία ActiveTrack θα σας βοηθήσει να απαθανατίσετε τα πάντα σαν επαγγελματίας. Η δυνατότητα Trace σας επιτρέπει να επιλέξετε το πρόσωπο ή το αντικείμενο που θέλετε και το drone θα το ακολουθήσει ή μπορεί να περιστρέφεται τριγύρω του καθώς αυτό κινείται. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακές λήψεις υψηλού επιπέδου!Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα