Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Kingston HyperX Savage SSD

Ιουλ 10 2015
H Kingston συνεχίζει, μαζί με άλλους, να οδηγεί την κούρσα των εξελίξεων στα SSDs και η νέα σειρά Savage εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της.
Kingston HyperX Savage SSD
Με ολοένα και περισσότερους χρήστες να ανακαλύπτουν τα οφέλη των δίσκων SSD, είναι αναμενόμενο να υπάρχει μεγάλη αναταραχή στη συγκεκριμένη αγορά. Αν και στην αγορά αυτή δραστηριοποιούνται λίγοι κατασκευαστές, νέες τεχνολογίες και νέα μοντέλα κάνουν διαρκώς την εμφάνισή τους με τις ταχύτητες να αυξάνονται και τις τιμές να μειώνονται. Τα νεότερα μοντέλα που προστέθηκαν πρόσφατα στις επιλογές των χρηστών «ακούνε» στο όνομα Savage και έρχονται από την Kingston, έναν από τους κυρίαρχους της αγοράς των SSD.Η σειρά Savage, αποτέλεσμα του τμήματος HyperX της Kingston, απευθύνεται στους ενθουσιώδεις χρήστες που αναζητούν υψηλές επιδόσεις και είναι η πιο «προχωρημένη» σειρά της Kingston με διαστάσεις 2,5’’.

Η σειρά Savage, αποτέλεσμα του τμήματος HyperX της Kingston, απευθύνεται στους ενθουσιώδεις χρήστες που αναζητούν υψηλές επιδόσεις και είναι η πιο «προχωρημένη» σειρά της Kingston με διαστάσεις 2,5’’. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αναβαθμίσετε εύκολα το desktop ή το laptop σας και να επωφεληθείτε σημαντικά από την ταχύτατη εκκίνηση και λειτουργία των Windows και των εφαρμογών, αλλά και την πολύ γρήγορη μεταφορά δεδομένων σε ανάγνωση και εγγραφή.

Η νέα σειρά της Kingston έρχεται να αντικαταστήσει τη σειρά HyperX 3K της εταιρείας και περιλαμβάνει συνολικά 4 μοντέλα με χωρητικότητες 120, 240, 480 και 960GB, με τα τρία πρώτα να βρίσκονται ήδη στα ψηφιακά ράφια του You.gr. Στο μαύρο μεταλλικό κουτί του δίσκου κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα με ασημί φινιρίσματα, ένα αρκετά δυναμικό look αν δίνεται σημασία σε αυτό. Σίγουρα πιο σημαντικό είναι ότι, με πάχος 7 χιλιοστών, οι δίσκοι χωρούν ακόμα και σε πολύ λεπτά laptops, ενώ στη συσκευασία τους η Kingston έχει φροντίσει για όλα (αν προμηθευτείτε το upgrade bundle kit παίρνετε ακόμα και μεταλλική θήκη USB 3.0 για τo δίσκο που θα αντικαταστήσετε).Η νέα σειρά της Kingston έρχεται να αντικαταστήσει τη σειρά HyperX 3K της εταιρείας και περιλαμβάνει συνολικά 4 μοντέλα με χωρητικότητες 120, 240, 480 και 960GB.

Καρδιά των δίσκων HyperX Savage είναι ο controller Phison S10 (PS3110-S10) των τεσσάρων πυρήνων και των οκτώ καναλιών, κύριος υπεύθυνος για τις υψηλές επιδόσεις τους. Πρόκειται για ένα SATA 3 6.0GB/s controller (με προς τα πίσω συμβατότητα σε SATA και SATA 2) που διαθέτει προηγμένη ανίχνευση και διόρθωση λαθών CRC και ECC για την αποφυγή απώλειας δεδομένων. Σε περίπτωση λάθους και αστοχίας της ECC της flash, η τεχνολογία Smart ECC της Phison αναλαμβάνει να επαναδομήσει τα δεδομένα.Καρδιά των δίσκων HyperX Savage είναι ο controller Phison S10 των τεσσάρων πυρήνων και των οκτώ καναλιών, κύριος υπεύθυνος για τις υψηλές επιδόσεις τους.

Οι επιδόσεις των δίσκων HyperX Savage είναι εντυπωσιακές με ονομαστικές τιμές για μετάδοση δεδομένων τα 560MB/s και 530ΜΒ/s για ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα. Παράλληλα, πολύ υψηλά κυμαίνεται ο δείκτης IOPS (input/output operations per second) με έως 100Κ και 89Κ για ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα, φανερώνοντας πολύ καλή απόκριση των εφαρμογών και των Windows. Ένας άλλος σημαντικός δείκτης, στον οποίο επίσης «σκοράρουν» πολύ καλά, είναι ο δείκτης αντοχής TBW (total bytes written) με τιμές 113ΤΒ, 306ΤΒ και 416ΤΒ για τα μοντέλα των 120GB, 240GB και 480GB αντίστοιχα. Παράλληλα, τα μοντέλα HyperX Savage καλύπτονται από τριετή εγγύηση.

Αν οι επιδόσεις παίζουν σημαντικό ρόλο για εσάς και αναζητάτε ένα δίσκο SSD με φορμά 2,5’’, ένα από τα μοντέλα HyperX Savage της Kingston πρέπει να είναι μέσα στους τρεις δίσκους που οπωσδήποτε πρέπει να εξετάσετε. Με τις εντυπωσιακές ταχύτητές τους στη μετάδοση δεδομένων και την πολύ γρήγορη απόκριση των εφαρμογών, θα δώσουν νέο αέρα στον υπολογιστή σας.


Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα