Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Cubot Rainbow 2

Ιουλ 31 2017
Η Cubot συνεχίζει να πρωτοτυπεί στα Smartphones κατασκευάζοντας ένα νέο οικονομικό Android Smartphone με διπλή κάμερα 13 ΜP για να απαθανατίσετε όλες τις μαγικές στιγμές της καθημερινότητά σας!
Cubot Rainbow 2
Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, η αγορά των smartphones έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο που πλέον οικονομικό smartphone δεν σημαίνει μόνο φθηνό, αλλά αυτό που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και απόδοση σε σχέση με την τιμή του. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το Cubot Rainbow 2 το οποίο διαθέτει εκπληκτική λειτουργικότητα, αλλά και κάμερα που συναντάμε σε smartphones που έχουν τριπλάσιο έως και τετραπλάσιο κόστος(!) σε σχέση με την πρόταση της Cubot.Στο πίσω μέρος του απίστευτα οικονομικού Cubot Rainbow 2 συναντάμε δύο φακούς και δύο αισθητήρες 13MP και 2MP, οι οποίοι δημιουργούν την διπλάσια ποσότητα εισερχόμενου φωτός και ευαίσθητης περιοχής.

Συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του απίστευτα οικονομικού Cubot Rainbow 2 συναντάμε δύο φακούς και δύο αισθητήρες 13MP και 2MP, οι οποίοι δημιουργούν την διπλάσια ποσότητα εισερχόμενου φωτός και ευαίσθητης περιοχής. Επιπρόσθετα, χάρη σε μια μοναδική σύνθεση τεχνολογίας πολλαπλών πλαισίων, οι αισθητήρες είναι ικανοί να προσφέρουν λήψεις εξαιρετικής αντίθεσης χρωμάτων, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε πολύ κοντινές λήψεις. Χάρη στη δεύτερη βοηθητική κάμερα, το Rainbow 2 μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα το βάθος πεδίου και να προσφέρει πορτρέτα τα οποία εστιάζουν αποκλειστικά στο θέμα, διατηρώντας θολό το φόντο, ένα εφέ που συναντάμε μόνο σε ναυαρχίδες άλλων γνωστών εταιρειών. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει και στην μπροστινή κάμερα, η οποία διαθέτει αισθητήρα 5MP, ενώ εξοπλίζεται με ένα απαλό LED flash για να προσφέρει καλύτερο φωτισμό χωρίς να επηρεάζει την όρασή σας μετά τη λήψη της φωτογραφίας.Το Cubot Rainbow 2 θα σας εκπλήξει με τη λειτουργικότητά του, κάτι που εν μέρει οφείλεται στην καλύτερη έκδοση Android που έχουμε δει μέχρι σήμερα, την Android 7.0 Nougat.

Το Cubot Rainbow 2 μπορεί να μην διαθέτει την «ιπποδύναμη» άλλων ακριβότερων smartphones, ωστόσο θα σας εκπλήξει με την απόδοση και τη λειτουργικότητά του, κάτι που εν μέρει οφείλεται στην καλύτερη έκδοση Android που έχουμε δει μέχρι σήμερα, την Android 7.0 Nougat. Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google διαθέτει το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας γραφικών Vulkan το οποίο μειώνει την απασχόληση CPU. Ταυτόχρονα, το Android N διαθέτει έναν JIT συλλέκτη, όπου η ταχύτητα εγκατάστασης αυξάνεται κατά 75%, και o κατειλημμένος χώρος μειώνεται περίπου στο 50%. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι η υποστήριξη καρτών microSD, που σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε τα 16GB αποθηκευτικού χώρου της συσκευής έως και κατά 256GB για να μπορείτε να αποθηκεύετε άνετα όλα τα multimedia αρχεία και τις εφαρμογές σας.Στη λίστα των πλεονεκτημάτων του Rainbow 2 προστίθεται και η υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής 5 ιντσών, με IPS έκθεση και GFF τεχνολογία κάνοντας την οθόνη να φαίνεται διαφανής.

Στη λίστα των πλεονεκτημάτων του Rainbow 2 προστίθεται και η υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής 5 ιντσών, με IPS έκθεση και GFF τεχνολογία κάνοντας την οθόνη να φαίνεται διαφανής. Η ΗD ανάλυση (720x1280) της οθόνης φέρνει την πυκνότητα στα 294ppi και το Rainbow 2 κάνει τα πάντα να μοιάζουν φωτεινότερα και πιο ζωντανά. Επιπρόσθετα, το Rainbow 2 υποστηρίζει 10 σημεία αφής τα οποία διευκολύνουν πολύ το χρήστη, ειδικά σε παιχνίδια που απαιτείται ταχύτητα και ακρίβεια. Η οθόνη τοποθετείται πάνω σε ένα λεπτό σώμα, με πάχος μόλις 7,9 χιλιοστά, με όμορφη κυρτή καμπύλη που προσφέρει μια απίστευτη αισθητική, την ίδια στιγμή που το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό και εύχρηστο μέσα στην παλάμη σας. Ακόμη, το Cubot Rainbow 2 υποστηρίζει δύο κάρτες SIM που λειτουργούν ταυτόχρονα ώστε να έχετε την ευκολία των δύο αριθμών σε ένα smartphone. Επιπλέον, διαθέτει υψηλής ταχύτητας Wi-Fi και μονάδα Bluetooth 4.0 έτσι ώστε η μεταφορά αρχείων να γίνετε γρήγορα και σταθερά.

Δίχως αμφιβολία, το Cubot Rainbow 2 είναι μια εξαιρετική συσκευή, η οποία απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα οικονομικό, πλην όμως αξιόπιστο smartphone με υψηλές φωτογραφικές επιδόσεις και με την καλύτερη έκδοση Android που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Με τέτοιες προτάσεις στην αγορά κερδισμένοι είναι πάντα οι καταναλωτές.


Δείτε τα βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα