Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 κορυφαία RSS Readers για συσκευές Android

Ιουλ 24 2017
Οργανώστε τα RSS feeds σας και ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, χωρίς να είναι απαραίτητο να τις επισκεφτείτε.
5 κορυφαία RSS Readers για συσκευές Android
Τα RSS feeds δεν είναι τόσο δημοφιλή σήμερα όσο ήταν πριν, καθώς πλέον υπάρχουν πολλές εφαρμογές διαθέσιμες που παρέχουν επιμελημένο και παραμετροποιήσιμο περιεχόμενο για να σας βοηθήσουν να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα και άρθρα από το διαδίκτυο. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί χρήστες που επιλέγουν να χρησιμοποιούν RSS feeds για ειδήσεις και για να ακολουθούν τις αγαπημένες τους ιστοσελίδες. Με τόσα πολλά RSS feed reader apps που υπάρχουν στο Play Store, είναι πάντα δύσκολο να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Για να κάνουμε πιο εύκολη την αναζήτηση, έχουμε ήδη επιλέξει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές RSS Feed Reader που είναι διαθέσιμες για συσκευές Android.

Feedly


H εφαρμογή Feedly έγινε δημοφιλής αμέσως μετά την ανακοίνωση της διακοπής της λειτουργίας του Google Reader. Επί του παρόντος, είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή RSS feed reader που υπάρχει διαθέσιμη στο Android. Ξεχωρίζει για την απλότητα της και το ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών της. Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε δημοσίευση, blog ή κανάλι στο YouTube απλώς αναζητώντας το όνομα στην μπάρα αναζήτησης. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά προσεγμένη, αφού μπορείτε να διαβάσετε καθαρά το περιεχόμενο χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις.

Inoreader


Το Inoreader διατίθεται περισσότερο ως ένα news reader app που υποστηρίζει RSS feeds αντί για απλά ένα RSS reader app. Και είναι σχεδιασμένο με αυτό τον τρόπο. Ξεκινάτε επιλέγοντας πηγές από διάφορες κατηγορίες που σας αρέσουν και η εφαρμογή αναλαμβάνει να σας εμφανίσει feeds από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες. Παρόλο που δεν διεκδικεί δάφνες ομορφιάς, είναι χρηστικό – καθαρό από περιττά γραφικά και πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Πολλά RSS feeds είναι περικομμένα και δεν μπορείτε να λαμβάνετε feeds πλήρους κειμένου. Στο Inoreader απλά σύρετε προς τα πάνω και η εφαρμογή θα εμφανίσει το πλήρες κείμενο. Αυτό, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά συντονισμένες ρυθμίσεις ανάγνωσης / συγχρονισμού και τα στοιχεία αυτοματισμού, καθιστά το Inoreader εξαιρετική εφαρμογή για όσους θέλουν να τα διαβάζουν όλα. Εάν π.χ. έχετε συνδρομή σε πάνω από 50 σελίδες, τότε πρέπει να κατεβάσετε άμεσα στο Inoreader.

Palabre


Το Palabre παρέχει πολλά χαρακτηριστικά και παραμετροποιήσεις για τους χρήστες. Με το Palabre, δεν περιορίζεστε απλώς σε ιστοσελίδες και blogs – μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και ενημερώσεις από Twitter και Flickr ως feeds. Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως την εμφάνιση των feeds σας με διαφορετικές διατάξεις και χρώματα. Η εφαρμογή σας προτείνει εκατοντάδες δημοφιλείς ιστοσελίδες για να ακολουθήσετε, έτσι δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο για να προσθέσετε feeds. Σας επιτρέπει επίσης να ενσωματώσετε το Feedly client με πλήρη συγχρονισμό, επομένως αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Η ενότητα «Reading» είναι καθαρή από περιττά γραφικά και δεν πρόκειται να σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή από την ανάγνωσή σας. Μπορείτε να επιλέξετε να δείτε το άρθρο στην αρχική του μορφή, ενώ υπάρχει επίσης μια δυνατότητα «κείμενο σε ομιλία» για να ακούτε τις ειδήσεις όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά. Ένα ακόμη ωραίο χαρακτηριστικό είναι η ενότητα «History» μέσα από την οποία γνωρίζετε ποια άρθρα έχουν ήδη διαβαστεί.

NewsTab


Από την ονομασία της εφαρμογής (NewsTab) καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα απλό news app, ωστόσο ουσιαστικά λειτουργεί κυρίως ως ένα RSS reader. Το NewsTab διαθέτει μινιμαλιστικό και απέριττο περιβάλλον χρήστη. Η περιήγηση είναι άψογη και θα μπορέσετε να μάθετε τα πάντα χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνο. Μπορείτε να ταξινομήσετε τα feeds ανάλογα με τις αγαπημένες σας κατηγορίες θεμάτων. Επίσης, η λειτουργία αναζήτησης καθιστά ακόμα πιο εύκολη την προσθήκη ιστοσελίδων και blogs. Η περιοχή ανάγνωσης περιεχομένου παρέχει μια απλοποιημένη λειτουργία που ονομάζεται “Simplified Article Mode” και η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το περιεχόμενο. Μπορείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, το χρώμα και το μέγεθός του σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Εκτός από αυτό, υπάρχει ακόμα και το “Offline Mode” για να έχετε το περιεχόμενο διαθέσιμο εκτός σύνδεσης. Συγκεκριμένα, μπορείτε να πάρετε μια ολόκληρη ενότητα feeds για ανάγνωση εκτός σύνδεσης.

gReader


Το gReader είναι μία από τις παλαιότερες και πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές RSS Feed Reader στο Android. Το καλύτερο χαρακτηριστικό στο gReader είναι ότι σας δίνει πλήρη έλεγχο του τρόπου με τον οποίο θέλετε να λειτουργήσει η εφαρμογή. Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως την εφαρμογή και την εμφάνιση του περιεχομένου. Αν θέλετε να αναλύσετε και να διαβάσετε γρήγορα τους τίτλους, τότε υπάρχει μια επιλογή να επισημάνετε αυτόματα ένα άρθρο ως “Read” κατά την κύλιση που μειώσει την ακαταστασία των feeds σας. Αν θέλετε να μεταβείτε γρήγορα μεταξύ των αναγνωσμένων και μη αναγνωσμένων άρθρων σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γρήγορο πλήκτρο εναλλαγής.

Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες διαθέσιμες στην εφαρμογή όπως φωνητική ανάγνωση, μετάφραση και πολλά άλλα. Εάν νομίζετε ότι κάποιες υπηρεσίες σας είναι περιττές, μπορείτε απλά να τις απενεργοποιήσετε μέσα από τις ρυθμίσεις. Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή ενότητα για να αλλάξετε τον τρόπο λειτουργίας της προσωρινής αποθήκευσης περιεχομένου στην εφαρμογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των προτιμήσεών σας στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας – σε περίπτωση που έχετε κάνει πολλές προσαρμογές. Αυτό θα σας βοηθήσει σε περίπτωση κατάργησης εγκατάστασης και επανεγκατάστασης της εφαρμογής.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα