Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Tekken 7

Ιουλ 21 2017
To Tekken 7 είναι πλέον γεγονός! Ετοιμαστείτε για άγριο ξύλο στο τελικό κεφάλαιο του οικογενειακού πολέμου των Mishima!
Tekken 7
Μετά τα ιαπωνικά Arcades, το Tekken 7 έρχεται να κατακτήσει και τις οθόνες μας! Το ένατο κεφάλαιο του δημοφιλούς fighting franchise της Bandai Namco Games, το οποίο είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC, αποτελεί την επική αποκορύφωση του εικοσαετούς κύκλου αίματος των Mishima, αποκαλύπτοντας τους λόγους πίσω από αυτή την αιώνια φιλονικία. Αυτή η μυστηριώδης ιστορία της οικογένειας Mishima καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του Story Mode του Tekken 7, το οποίο ονομάζεται “Mishima Saga”, και το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς λειτουργεί ως συνέχεια της ιστορίας του προηγούμενου παιχνιδιού, καθώς αποκαλύπτονται γεγονότα που χρονολογούνται ακόμα και πριν από το πρώτο Tekken.Ετοιμάστε τις γροθιές σας για την επική αποκορύφωση του εικοσαετούς κύκλου αίματος των Mishima, καθώς αποκαλύπτετε τους λόγους πίσω από αυτή την αιώνια φιλονικία.

To Story Mode του Tekken 7 αναμιγνύει με εντυπωσιακό τρόπο τις κινηματογραφικές στιγμές (cutscenes) με τη δράση μιας μάχης, δίνοντας, μάλιστα, κατά διαστήματα επιλογές στους παίκτες για να πάρουν αποφάσεις. Όπως σημειώνει και η ομάδα πίσω από την ανάπτυξη του Tekken 7, με αυτό τον τρόπο οι παίκτες θα μπορέσουν να μάθουν, τόσο την ιστορία του παιχνιδιού συνολικά, όσο και ορισμένες πτυχές ορισμένων χαρακτήρων.

Σε αντίθεση με τα story modes των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς, το Tekken 7 χωρίζει την ιστορία σε δύο ενότητες: Η μία ενότητα ακολουθεί πιστά τη βασική ιστορία του «The Mishima Saga», ενώ η δεύτερη ενότητα χωρίζεται από διάφορα κεφάλαια που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων από παλαιότερα παιχνίδια και επεισόδια που είναι αφιερωμένα σε συγκεκριμένους χαρακτήρες. Το Tekken 7 έχει αναπτυχθεί με τη δύναμη της Unreal Engine 4, η οποία δημιουργεί σχεδόν φωτορεαλιστικά γραφικά. Τα stage effects είναι πιο εντυπωσιακά από ποτέ, με το περιβάλλον κάθε πίστας να καταστρέφεται κατά τη διάρκεια μιας έντονης μάχης, ενώ το δυναμικό σύστημα καιρού σε συνδυασμό με την εναλλαγή μέρας-νύχτας, προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.Με τη δύναμη της Unreal Engine 4, το Tekken 7 παρουσιάζει εκπληκτικές τρισδιάστατες και κινηματογραφικές μάχες, αλλά και συγκλονιστικές μονομαχίες που βασίζονται σε καινοτόμους μηχανισμούς μάχης.

Φυσικά, οι βελτιώσεις/προσθήκες δεν περιορίζονται μόνο στον οπτικό τομέα και στο story mode του παιχνιδιού, καθώς η ομάδα ανάπτυξης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε ό,τι αφορά το gameplay αυτό καθαυτό, έτσι ώστε να προσφέρει μία καταπληκτική εμπειρία gaming. Το σύστημα Rage έχει επανασχεδιαστεί και πλέον διαφοροποιείται σε δύο κατηγορίες, δίνοντας στον παίκτη περισσότερες επιλογές όσον αφορά στην στρατηγική που θα ακολουθήσει. Πιο συγκεκριμένα, το Tekken 7 εισαγάγει τα Rage Arts και τα Rage Drives. Τα Rage Arts ενισχύουν την απόδοση μιας μοναδικής κίνησης ενός χαρακτήρα κατά τη διάρκεια του Rage Mode, ώστε το χτύπημα στον αντίπαλο να είναι ακόμη πιο ισχυρό. Όσον αφορά στα Rage Drives, ουσιαστικά πρόκειται για Rage Arts που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια ενός συνδυασμού (combo). Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι, όταν εκτελείται ένα Art Rage, ο χαρακτήρας θα χάσει αμέσως το Rage του και άρα δεν μπορεί να εκτελέσει άμεσα άλλη Rage κίνηση.

Μια ακόμα προσθήκη στο Tekken 7 είναι τα λεγόμενα Power Crushers. Πρόκειται για πολύ δυνατές επιθέσεις που επιτρέπουν στους παίκτες να τις πραγματοποιήσουν ακόμα κι αν εκείνη τη στιγμή δέχονται ήδη ζημιά από τον αντίπαλο. Αν την εκτελέσετε την κατάλληλη στιγμή μπορεί ακόμα και να γυρίσετε τη μάχη υπέρ σας (π.χ. όταν η health bar σας βρίσκεται στα όρια). Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση κρύβει και τα ρίσκα της, καθώς το Power Crusher αφήνει το μαχητή σας ευάλωτο σε χαμηλές επιθέσεις και ρίψεις, γι’ αυτό και πρέπει να τη χρησιμοποιείτε σοφά. Γενικότερα, πάντως, η λογική πίσω από τους νέους μηχανισμούς μάχης είναι να καταστήσουν το παιχνίδι πιο προσβάσιμο από παίκτες όλων των επιπέδων (ευκολότερο για τους αρχάριους και αποδοτικότερο για τους βετεράνους παίκτες).Επιλέξτε από ένα εντυπωσιακό ρόστερ αγαπημένων χαρακτήρων όπως οι King και Nina Williams, αλλά και από νέους πολεμιστές όπως η Lucky Chloe, ο Shaheen και από τη σειρά παιχνιδιών Street Fighter, τον Akuma.

Όσον αφορά στους πρωταγωνιστές, την οικογένεια Mishima πλαισιώνουν «παλιοί» και αγαπημένοι μαχητές όπως οι King και Nina Williams, αλλά το ρόστερ έχει εμπλουτιστεί και με πολλούς νέους χαρακτήρες όπως είναι μεταξύ άλλων οι Claudio, Lucky Chloe, Josie, αλλά και ο εμβληματικός Akuma από τη σειρά παιχνιδιών Street Fighter, προσθέτοντας έτσι περισσότερες επιλογές, κινήσεις και combos στο παιχνίδι.

Συνοπτικά λοιπόν, πρόκειται για την καλύτερη εμπειρία Tekken που υπήρξε ποτέ, με ανασχεδιασμένους μηχανισμούς, νέο Rage Mode και με μία μηχανή γραφικών που αξιοποιεί στο έπακρο τη δύναμη των PS4 και Xbox One, και φυσικά την «ιπποδύναμη» του gaming PC σας! Με όλα αυτά κατά νου, το Tekken 7 θέτει σοβαρά υποψηφιότητα για να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα games της φετινής χρονιάς.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα