Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Η αδιαμφισβήτητη σταθερότητα των AirPods

Ιαν 29 2018
Πολλά έχουν ειπωθεί για τη σταθερότητα των AirPods, αλλά ποια είναι η αλήθεια;
Η αδιαμφισβήτητη σταθερότητα των AirPods
Όλοι έχουν ακούσει τις ιστορίες, τα αστεία, τα καυστικά σχόλια για τα AirPods και την αυτονόητη, κατά τους θρύλους τουλάχιστον, απώλειά τους με την πρώτη ευκαιρία από το αυτί του χρήστη κ.λπ. Αν είναι έτσι όμως, τότε γιατί ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά τους η Apple δεν είναι σε θέση να καλύψει άμεσα τη μεγάλη ζήτηση;

Στην πραγματικότητα η έννοια «σταθερότητα» καταλήγει να είναι χαρακτηριστική για τα AirPods, σε πολλαπλά επίπεδα μάλιστα.

Σταθερότητα λήψης
Η αξιοπιστία της ασύρματης σύνδεσης προβλήθηκε από την πρώτη στιγμή ως βασικό πλεονέκτημα των AirPods, πλεονέκτημα που χρωστούν στο chip της Apple που ονομάζεται W1. Ναι μεν όλα γίνονται μέσω Bluetooth, αλλά το συγκεκριμένο chip φροντίζει ώστε να αποφεύγονται τα πιο συνήθη προβλήματα στη μετάδοση ήχου μέσω Bluetooth, να χρησιμοποιούνται σωστά τα μικρόφωνα, αλλά και να επικοινωνούν μεταξύ τους τα δύο, αυτόνομα κατά τα άλλα, ακουστικά. Και όλα αυτά με χαμηλότερη κατανάλωση από τη συνηθισμένη. Έτσι, ενώ τα AirPods έχουν πραγματικά πολύ μικρό όγκο, καταφέρνουν να έχουν το πλεονέκτημα σε αυτονομία, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων μάλιστα, ακόμη και εν συγκρίσει με ακριβότερες προτάσεις από άλλες εταιρείες.Ο σχεδιασμός παραμένει ανοιχτός, δηλαδή δεν κρύβει και πολύ ήχο από το περιβάλλον, αλλά έτσι επιτυγχάνεται και η σωστή εφαρμογή στα περισσότερα αυτιά.

Σταθερότητα εφαρμογής
Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά των AirPods, είναι πολύ εύκολο να βρείτε αληθινές μαρτυρίες από πραγματικούς χρήστες για τα της εφαρμογής στο αυτί και της στιβαρότητας. Θα δείτε χρήστες να φοράνε AirPods και να τρέχουν για μεγάλη απόσταση. Θα δείτε άλλους να τα χρησιμοποιούν στο γυμναστήριο και να μην υπάρχει πρόβλημα. Θα δείτε κι άλλους να «χτυπιούνται» σχεδόν πέρα δώθε και πάνω κάτω για να δουν αν θα εκτοξευθούν τα AirPods. Φυσικά και υπό συνθήκη, όλα βγαίνουν από το αυτί. Αλλά το ότι μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας να μην υπάρχει πρόβλημα σε τέτοια σενάρια πηγαίνει κόντρα σε κάθε προϊόν σαρκασμού που ίσως έχετε ακούσει όλο αυτόν τον καιρό.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι τυχαίο. Για αρχή το σχέδιο του ηχείου είναι μεν ίδιο με εκείνο των EarPods, ωστόσο είναι υπολογισμένο όχι για να χώνεται στο ακουστικό κανάλι, αλλά για να κάθεται με ασφάλεια στην κοιλότητα που υπάρχει πριν από αυτό, στην κοιλότητα του αυτιού. Η Apple εξέτασε… πολλά αυτιά για να φτάσει στο σχέδιο αυτό και να ξέρει ότι τα αποτελέσματα θα είναι παρόμοια στην πλειοψηφία των ανθρώπων.Τα AirPods κρατούν τη θέση τους στο αυτί πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεστε.

Επιπλέον, η έλλειψη καλωδίου αφαιρεί την τάση που δημιουργεί το καλώδιο, την κόντρα δηλαδή που κάνει καθώς κρέμεται και τρίβεται σε μια μπλούζα κατά την κίνησή μας κ.λπ. Χωρίς αυτήν την κόντρα, η σταθερότητα πραγματικά εκτοξεύεται. Υπολογίστε λοιπόν και το πιο μακρύ «ποδαράκι» κάθε ακουστικού, που στηρίζεται καλύτερα στο πρόσωπο του χρήστη και κερδίζουμε και από εδώ σταθερότητα.

Φυσικά τα AirPods δεν είναι σχεδιασμένα για ήχο high end, παρότι είναι όντως καλύτερα (και) ηχητικά σε σχέση με τα EarPods, κάτι που γίνεται αντιληπτό από την πρώτη κιόλας χρήση.

Κάπως έτσι, τα AirPods καταλήγουν να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες της Apple από το 2016 που καταφέρνει να φαίνεται ακόμη ενδιαφέρουσα, και σίγουρα εξασφάλισε καλύτερη φήμη στο μεσοδιάστημα.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα