Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Kingston SSDNow UV400

Ιουλ 04 2016
Οι SSD ήρθαν για να μείνουν, και προτάσεις όπως η σειρά SSDNow UV400 της Kingston θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη μετάβαση με τον πλέον οικονομικό τρόπο.
Kingston SSDNow UV400
Οι δίσκοι SSD και τα οφέλη που φέρνουν στις επιδόσεις και την ασφάλεια του συστήματός σας είναι πλέον κάτι δεδομένο, αφού και μέσα από τη στήλη του Discover έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές πάνω στα πλεονεκτήματα της μετάβασης στην τεχνολογία SSD. Το τελευταίο "εμπόδιο" για τους περισσότερους χρήστες δεν ήταν άλλο από την τιμή και δη την τιμή ανά Gigabyte, όπως αυτή μετριέται συνήθως. Οι κατασκευαστές έχουν κάνει σημαντικά βήματα ως προς την καθιέρωση των SSD σε mainstream λύση για τα συστήματα των χρηστών και η Kingston, μια εταιρεία που είναι γνωστή για τις ποιοτικές προτάσεις της, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τον χoρό.Από τον… χορό των SSD δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Kingston, μια εταιρεία που είναι γνωστή για τις ποιοτικές προτάσεις της.

Η σειρά Kingston SSDNow UV400 είναι η τελευταία πρόταση της εταιρείας, με μια γκάμα από χωρητικότητες που θα ικανοποιήσουν την κάθε σας ανάγκη. Φυσικά, οι επιδόσεις και η ασφάλεια δε χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση αφού κάτι τέτοιο είναι δεδομένο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δίσκοι SSD της σειράς SSDNow διαθέτουν τον τετρακάναλο ελεγκτή Marvell, προσφέροντας εντυπωσιακές επιδόσεις τόσο σε συμπιεσμένα, όσο και σε ασυμπίεστα δεδομένα. Οι δίσκοι διαθέτουν έναν ειδικό επεξεργαστή που έχει βελτιστοποιηθεί για τις καλύτερες επιδόσεις και αντοχές, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τους δίσκους της σειράς SSDNow να είναι 10 φορές ταχύτεροι από έναν συμβατικό δίσκο HDD στις 7200 στροφές.

Οι δίσκοι SSDNow της Kingston χρησιμοποιούν μνήμη Flash, κάτι που τους καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικούς σε πτώσεις και εξωτερικούς παράγοντες, ενώ είναι και λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν σφάλματα. Με αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελούν μια εξαιρετική λύση για τα laptops, αν και αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι ένας υπολογιστής desktop δε θα επωφεληθεί εξίσου. Αναφορικά με τις επιδόσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να επιτύχετε ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής που αγγίζουν τα 550/500 Mb/s, ενώ με χωρητικότητες 120, 240 και 480 GB, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.Mε χωρητικότητες 120, 240 και 480 GB, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Από πλευράς ενεργειακής κατανάλωσης και θερμοκρασίας, όλοι οι δίσκοι της σειράς τα καταφέρνουν αρκετά καλά, ενώ όσον αφορά την διάρκεια ζωής τους, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι ο δίσκος σας θα σας συντροφεύει για πολύ καιρό, αφού τα TBW (Total Bytes Written) φτάνουν τα 200 TB και το MFTB είναι 1 εκατομμύριο ώρες. Όσον αφορά στην εμφάνιση, το λογότυπο της Kingston χαρακτηρίζει το εξωτερικό μέρος του δίσκου, με έναν πολύ λιτό σχεδιασμό που δε θυμίζει τα άλλα μοντέλα της εταιρείας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δίσκοι της σειράς SSDNow κυκλοφορούν επίσης και σε κιτ που επιτρέπει τόσο την τοποθέτησή τους σε desktop, όσο και τη μετατροπή τους σε εξωτερικό δίσκο.Οι δίσκοι της σειράς SSDNow κυκλοφορούν επίσης και σε κιτ που επιτρέπει τόσο την τοποθέτησή τους σε desktop, όσο και τη μετατροπή τους σε εξωτερικό δίσκο.

Η ώρα για την μετάβαση από έναν "απλό" HDD σε έναν SSD δίσκο έχει έρθει, και η σειρά Kingston SSDNow UV400 είναι μια εξαιρετική επιλογή, αφού σας προσφέρει τις επιδόσεις και την ασφάλεια της τεχνολογίας SSD, σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή.


Δείτε το βίντεο:


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα