Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Deepcool cooling stands

Ιουλ 12 2016
H Deepcool, εταιρεία που ειδικεύεται στα συστήματα ψύξης, παρουσιάζει τρεις προτάσεις για τη ψύξη του laptop σας, που θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.
Deepcool cooling stands
Από τη στήλη του Discover έχουμε αναφέρει τα πλεονεκτήματα των laptops έναντι των desktop PCs, αλλά και την ειδική φροντίδα που χρειάζονται ούτως ώστε να διασφαλιστεί η διάρκεια ζωής τους και να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα σας κατά τη χρήση τους. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η σωστή ψύξη του laptop είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Deepcool παρουσιάζει τρεις προτάσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα προσφέρουν την απαραίτητη "ανάσα" στο laptop σας.Το Deepcool E-lap διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα πεταλούδας και φυσικά χρώματα.

Πρώτη από αυτές είναι το Deepcool E-lap, με μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα πεταλούδας και φυσικά χρώματα. Ο άνετος και εργονομικός του σχεδιασμός το καθιστά ιδανικό για πληκτρολόγηση ή για την παρακολούθηση των αγαπημένων σας εκπομπών και videos. Το κάτω μέρος της βάσης είναι από μαλακό σφουγγάρι, κάτι που προσφέρει τη δυνατότητα άνετης χρήσης επάνω στα πόδια, ενώ ο ανεμιστήρας των 14 εκατοστών έχει ρυθμιζόμενη ταχύτητα για να διαλέξετε την ιδανική, ούτως ώστε να επιτύχετε την ιδανική ψύξη, με ήσυχη και αποτελεσματική λειτουργία. Φυσικά, δεν απουσιάζει η υποδοχή USB για την τροφοδοσία, ενώ το βάρος της βάσης δε ξεπερνάει τα 947 γραμμάρια.

Μπορεί να μη διαθέτει τον ίδιο ευφάνταστο σχεδιασμό, όμως το Deepcool N180 FS θα σας κερδίσει με τις επιδόσεις του, αφού ο ανεμιστήρας των 180mm προσφέρει μέγιστη κυκλοφορία αέρα και υψηλή ποιότητα ψύξης. Το μπροστινό πάνελ είναι κατασκευασμένο με ειδικό μεταλλικό πλέγμα που επιτρέπει γρήγορη κυκλοφορία του αέρα χωρίς εμπόδια, ενώ το USB pass-through connector προσφέρει εύκολη σύνδεση της βάσης για τροφοδοσία ρεύματος. Επειδή όμως η ψύξη δεν είναι το μόνο που προσφέρει μια βάση, το Deepcool N180 FS έχει σχεδιαστεί με την εργονομία κατά νου, και η γωνία που σχηματίζει προσφέρει άνεση στη χρήση, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους καρπούς σας από τυχόν τραυματισμούς. Τέλος, οι ειδικές εξοχές στο "κάτω" μέρος της συσκευής, αποτρέπουν τυχόν γλιστρήματα του laptop, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια για εσάς και τη συσκευή σας.Το Deepcool N180 FS θα σας κερδίσει με τις επιδόσεις του, αφού ο ανεμιστήρας των 180mm προσφέρει μέγιστη κυκλοφορία αέρα και υψηλή ποιότητα ψύξης.

Τέλος, για αυτούς που απαιτούν το κάτι παραπάνω, το Deepcool Multi Core X6 κάνει τη διαφορά προσφέροντας μοναδικές επιδόσεις και έναν καινοτόμο σχεδιασμό. Θυμίζοντας μια μαύρη πεταλούδα, οι τέσσερις ανεμιστήρες σε διάταξη πίνακα προσφέρουν ασύγκριτη ψύξη και εξαιρετική εμφάνιση. Η ροή του αέρα καλύπτει ολόκληρη τη βάση του laptop, ενώ η τεχνολογία Multi-Core Control σας επιτρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές καταστάσεις ψύξης για να δώσετε έμφαση στην περιοχή του laptop που θερμαίνεται περισσότερο, όπως για παράδειγμα την κάρτα γραφικών ή τον σκληρό δίσκο. Επιπρόσθετα, με το Multi Core X6 έχετε τη δυνατότητα να ανασηκώσετε τη βάση στις 9 μοίρες, γωνία που αποδεικνύεται ιδανική για την ανάγνωση ιστοσελίδων και την παρακολούθηση βίντεο. Τέλος, οι δύο θύρες USB 2.0 σας επιτρέπουν να συνδέσετε τις συσκευές σας στη βάση για την φόρτισή τους ή τη μεταφορά δεδομένων.Για αυτούς που απαιτούν το κάτι παραπάνω, το Deepcool Multi Core X6 κάνει τη διαφορά προσφέροντας μοναδικές επιδόσεις και έναν καινοτόμο σχεδιασμό.

Η Deepcool προσφέρει λύσεις για τη ψύξη του laptop σας που θα ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη. Δε σταματάει όμως εκεί και πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, με μοναδικό σχεδιασμό και εξαιρετικές επιδόσεις που θα σας κάνουν να το σκεφτείτε ακόμα περισσότερο, ακόμα και αν έχετε ήδη επενδύσει σε μια βάση για το laptop σας.


Δείτε το βίντεο:

(Multi Core X6)

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα