Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Nikon Coolpix A100

Ιουλ 05 2016
H Nikon Coolpix A100 είναι η compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που θα σας προσφέρει την ποιότητα που χρειάζεστε στις φωτογραφίες σας, χωρίς να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για να την αποκτήσετε.
Nikon Coolpix A100
Μπορεί οι φωτογραφικές μηχανές compact να έχουν αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτές που έχουν ενσωματωθεί στα smartphones, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι οι φωτογραφίες μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής είναι κατά κανόνα σαφώς καλύτερες από αυτές ενός κινητού τηλεφώνου. Όπως είναι φυσιολογικό, με την πάροδο των χρόνων και την εξέλιξη της τεχνολογίας, η τιμή των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών τις καθιστά κάτι περισσότερο από ελκυστικές, με αντιπροσωπευτικό παράδειγμα την Nikon Coolpix A100, μια κάμερα που θα σας προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών, σε μια εξαιρετικά ελκυστική τιμή.Η Nikon Coolpix A100 θα σας προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών, σε μια εξαιρετικά ελκυστική τιμή.

Η Nikon Coolpix A100 κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά, αφού η λεπτή και κομψή της σχεδίαση δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, ενώ το ανεπαίσθητο βάρος της (μόλις 119 γραμμάρια μαζί με την μπαταρία και την κάρτα SD) την καθιστά εξαιρετικά βολική στις μετακινήσεις σας. Έτσι, μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας παντού, ακόμα και στην τσέπη σας, για να είστε έτοιμοι να απαθανατίσετε όλες αυτές τις στιγμές που αξίζουν. Επιπρόσθετα, είναι εξαιρετικά εύχρηστη και πάντοτε έτοιμη για "δράση", κάτι που σημαίνει ότι δε θα χάσετε ποτέ εκείνη την ιδανική στιγμή.

Ο φακός NIKKOR με οπτικό zoom 5x (ισοδύναμο 26-130 mm σε φορμά 35 mm) θα σας δώσει την δυνατότητα να τραβήξετε υπέροχες ομαδικές φωτογραφίες και καθαρά πορτρέτα, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα επέκτασης με Dynamic Fine Zoom 10x. Έτσι, η δράση θα είναι πάντα κοντά σας, αποτυπώνοντας την παραμικρή λεπτομέρεια σε αυτά που θέλετε να θυμάστε. Σε αυτό βοηθάει και ο αισθητήρας εικόνας CCD 20,1 ωφέλιμων megapixel.Ο φακός NIKKOR με οπτικό zoom 5x θα σας δώσει την δυνατότητα να τραβήξετε υπέροχες ομαδικές φωτογραφίες και καθαρά πορτρέτα.

Όσο εντυπωσιακά όμως και αν είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μια φωτογραφική μηχανή θα πρέπει να είναι "σύμμαχος" του χρήστη, ούτως ώστε αυτός να βγάζει τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες. Σε αυτό η Nikon Coolpix A100 τα καταφέρνει εξαιρετικά, αφού με τον αυτόματο επιλογέα σκηνής η κάμερα διαλέγει την καταλληλότερη λειτουργία σκηνής και έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές λήψεις χωρίς να μπλέξετε με ρυθμίσεις. Σε κάθε λειτουργία σκηνής από τις 16 διαθέσιμες βελτιστοποιούνται οι ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής, ούτως ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες έκθεσης, προκειμένου να αποτυπώνετε καθαρές λήψεις ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Δε σταματάει όμως εκεί. Με την υποβοήθηση πανοραμικής λήψης, η φωτογραφική μηχανή συνδυάζει τις λήψεις που έχετε κάνει και μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές πανοραμικές λήψεις, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομα της λειτουργίας. Ταυτόχρονα, η απόσβεση του θαμπώματος κίνησης θα αντισταθμίσει τις συνέπειες από το κούνημα κατά τη διάρκεια της λήψης, της φωτογραφικής μηχανής ή του θέματος που φωτογραφίζετε. Έτσι, οι λήψεις σας θα είναι πάντοτε καθαρές, ακόμα και αν αυτό που φωτογραφίζετε κινείται γρήγορα. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης θα αναλάβει την καθαρή αποτύπωση του θέματός σας, ενώ δυνατή είναι και η καταγραφή video σε HD (720p), με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.Η μπαταρία της συσκευής σας προσφέρει αυτονομία για 250 φωτογραφίες ή μια ώρα βίντεο.

Επειδή όμως μια φωτογραφία δεν "τελειώνει" με το πάτημα ενός κουμπιού, κατά τη διάρκεια της λήψης μπορείτε να εφαρμόσετε ένα από τα οκτώ διαφορετικά εφέ, ενώ ακόμα και μετά τη λήψη μπορείτε να πειραματιστείτε μέσα από μια γκάμα εφέ που αλλάζουν ακόμα και την ίδια τη μορφή της φωτογραφίας σας. Η μπαταρία της συσκευής σας προσφέρει αυτονομία για 250 φωτογραφίες ή μια ώρα βίντεο. Τέλος, όλοι οι χρήστες της Nikon έχουν στη διάθεσή τους 20 GB δωρεάν χώρου online αποθήκευσης στο cloud, χάρη στο Nikon Image Space. Έτσι, δε θα μείνετε ποτέ από διαθέσιμο χώρο για επιπλέον φωτογραφίες, ενώ όλες σας οι λήψεις θα είναι ασφαλείς και δε θα διατρέξουν ποτέ τον κίνδυνο μιας διαγραφής κατά λάθος.

Η Nikon Coolpix A100 είναι μια προσιτή φωτογραφική μηχανή, με πληθώρα χαρακτηριστικών και αρκετές δυνατότητες για να σας κάνει να εγκαταλείψετε τη φωτογραφική του smartphone σας. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι είναι μια κομψή, λεπτή και πάνω απ' όλα εύχρηστη φωτογραφική μηχανή, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κρατήσετε για πάντα όλες εκείνες τις στιγμές που μετράνε για εσάς.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα