Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Bitmore TVs

Ιουν 12 2014
Το πετυχημένο brand Bitmore επεκτείνεται στην αγορά των τηλεοράσεων και τα τρία πρώτα μοντέλα υπόσχονται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και ενημέρωσης.
Bitmore TVs
Το Eλληνικό brand Bitmore έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πάμπολλων καταναλωτών σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που έχει παρουσία. Τα tablets, οι αποκωδικοποιητές, τα τροφοδοτικά και τα UPS είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση από πλήθος χρηστών, προσφέροντας εξαιρετικό λόγο απόδοσης προς τιμή. Το γνωστό brand «εμπλουτίζεται» πλέον με ακόμα μια σημαντική κατηγορία, αυτή των τηλεοράσεων και, παρά το μεγάλο ανταγωνισμό, τα μοντέλα της Bitmore έχουν τα δικά τους όπλα!Τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα προσφέρουν έξυπνες λειτουργίες, όπως πλοήγηση στο Internet μέσω ενσωματωμένου browser και φυσικά, εφαρμογές!

Τα τρία πρώτα μοντέλα LED τηλεοράσεων Bitmore είναι το BTV-22 των 22’’, το BTVS-32 των 32’’ και το BTVS-40 των 40’’, με τα δύο «μεγάλα» να προσφέρουν έξυπνες δυνατότητες. Τα μοντέλα των 22’’ και 40’’ διαθέτουν ανάλυση Full HD 1920x1080, ενώ το μοντέλο των 32’’ ανάλυση HD Ready 1366x768. Όσον αφορά την κάθετη σάρωση, τα μοντέλα των 22’’ και 32’’ διαθέτουν 100Hz, ενώ το μεγαλύτερο 200Ηz. Και τα τρία μοντέλα υποστηρίζουν ήχο surround Dolby Digital Plus και διαθέτουν equalizer 5 ζωνών για τον ήχο αυτό στα μέτρα σας. Τόσο η εικόνα, όσο και ο ήχος, αποδίδονται εξαιρετικά προσφέροντας μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία θέασης είτε παρακολουθείτε μόνος, είτε με την παρέα σας. Η εικόνα είναι ευκρινής, τα χρώματα ζωντανά, ενώ η κίνηση στις σκηνές έντονης δράσης και τα σπορ είναι απόλυτα ομαλή χωρίς σκιές και θολώσεις για να απολαμβάνετε με τον καλύτερο τρόπο ταινίες περιπέτειας και ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μάλιστα, χάρη στην τεχνολογία LED η κατανάλωση ενέργειας παραμένει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.


Το μοντέλο των 22’’ διαθέτει ανάλυση Full HD, κάθετη σάρωση των 100Hz και ενσωματώνει media player και PVR.

Όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων Bitmore διαθέτουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T MPEG4 με ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος και δυνατότητα αποθήκευσης εκατοντάδων καναλιών. Επίσης, και τα τρία μοντέλα ενσωματώνουν media player και διαθέτουν λειτουργίες PVR. Με το media player μπορείτε να αναπαράγετε πλήθος αρχείων βίντεο, εικόνας και ήχου απ’ ευθείας από οποιοδήποτε συνδεδεμένο αποθηκευτικό μέσο USB. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υποστηρίζονται όλοι τα γνωστοί τύποι αρχείων που συναντάμε συχνά κατεβάζοντας αρχεία από το Internet. Ενδεικτικά, για βίντεο υποστηρίζονται, μεταξύ άλλων, τα αρχεία MP4, AVI, MKV, VOB και WMV. Φυσικά, αν τηρείτε κάποιο κεντρικό σημείο αποθήκευσης των ταινιών, της μουσικής και φωτογραφιών σας μπορείτε να αναπαράγετε απ’ ευθείας τα αρχεία μέσω του τοπικού δικτύου καθώς οι τηλεοράσεις υποστηρίζουν το πρότυπο DLNA. Από την άλλη, με τις λειτουργίες PVR έχετε τη δυνατότητα να εγγράψετε τα αγαπημένα σας προγράμματα όταν λείπετε και να τα δείτε με την ησυχία σας όποια ώρα επιθυμείτε.


Στα προαιρετικά αξεσουάρ των τηλεοράσεων Bitmore θα βρείτε USB Wi-Fi adapter για ασύρματη σύνδεσή της με το τοπικό δίκτυό σας και κάμερα για να προσθέσετε δυνατότητα video conferencing στα δύο μεγαλύτερα μοντέλα.

Η σύνδεση των τηλεοράσεων στο τοπικό δίκτυο γίνεται ενσύρματα μέσω της θύρας LAN που διαθέτουν, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν τον προαιρετικό Wi-Fi adapter που συνδέεται σε μια θύρα USB και επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση. Τα μοντέλα των 32’’ και 40’’ διαθέτουν, μεταξύ άλλων θυρών, δύο εξόδους HDMI (HDCP) και δύο θύρες USB (2.0), ενώ το μοντέλο των 22’’ από μία. Φυσικά, από όλα τα μοντέλα δε λείπει η είσοδος VGA για να συνδέσετε υπολογιστή και να χρησιμοποιήσετε την τηλεόραση ως monitor.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στις τηλεοράσεις, τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα προσφέρουν έξυπνες λειτουργίες, όπως πλοήγηση στο Internet μέσω ενσωματωμένου browser και φυσικά, apps, πολλές εφαρμογές! Παράλληλα, μπορείτε να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε ένα εύχρηστο σύστημα επικοινωνίας video conferencing μέσω ειδικής προαιρετικής κάμερας.

Αν αναζητάτε μία τηλεόραση που να διαθέτει εξαιρετική εικόνα και ήχο, να ενσωματώνει media player, PVR και έξυπνες λειτουργίες καθώς και να μην απαιτεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, δείτε τις τηλεοράσεις Bitmore!

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα