Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Τα 10+1 πιο χρήσιμα ελληνικά apps για την Android συσκευή σας (ΜΕΡΟΣ 1ο)

Ιουλ 25 2014
Αυτές είναι οι 11 ελληνικές εφαρμογές που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε εγκατεστημένες στην Android συσκευή σας.
Τα 10+1 πιο χρήσιμα ελληνικά apps για την Android συσκευή σας (ΜΕΡΟΣ 1ο)
Αν κάνετε τα πρώτα σας βήματα με τη νέα Android συσκευή σας ψάχνοντας για εφαρμογές ελληνικού περιεχομένου, οι εφαρμογές που ακολουθούν θα σας διευκολύνουν στην έρευνά σας και θα εξοπλίσουν τη συσκευή σας με ένα ισχυρό σετ «εργαλείων», έτοιμο να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Οι 11 αυτές ελληνικές εφαρμογές, που κατά την άποψή μας δεν πρέπει να λείπουν από καμία συσκευή Android, θα σας δώσουν πλήθος πληροφοριών που αναζητάτε σε καθημερινή βάση και μπορούν – κυριολεκτικά – να κάνουν τη ζωή σας καλύτερη ή τουλάχιστον πιο άνετη. Φυσικά, δεν είναι οι μόνες στην κατηγορία τους και ψάχνοντας ίσως ανακαλύψετε κάποια που σας βολεύει περισσότερο, ωστόσο οι εφαρμογές που προτείνουμε είναι μια πολύ καλή αρχή. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τις 5 πρώτες (η σειρά είναι τυχαία)...


1. Meteo.gr


Άμεση ενημέρωση για τον καιρό, πρόγνωση για 6 ημέρες και όχι μόνο. Μέσω της επιλογής My Meteo μπορείτε να ορίσετε περιοχές που θέλετε να παρακολουθείτε ώστε να βλέπετε άμεσα τι καιρό κάνει και την πρόγνωση, χωρίς να πλοηγείστε σε μενού. Αντίστοιχες πληροφορίες μπορείτε επίσης να πάρετε για χειμερινούς προορισμούς, χιονοδρομικά κέντρα, θάλασσες και οδικό δίκτυο. Αν και το περιβάλλον της είναι λίγο... αρχαίο, σίγουρα είναι μια απαραίτητη εφαρμογή.


2. Athens Transportation


Αν μετακινήστε στην Αθήνα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή η εφαρμογή είναι “must”. Περιλαμβάνει όλες τις γραμμές (μπορείτε να τις αναζητήσετε με το όνομα ή τον κωδικό τους) και τις στάσεις για όλα τα μέσα της Αθήνας (λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, μετρό, κλπ). Δύο πλήκτρα κάτω από την αναζήτηση γραμμής σας επιτρέπουν να δείτε τις κοντινές στάσεις ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεστε, καθώς και να δείτε τις γραμμές που διέρχονται από ένα δήμο επιλέγοντάς τον. Επίσης, μπορείτε να δείτε την ώρα αναχώρησης του προηγούμενου και επόμενου δρομολογίου, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα δρομολογίων της γραμμής.


3. Εορτολόγιο και αργίες


Εκτελώντας αυτή την εφαρμογή, το πρώτο που θα δείτε είναι τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα, αύριο και μεθαύριο. Με τη λειτουργία της αναζήτησης μπορείτε να δείτε την ημερομηνία που γιορτάζει κάποιο όνομα, αλλά και ποια ονόματα γιορτάζουν μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Από το μενού, η επιλογή Αργίες θα σας εμφανίσει τις αργίες ενός συγκεκριμένου έτους (μέχρι το 2050), καθώς και πόσα τριήμερα έχει η χρονιά, ενώ η επιλογή Επαφές σας ενημερώνει για το ποιες επαφές σας γιορτάζουν (σε εμάς δε λειτούργησε).


4. XrySOS Pharmacies - Hospitals


Η εφαρμογή ξεκινά εμφανίζοντας τα ανοιχτά φαρμακεία της περιοχής σας, με πρώτο το πλησιέστερο. Για κάθε φαρμακείο της λίστας εμφανίζονται η επωνυμία, η διεύθυνσή του, η απόσταση και το ωράριο, ενώ πατώντας πάνω σε κάποιο εμφανίζονται επιπλέον η θέση του στον χάρτη, οδηγίες πλοήγησης από το σημείο που βρίσκεστε, καθώς και το τηλέφωνο με δυνατότητα απ’ ευθείας κλήσης. Η ιδανική πλοήγηση από μια εφαρμογή που φέρει τη σφραγίδα του Χρυσού Οδηγού! Ακριβώς οι ίδιες πληροφορίες, με τον ίδιο τρόπο, παρέχονται και για τα νοσοκομεία, μόνο που στην περίπτωση αυτή μπορείτε να δείτε και τα ωράρια των διαφόρων κλινικών τους. Η εφαρμογή συμπληρώνεται από οδηγίες για πρώτες βοήθειες και χρήσιμα τηλέφωνα.


5. Taxibeat


Η εφαρμογή-σταθμός για τα ελληνικά δεδομένα που κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας και να εδραιωθεί σε πολλές άλλες χώρες. Μέσω αυτής μπορείτε να βρείτε ταξί αμέσως, χωρίς καμία προσπάθεια, αρκεί να έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία. Δίνετε τη διεύθυνση από όπου θα σας παραλάβει το ταξί, επιλέγετε τον οδηγό από μία λίστα, ο οδηγός αποδέχεται την κλήση, παρακολουθείτε το ταξί να πλησιάζει στο σημείο παραλαβής και λαμβάνετε μια ειδοποίηση όταν φτάσει. Κατά την επιλογή του οδηγού μπορείτε να επιλέξετε απλά τον πιο κοντινό ή αυτόν με την υψηλότερη βαθμολογία (από τους ίδιους τους χρήστες), μοντέλο αυτοκινήτου και υπηρεσίες που προσφέρονται. Πατώντας Επιβίβαση μπορείτε να δείτε τη διαδρομή σας στο χάρτη και στο τέλος της να βαθμολογήσετε και εσείς τον οδηγό.

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα