Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Περισσότερα Live Photos στο Instagram

Ιουλ 10 2017
Κάθε φωτογραφία πρέπει να μπορούμε να τη μοιραζόμαστε. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για Live Photos που κάνουν τις στιγμές ακόμα πιο ζωντανές. Ευτυχώς, το Instagram είναι στη διάθεσή μας.
Περισσότερα Live Photos στο Instagram
Τα Live Photos κρατούν τη φωτογραφία που θα τραβούσαμε έτσι κι αλλιώς, μαζί με λίγο βίντεο και ήχο, μια ιδέα πριν και μια ιδέα μετά, για να αιχμαλωτίζουμε πραγματικά τη στιγμή, σε όλο της το μεγαλείο. Όμως, πλέον είναι απαραίτητη και η δυνατότητα διαμοίρασης κάποιων στιγμών. Η υπηρεσία Instagram φροντίζει ακριβώς για αυτό λοιπόν με υποστήριξη των Live Photos στις εφαρμογές της. Το μόνο περίεργο είναι ότι για κάποιον που ανοίγει την εφαρμογή Instagram σε iOS είναι απίθανο να υποθέσει σε τι μεταφράζεται αυτό χωρίς να του το ξεκαθαρίσει κάποιος. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Τα Live Photos μπορούν να ενσωματωθούν σε Instagram Stories, όχι δηλαδή να δημοσιευθούν σαν απλή φωτογραφία. Αν έχετε αφιερώσει αρκετό χρόνο στο Instagram θα θυμάστε την εφαρμογή/λειτουργία Boomerang της ίδιας υπηρεσίας/εταιρείας, με την οποία μπορούμε να αποθηκεύσουμε σύντομο βίντεο που παίζει λούπα, μπρος και πίσω, σαν στιγμή παγωμένη σε ένα πολύ μικρό χρονικό περιθώριο.

Τα Live Photos λοιπόν αναγνωρίζονται από την εφαρμογή και χρησιμοποιούνται όπως χρησιμοποιούνται και τα κλιπάκια του Boomerang. Αν αυτό δεν λέει κάτι, τότε απλά σκεφτείτε ότι τα Boomerang και τα Live Photos είναι για το Instagram ό,τι και τα GIF.Το Instagram υποστηρίζει εγγενώς τα Live Photos σε Instagram Stories.

Από τη στιγμή λοιπόν που τα Live Photos μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε Instagram Stories, αυτό σημαίνει ότι όποιο και να δημοσιεύσουμε, θα είναι διαθέσιμο προς τους ακολούθους μας για 24 ώρες, όπως και οτιδήποτε προσθέτουμε σε Instagram Story. Από τη μία μόνο σε iPhone και iPad υφίσταται η έννοια του Live Photo και υποστηρίζεται σε επίπεδο συστήματος, αφού είναι επινόηση της Apple. Από την άλλη, μέσα στην εφαρμογή του Instagram, δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να διαλέξει κανείς κάποιο Live Photo και να κάνει οτιδήποτε με αυτό.

Για να αξιοποιηθεί λοιπόν, πρέπει να πάμε να προσθέσουμε υλικό στην ιστορία μας, όπως θα πηγαίναμε να προσθέσουμε οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο. Στο πλαίσιο λοιπόν με τα αρχεία μας, υπάρχουν μαζί και Live Photos. Αν απλά τις επιλέξουμε και τις προσθέσουμε στην ιστορία, προστίθενται ως στατικές εικόνες. Αν πατήσουμε όμως παρατεταμένα σε Live Photo (ή λίγο πιο δυνατά, δηλαδή με 3D Touch εφόσον έχουμε iPhone 6S ή iPhone 7) είναι σαν να «ενεργοποιούμε» την εναλλακτική τους μορφή. Αφού το κάνουμε αυτό σε Live Photo που μας ενδιαφέρει την προσθέτουμε στην ιστορία. Σε εκείνο το στάδιο το Live Photo μετατρέπεται σε GIF και ενσωματώνεται κανονικά στην ιστορία μας για τις επόμενες 24 ώρες.Προηγουμένως ήταν απαραίτητη η χρήση της εφαρμογής Boomergang για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα.

Από τη στιγμή που το Live Photo είναι κάτι που σχεδίασε και προσφέρει μόνο η Apple, είναι αυτόματα κάτι ξεχωριστό. Στην προκειμένη και βολικό, αφού σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να τραβήξουμε βίντεο, να φτιάξουμε GIF με κάποια τρίτη εφαρμογή και ύστερα να το χρησιμοποιήσουμε. Εδώ γλιτώνουμε αρκετά βήματα χάρη στην απόφαση της εταιρείας να υποστηρίξει το πρότυπο της Apple.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα