Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Bitmore LineTab900Q

Ιουλ 30 2015
Με όπλα τη μεγάλη οθόνη και τη χαμηλή τιμή, το LineTab900Q διεκδικεί μερίδιο μεταξύ των entry-level tablets και φαίνεται ότι μπορεί να το πετύχει.
Bitmore LineTab900Q
Το Bitmore LineTab900Q απευθύνεται σε όσους χρειάζονται οπωσδήποτε ένα tablet με μεγάλη οθόνη και θέλουν να εκταμιεύσουν γι’ αυτό το μικρότερο δυνατό χρηματικό ποσό. Αν και χρειάζεται να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις, που ίσως σας φανούν αδιάφορες, η τιμή των 80 ευρώ για ένα tablet 9’’ με τετραπύρηνο επεξεργαστή είναι άκρως δελεαστική, ειδικά αν στην «εξίσωση» προσθέσουμε και τον παράγοντα «θήκη» που προσφέρεται ως δώρο.Το Bitmore LineTab900Q απευθύνεται σε όσους χρειάζονται οπωσδήποτε ένα tablet με μεγάλη οθόνη και θέλουν να εκταμιεύσουν γι’ αυτό το μικρότερο δυνατό χρηματικό ποσό.

Πριν δούμε τα χαρακτηριστικά της συσκευής, ας καθορίσουμε το πεδίο δράσης του συγκεκριμένου tablet έχοντας πάντα κατά νου ότι στη συγκεκριμένη τιμή θα βρίσκατε αρκετά tablets, αλλά με οθόνη 7 ή 8’’. Στο Bitmore LineTab900Q μπορείτε να πλοηγηθείτε στο Web, να διαχειριστείτε το e-mail σας, να συμμετέχετε στα social media, να δείτε ταινίες, να ακούσετε μουσική, να παίξετε κάποια απλά παιχνίδια και πολλά άλλα μέσα από τη μεγάλη οθόνη του.

Για να γίνουν όλα αυτά με άνεση, στο εσωτερικό του Bitmore LineTab900Q, όπως αναφέραμε, υπάρχει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής στο 1GHz. Αυτό σημαίνει ότι έχετε όλη την απαραίτητη ισχύ για να τρέχουν οι εφαρμογές σας απροβλημάτιστα. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από μνήμη RAM 512MB, τιμή που συναντάμε σε πολλές συσκευές με τόσο χαμηλό κόστος. Αν δεν τρέχετε πολλές εφαρμογές μαζί και φροντίζετε να κλείνετε αυτές που δεν χρειάζεστε, η παραχώρηση αυτή δεν είναι σημαντική καθώς τα 512ΜΒ θα σας καλύψουν στις περισσότερες των περιπτώσεων.Στο εσωτερικό του Bitmore LineTab900Q υπάρχει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής στο 1GHz που σημαίνει ότι έχετε όλη την απαραίτητη ισχύ για να τρέχουν οι εφαρμογές σας απροβλημάτιστα.

Περνώντας στην οθόνη, η διαγώνιος των 9’’ του Bitmore LineTab900Q είναι το μεγάλο πλεονέκτημά του. Η ανάλυση 800x480, ανάλυση λογική για την τιμή του, ίσως να σας απασχολήσει σε απαιτητικά παιχνίδια και ταινίες HD, αλλά όπως αναφέραμε δεν είναι αυτό το πεδίο δράσης του συγκεκριμένου tablet. Φυσικά, τόσο τα παιχνίδια, όσο και οι ταινίες θα παίξουν χωρίς πρόβλημα, απλά το αναφέρουμε ως τη δεύτερη και τελευταία «παραχώρηση» που πρέπει να κάνετε. Μάλιστα, λόγω της άνετης οθόνης ίσως να μη σας απασχολήσει καθόλου.

Για την αποθήκευση των δεδομένων και των εφαρμογών σας, το tablet διαθέτει εσωτερική μνήμη 8GB, η οποία μπορεί να αυξηθεί με κάρτες micro SD χωρητικότητας έως 32GB. Η σύνδεση της συσκευής στο δίκτυο γίνεται μέσω Wi-Fi 802.11bgn, ενώ θα βρείτε επίσης μία θύρα micro USB (λειτουργεί και ως host για σύνδεση περιφερειακών) και Bluetooth. Όσον αφορά τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και την επικοινωνία μέσω βίντεο, υπάρχουν αντίστοιχα μία κάμερα 2MP στο πίσω μέρος και μία εμπρόσθια 0,3MP.Μαζί με το Bitmore LineTab900Q παίρνετε δώρο και μία θήκη ώστε να το προστατεύετε, αλλά και να το στηρίζετε αν χρειαστεί.

Το βάρος και οι διαστάσεις του tablet είναι λογικές για την κατηγορία των συσκευών με οθόνη 9’’. Με πάχος που ξεπερνά τα 10 χιλιοστά και βάρος 429 γραμμάρια, μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα, αλλά και να το κρατάτε χωρίς να κουράζεστε. Επίσης, η μπαταρία των 3000mAh θα σας δώσει πάνω από 3 ώρες, ίσως και 4, σε κανονικές συνθήκες συνεχούς χρήσης. Η συσκευή συνοδεύεται από το Android στην έκδοση 4.4.2.

Εκτός από τη χαμηλή τιμή, η επιλογή του Bitmore LineTab900Q γίνεται ακόμα πιο δελεαστική, αφού μαζί με αυτό παίρνετε δώρο και μία θήκη ώστε να το προστατεύετε, αλλά και να το στηρίζετε αν χρειαστεί.

Αν αυτό που ζητάτε από ένα tablet είναι μια μεγάλη, άνετη οθόνη των 9’’ και απροβλημάτιστη, γρήγορη λειτουργία με τετραπύρηνο επεξεργαστή, το Bitmore LineTab900Q είναι το tablet που θα ζητήσει από εσάς το μικρότερο δυνατό ποσό. Σκεφτείτε το...


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα