Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Kingston HyperX Fury SSD

Ιουλ 21 2014
Προσιτός SSD για όσους gamers αναζητούν σημαντική αύξηση επιδόσεων χωρίς να θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα.
Kingston HyperX Fury SSD
Ο καλύτερος τρόπος να δώσετε ώθηση στις επιδόσεις του συστήματός σας είναι αναμφισβήτητα η αλλαγή του κύριου δίσκου HDD με έναν SSD. Είτε διαθέτετε desktop, είτε laptop, η βελτίωση που θα δείτε σε επιμέρους διαδικασίες, αλλά και στη συνολική συμπεριφορά του συστήματος είναι εντυπωσιακή. Ειδικά μετά τις συνεχείς μειώσεις στις τιμές τους, οι δίσκοι SSD κερδίζουν τη θέση σε ολοένα και περισσότερα συστήματα αφήνοντας τους HDD σε ρόλο «αποθήκης».Η HyperX Fury αποτελεί τη νέα, entry-level σειρά SSDs της Kingston που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν τις υψηλές επιδόσεις χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουν πολλά χρήματα.

Αν και τα οφέλη από τη χρήση ενός SSD είναι γνωστά, αξίζει να τα υπενθυμίσουμε. Τα Windows φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα ακόμα κι αν έχετε βάλει να ξεκινούν μαζί και κάποιες εφαρμογές στο startup, οι εφαρμογές τρέχουν αμέσως, οι λειτουργίες εντός των Windows – ακόμα και το απλό άνοιγμα ενός παράθυρου – επιταχύνονται σημαντικά και, συνολικά, το σύστημα γίνεται περισσότερο αποδοτικό. Ειδικά οι gamers θα δουν τα levels των παιχνιδιών να φορτώνουν ταχύτερα, καθώς και μία μικρή βελτίωση στα fps του παιχνιδιού (αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες), ενώ όσοι ασχολούνται με την παραγωγή περιεχομένου, όπως η επεξεργασία βίντεο, θα παρατηρήσουν σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας κατά την επεξεργασία και της ταχύτητας κατά το rendering.Με ονομαστική ταχύτητα 500MB/s στην ανάγνωση και την εγγραφή δεδομένων που μπορούν να συμπιεστούν, οι SSDs της Kingston δίνουν ουσιαστική ώθηση στη μεταφορά των δεδομένων σας.

Η HyperX Fury αποτελεί τη νέα, entry-level σειρά SSDs της Kingston που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν τις υψηλές επιδόσεις που αναφέραμε χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουν πολλά χρήματα. Περιλαμβάνει δύο μοντέλα με χωρητικότητες 120 και 240GB των 2,5’’ που ακολουθούν το πρότυπο διασύνδεσης SATA 3 και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε laptop απ’ ευθείας ή σε desktop με τη χρήση ειδικών brackets, με την εγκατάσταση να είναι ιδιαίτερα απλή. Μάλιστα, λόγω του μικρού πάχους των 7 χιλιοστών, τα μοντέλα HyperX Fury μπορούν να τοποθετηθούν σε πολύ λεπτά notebooks. Φυσικά, ο SSD τοποθετείται ως κύριος δίσκος ώστε να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέραμε παραπάνω οπότε θα πρέπει να μεταφέρετε τα αρχεία σας από τον παλιό HDD στον νέο SSD.Λόγω του μικρού πάχους των 7 χιλιοστών, τα μοντέλα HyperX Fury μπορούν να τοποθετηθούν σε πολύ λεπτά notebooks.

Οι επιδόσεις των SSDs της Kingston είναι ιδιαίτερα υψηλές σε σχέση με την τιμή τους. Με ονομαστική ταχύτητα 500MB/s στην ανάγνωση και 500MB/s στην εγγραφή δεδομένων που μπορούν να συμπιεστούν, οι δίσκοι δίνουν ουσιαστική ώθηση στη μεταφορά των δεδομένων σας, ενώ σε δεδομένα που δε μπορούν να συμπιεστούν ο SSD των 240GB παρουσιάσει ελαφρώς καλύτερους χρόνους μεταφοράς από αυτόν των 120GB. Οι SSDs της Kingston υποστηρίζονται από τον SandForce SF-2281 controller και διαθέτουν synchronous NAND για καλύτερες επιδόσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διατάξεις RAID (αν και δεν είναι οι απολύτως κατάλληλοι γι’ αυτό) για να αυξήσετε περαιτέρω τις επιδόσεις και την ασφάλεια των δεδομένων σας, ενώ διαθέτουν έξυπνες και αποδοτικές λειτουργίες για garbage collection ώστε να διατηρούν αμείωτο το χρόνο ζωής «καταπονώντας» στο ελάχιστο τη μνήμη flash. Τέλος, οι συγκεκριμένοι SSDs διαθέτουν MTBF 1 εκατ. ώρες και συνοδεύονται από τριετή εγγύηση.

Αν αναζητάτε λοιπόν έναν άμεσο και αποδοτικό τρόπο αύξησης των επιδόσεων του συστήματός σας, ένας SSD είναι αυτό που χρειάζεστε. Αν παράλληλα δε θέλετε να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, οι HyperX Fury SSDs της Kingston είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.


Δείτε το βίντεο:


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα