Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5+1 camera apps για το Android

Ιουν 02 2014
Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη φωτογραφική μηχανή της Android συσκευή σας και βγάλτε τις πιο ωραίες φωτογραφίες σας.
5+1 camera apps για το Android
Οι δυνατότητες φωτογράφισης των smartphones βελτιώνονται σημαντικά χρόνο με το χρόνο και οι πιο πρόσφατες συσκευές συναγωνίζονται σε ποιότητα με μια μέση compact φωτογραφική μηχανή. Όμως, ενώ οι φακοί των smartphones βελτιώνονται και ο αριθμός των Mpixel του αισθητήρα πληθαίνει, η εφαρμογή που συνοδεύει το Android βελτιώνεται με πιο αργούς ρυθμούς και οι δυνατότητές της παραμένουν περιορισμένες. Γι’ αυτό το λόγο, στο Google Play μπορείτε να βρείτε αμέτρητες εφαρμογές που μπορούν να αντικαταστήσουν την εξ’ ορισμού εφαρμογή και να βελτιώσουν τόσο την ποιότητα λήψης, όσο και το τελικό αποτέλεσμα μετά από επεξεργασία.

Με μια καλύτερη εφαρμογή κάμερας, οι κάτοχοι των hi-end smartphones και tablets έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες λήψης των συσκευών τους και το τελικό αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό. Από την άλλη, οι κάτοχοι των entry-level συσκευών θα βελτιώσουν σημαντικά τις λήψεις τους και θα έχουν λιγότερες κουνημένες και θολές φωτογραφίες. Στη συνέχεια καταγράφουμε 5 εφαρμογές κάμερας, κάποιες δωρεάν και κάποιες επί πληρωμή, που έχουν διακριθεί μεταξύ των χρηστών, αλλά και μία εφαρμογή «ειδικού σκοπού».

Camera ZOOM FX
(€ 1,99)


Έχει αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια από τα μέσα, έχει αγοραστεί πάνω από 1,7 εκατομμύρια φορές και για κάποιους είναι η καλύτερη εφαρμογή κάμερας που υπάρχει. Διαθέτει πάρα πολλά χαρακτηριστικά τα οποία αφορούν τόσο στη λήψη, όσο και την επεξεργασία. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα mode σταθερής λήψης που τραβά μόνο όταν ανιχνευτεί ότι η κάμερα είναι αρκετά σταθερή για να βγάλει μια καθαρή φωτογραφία, δυνατότητα φωτογράφισης με αναγνώριση φωνής, εστίαση μέσω χτυπήματος στην οθόνη, geo tagging των φωτογραφιών, λήψη σε burst mode και time lapse, καθώς και grids που σας βοηθούν να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες. Όπως όλες πλέον οι σύγχρονες εφαρμογές κάμερας, η Camera ΖΟΟΜ FX διαθέτει δυνατότητες επεξεργασίας της φωτογραφίας, ενώ μπορείτε να επεκτείνετε τις δυνατότητές της μέσω πολλών διαθέσιμων add-ons.

Cymera – Camera & Photo Editor
(δωρεάν)


Με ένα όμορφο και έξυπνο περιβάλλον, η Cymera είναι ίσως η δωρεάν εφαρμογή με τα περισσότερα «+1» στο Google Play. Αν και διαθέτει δυνατότητες λήψης και επεξεργασίας, το μεγάλο βάρος πέφτει στο δεύτερο μέρος και ειδικά σε χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν την εφαρμογή πιο διασκεδαστική. Αφού τραβήξετε τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα εικαστικά στοιχεία γύρω από το θέμα (κάδρα, μάσκες, κλπ) ή να ζωγραφίσετε πάνω τους. Η εφαρμογή διαθέτει αναγνώριση προσώπων επιτρέποντας διάφορες επεμβάσεις πάνω τους, όπως το μεγάλωμα των ματιών και την αλλαγή του σχήματος του προσώπου, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε μαλλιά και χτενίσματα, καθώς και make up (πάνω από 70 στο σύνολό τους). Επίσης, ως εφαρμογή λήψης, η Cymera διαθέτει λειτουργίες που σας βοηθούν να αποφύγετε την κακή εστίαση και τις κουνημένες λήψεις.

Vignette
(δωρεάν, €1,20 χωρίς διαφημίσεις)


Ακόμα μια αρκετά δημοφιλής εφαρμογή κάμερας που διαθέτει ενδιαφέρουσες λειτουργίες τόσο κατά τη λήψη όσο και κατά την επεξεργασία, αν και δε φτάνουν στον αριθμό αυτές άλλων εφαρμογών. Το περιβάλλον της είναι απλό και ευέλικτο και θα αρέσει σε όσους δε θέλουν να μπλέξουν σε πολλές και δυσνόητες επιλογές. Κατά τη λήψη μπορείτε να βελτιώσετε την εστίαση με ένα πάτημα, να αποφύγετε τις κουνημένες φωτογραφίες και να δημιουργήσετε time-lapse, ενώ κατά την επεξεργασία μπορείτε να εφαρμόσετε πάνω από 70 φίλτρα και 50 κάδρα.

Camera FV-5
(δωρεάν, €2,99 για «ξεκλείδωμα» των υψηλών αναλύσεων)


Αν διαθέτετε ένα hi-end smartphone με εξαιρετικές δυνατότητες φωτογράφισης αξίζει να αγοράσετε την επί πληρωμή έκδοση, που «ξεκλειδώνει» τις υψηλές αναλύσεις. Ωστόσο, όποια έκδοση κι αν επιλέξετε, έχετε στη διάθεσή σας ένα εντυπωσιακό «πακέτο» ρυθμίσεων. Η εφαρμογή προσπαθεί να μεταφέρει στις φορητές συσκευές μέρος του «επαγγελματισμού» των φωτογραφικών μηχανών DSLR και τα καταφέρνει περίφημα, γεγονός που την κάνει την αγαπημένη όσων ασχολούνται με τη φωτογραφία. Κατά τη λήψη μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα: έκθεση, διάφραγμα, στοπ, ισορροπία λευκού και πολλά άλλα, ακόμα και να έχετε ιστόγραμμα RGB. Και όλα αυτά τα έχετε στην οθόνη όπως ακριβώς στις μηχανές DSLR.

Snapseed
(δωρεάν)


Ιδιαίτερα δημοφιλής, από πολλούς θεωρείται η καλύτερη εφαρμογή κάμερας για το Android. Επικεντρώνεται στην επεξεργασία φωτογραφίας προσφέροντας χρήσιμα εργαλεία που βελτιώνουν ουσιαστικά το τελικό αποτέλεσμα, καθώς και στο ανέβασμα στο web. Το πιο σημαντικό ίσως χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η αυτόματη διόρθωση (Auto Correct) που επιτυγχάνει πραγματικά εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν θέλετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, υπάρχουν πολύ αποτελεσματικά εργαλεία όπως το Tune Image, που σας δίνει τον έλεγχο των χρωμάτων και της υφής, αλλά και το Selective Adjust για να βελτιώσετε συγκεκριμένα αντικείμενα ή περιοχές της φωτογραφίας. Φυσικά, δε λείπουν και τα διάφορα εφέ που μπορείτε να εφαρμόσετε όπως η τεχνητή εστίαση και τα vintage χρώματα.

Paper Camera
(€1,79)


Ανεξάρτητα με το ποια εφαρμογή κάμερας θα επιλέξετε, η Paper Camera είναι μια εφαρμογή που πρέπει να αποκτήσετε. Αν σας αρέσουν τα κόμικ, τα καρτούν ή τα σκίτσα, η Paper Camera υπόσχεται να μεταφέρει την αισθητική τους στις προσωπικές σας στιγμές και το καταφέρνει πολύ καλά. Είτε πρόκειται να τραβήξετε φωτογραφία, είτε βίντεο, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα από τα 14 διαθέσιμα φίλτρα και να βλέπετε το τελικό αποτέλεσμα πριν πατήσετε το κουμπί λήψης.

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα