Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 sleep tracking apps που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τον ύπνο σας

Ιουλ 11 2017
Σας παρουσιάζουμε 5 έξυπνες εφαρμογές για συσκευές Android και iOS, που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο του ύπνου σας.
5 sleep tracking apps που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τον ύπνο σας
Η σημασία του ύπνου για την καλή υγεία είναι δεδομένη. Ωστόσο, με τους σύγχρονους αδυσώπητους ρυθμούς της καθημερινότητας, δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι ένας καλός βραδινός ύπνος είναι πολλές φορές πολυτέλεια. Σίγουρα σας έχει τύχει να ξαπλώνετε και να σας έρχονται στο μυαλό όλα όσα κάνατε κατά τη διάρκεια της ημέρας με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κοιμηθείτε. Ευτυχώς η τεχνολογία έρχεται να δώσει και εδώ λύση. Σας παρουσιάζουμε 5 εφαρμογές για smartphone, που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα του ύπνου σας, με ελάχιστο έως και μηδενικό κόστος.

Sleep Cycle Alarm Clock


Επειδή το πρωινό ξύπνημα αποτελεί για τους περισσότερους μια δύσκολη υπόθεση, τη λύση έρχεται να δώσει το Sleep Cycle alarm clock, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android και διατίθεται δωρεάν, με δυνατότητα αγορών εντός εφαρμογής. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα έξυπνο ξυπνητήρι που αναλύει τον ύπνο των χρηστών και τους ξυπνά στο ελαφρύτερο στάδιο του ύπνου, ώστε να νιώθουν πιο ξεκούραστοι. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ώστε να παρακολουθεί τις κινήσεις σας κατά τη διάρκεια του ύπνου χρησιμοποιώντας το επιταχυνσιόμετρο της συσκευής, προκειμένου να καθορίσει ποια είναι η κατάλληλή ώρα για να σας ξυπνήσει. Το Sleep Cycle φροντίζει επίσης να σας ενημερώνει για την ποιότητα του ύπνου μέσω εβδομαδιαίων και μηνιαίων διαγραμμάτων και να σας προτείνει πότε και πόσο πρέπει να κοιμηθείτε, με βάση το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Sleep as Android


Το Sleep as Android είναι ένα ακόμη εργαλείο που καταγράφει τους κύκλους του ύπνου. Μετράει τις κινήσεις σας και παρέχει δεδομένα σχετικά με τις συνήθειες σας στον ύπνο. Σας ξυπνάει στην ιδανική φάση, όταν δηλαδή κοιμάστε ελαφριά, ενώ καταγράφει ακόμη και το ροχαλητό ή την ομιλία στη διάρκεια του ύπνου. Επίσης, περιλαμβάνει ήχους της φύσης και νανουρίσματα που σας βοηθούν να κοιμηθείτε πιο εύκολα, αλλά και λειτουργία «wake up verification». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να λύσετε ορισμένα πάζλ -π.χ. μαθηματικές πράξεις- πριν απενεργοποιηθεί το ξυπνητήρι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ακούσατε το ξυπνητήρι. Η δωρεάν έκδοση σας προσφέρει δοκιμή δύο εβδομάδων για παρακολούθηση των κύκλων ύπνου με δυνατότητα έξυπνης αφύπνισης. Αλλά η αναβάθμιση κοστίζει μόλις 0,99€, τα οποία αξίζουν για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η εφαρμογή.

Sleep Time – Alarm Clock


Το Sleep Time (iOS, Android) ξεχωρίζει για την απλότητα του. Αντίθετα με άλλα προγράμματα, όπως για παράδειγμα το «Sleep as Android», τα οποία ο χρήστης πρέπει να ρυθμίσει κατάλληλα για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή στην λειτουργία της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε την εφαρμογή, να ρυθμίσετε την ώρα που θέλετε να ξυπνήσετε και να τοποθετήσετε το κινητό σας με την οθόνη προς τα κάτω δίπλα στο μαξιλάρι σας. Ανιχνεύοντας τις κινήσεις σας κατά την διάρκεια του ύπνου, μέσω των αισθητήρων των συσκευών, το SleepTime αναλύει τον ύπνο σας, από άποψη διάρκειας αλλά και ποιότητας, παρέχοντας σας στατιστικά για τον χρόνο που κοιμάστε σε βαθύ ή ελαφρύ ύπνο, καθώς και τη συνολική ποιότητα του ύπνου σας.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας τα παραπάνω δεδομένα το SleepTime λειτουργεί και ως «έξυπνο» ξυπνητήρι, φροντίζοντας να σας ξυπνήσει την κατάλληλη στιγμή. Η έκδοση της εφαρμογής για συσκευές Android έχει να ενημερωθεί πάνω από ένα χρόνο, αλλά η αντίστοιχη έκδοση για iPhone βρίσκεται σε ενεργή ανάπτυξη και προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για τον επεξεργαστή Μ7 για iPhone 5S και νεότερα, εξαγωγή στατιστικών στοιχείων σε μορφή excel κ.λπ. Για μια δωρεάν εφαρμογή, ειδικά για τους κατόχους iPhone, η πιθανότητα να μην ακούσετε το ξυπνητήρι μειώνεται δραματικά. Να σημειωθεί ότι το Sleep Time διατίθεται δωρεάν, ωστόσο περιέχει διαφημίσεις, ενώ προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής.

Relax Melodies


H αϋπνία είναι μια πιθανή συνέπεια του άγχους. To Relax Melodies meditation app, το οποίο διατίθεται δωρεάν για iOS και Android, σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 52 δωρεάν χαλαρωτικούς ήχους και να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σας προσφέρει μερικά λεπτά ηρεμίας, όποτε το χρειάζεστε μέσα στην ημέρα.

Nature Sounds Relax and Sleep


Το Nature Sounds Relax and Sleep (Android) υπόσχεται να σας χαρίσει έναν ήρεμο και γαλήνιο ύπνο, αποβάλλοντας από το μυαλό σας σκέψεις από την πολυάσχολη καθημερινότητά σας. Απλά, φορέστε τα ακουστικά σας και αφήστε την εφαρμογή να σας μεταφέρει σε ένα όμορφο τοπίο. Το Nature Sounds Relax εστιάζει στους γαλήνιους ήχους της φύσης: θαλάσσια κύματα, κελάηδισμα πουλιών και καταρράκτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ήχους ως ήχο κλήσης ή ξυπνητήρι, ενώ εξοικονομείτε μπαταρία χρησιμοποιώντας τον χρονοδιακόπτη καθώς η εφαρμογή κλείνει μόλις αποκοιμηθείτε.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα