Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Dell XPS 8700

Ιουλ 09 2015
Ένας υπολογιστής που κατασκευάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες του χρήστη που αναζητά υψηλές επιδόσεις στην επεξεργασία γραφικών και βίντεο, αλλά και ένα καλό gaming machine.
Dell XPS 8700
Οι υπολογιστές που προορίζονται για επεξεργασία γραφικών και βίντεο επιβάλλεται να διαθέτουν ταχύτατο επεξεργαστή, πολλή μνήμη, γρήγορο και μεγάλο δίσκο, καθώς και μια καλή κάρτα γραφικών ικανή να «σηκώσει» τις υψηλές αναλύσεις μιας επαγγελματικής οθόνης. Η σειρά XPS 8700 της Dell έχει αναπτυχθεί ειδικά για αυτές τις εργασίες και η συγκεκριμένη σύνθεση που εξετάζουμε διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά… με το παραπάνω. Φυσικά, το συγκεκριμένο PC μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως ένα εξαιρετικό gaming station, όχι για τους hardcore gamers, αλλά για όλους τους υπόλοιπους.Η εξωτερική εμφάνιση του Dell XPS 8700 είναι κομψή και συνάμα δυναμική, ενώ ο μεγάλος αριθμός θυρών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους χρήστες με πολλά περιφερειακά και συσκευές που συνδέονται στο PC.

Το Dell XPS 8700 έχει «χτιστεί» σε ένα κουτί midi tower όμορφης αισθητικής και υψηλής εργονομίας που διαθέτει αρκετό διαθέσιμο χώρο στο εσωτερικό του για μελλοντικές επεκτάσεις. Η εξωτερική εμφάνισή του είναι κομψή και συνάμα δυναμική, ενώ ο μεγάλος αριθμός θυρών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους χρήστες με πολλά περιφερειακά και συσκευές που συνδέονται στο PC.

Καρδιά της συγκεκριμένης σύνθεσης είναι ο τετραπύρηνος Core i7-4790 της Intel με συχνότητα λειτουργίας 3,6-4GHz. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής τέταρτης γενιάς “Core i”, αρχιτεκτονικής Haswell και διαδικασίας παραγωγής 22nm, διαθέτει 8MB L3 cache και είναι ένας από τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές για desktop PC. Οι επιδόσεις του είναι εκρηκτικές και συγκρίνονται μόνο με τα μοντέλα τέταρτης γενιάς 4770Κ και 4790Κ που προορίζονται για τους πιο ενθουσιώδεις χρήστες. Οι επιδόσεις του 4790 είναι αντίστοιχες με του 4770Κ και υπολείπονται λίγο σε σχέση με τις επιδόσεις του 4790Κ, με τις τρεις CPUs να συνθέτουν την κορυφή της πυραμίδας των επεξεργαστών.Για τη σύνδεση των περιφερειακών σας υπάρχουν συνολικά 10 θύρες USB, εκ των οποίων 6 USB 2.0 και 4 USB 3.0 οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο εμπρός, πίσω και πάνω μέρος του συστήματος για καλύτερη εργονομία.

Σε συνδυασμό με τα 16GB μνήμης (επεκτάσιμη έως 32GB), ο επεξεργαστής είναι ιδανικός για εργασίες που απαιτούν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ όπως η επεξεργασία γραφικών και βίντεο, αλλά και οποιαδήποτε εργασία σε media creation. Οι αποθηκευτικές ανάγκες του συστήματος καλύπτονται από έναν ταχύτατο δίσκο 1TB των 7200rpm που καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις στις παραπάνω λειτουργίες, ωστόσο αν χρειαστεί μπορείτε πάντα να προσθέσετε έναν SSD για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Το κοινό των χρηστών στο οποίο απευθύνεται το Dell XPS 8700 γίνεται καλύτερα αντιληπτό από την κάρτα γραφικών του συστήματος. Η NVIDIA GeForce GTX 745 δείχνει ότι το σύστημα έχει κατασκευαστεί για να υπηρετήσει πρωτίστως το media creation και δευτερευόντως το hardcore gaming. Προφανώς και μπορείτε να παίξετε απαιτητικά παιχνίδια, ωστόσο ένας hardcore gamer που θα είχε στη διάθεσή του όλα τα υπόλοιπα υποσυστήματα του XPS 8700 θα ήθελε κάποιο μοντέλο της NVIDIA με ένα “Ti” ή “Titan” στην ονομασία του. Η GTX 745 διαθέτει μνήμη 4GB και προσφέρει ανάλυση 4096x2160 στα 60Hz μέσω DisplayPort και 2048x1536 μέσω VGA, ενώ μπορεί να οδηγήσει έως τρεις οθόνες και υποστηρίζει όλα τα γνωστά πρότυπα (π.χ. OpenGL 4.4).Οι αποθηκευτικές ανάγκες του συστήματος καλύπτονται από έναν ταχύτατο δίσκο 1TB των 7200rpm, ωστόσο αν χρειαστεί μπορείτε πάντα να προσθέσετε έναν SSD για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Φυσικά, ο χρήστης που θα το επιλέξει θα ικανοποιηθεί με το επίπεδο εξοπλισμού και συνδεσιμότητας. Το Dell XPS 8700 διαθέτει οπτική μονάδα DVD-RW(+RW), αναγνώστη καρτών μνήμης 19-σε-1, ήχο 7.1 και, για τη δικτύωση και επικοινωνία του, υποστηρίζει Gigabit Ethernet, Wi-Fi 802.11 bgn και Bluetooth 4.0. Για τη σύνδεση των περιφερειακών σας υπάρχουν συνολικά 10 θύρες USB, εκ των οποίων 6 USB 2.0 και 4 USB 3.0 οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο εμπρός, πίσω και πάνω μέρος του συστήματος για καλύτερη εργονομία. Το σύστημα της Dell συνοδεύεται από ενσύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι laser, Windows 8.1 64-bit και, φυσικά, από την διετή εγγύηση on-site του κατασκευαστή.Το σύστημα της Dell συνοδεύεται από ενσύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι laser, Windows 8.1 64-bit και, φυσικά, από την διετή εγγύηση on-site του κατασκευαστή.

Αν θέλετε ένα σύστημα υψηλών επιδόσεων για media creation, το Dell XPS 8700 είναι αυτό που ψάχνατε. Διαθέτει εξαιρετικά υποσυστήματα σε όλους τους τομείς, μεγάλες δυνατότητες επέκτασης, υψηλή ποιότητα κατασκευής και το όνομα ενός διεθνή κατασκευαστή με πολύ καλή υποστήριξη. Και θα μπορείτε να παίξετε και απαιτητικά παιχνίδια...


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα