Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

iHealth BP5 & BP7

Ιουν 23 2014
Οι συσκευές της iHealth μετατρέπουν τη μέτρηση της πίεσης σε παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο για την υγεία σας!
iHealth BP5 & BP7
Το πιεσόμετρο είναι μια συσκευή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι για τον απλό λόγο ότι μια ένδειξή του μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη για την υγεία μας. Ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες, οι μετρήσεις πρέπει να παίρνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, να συγκρίνονται άμεσα με άλλες μετρήσεις και, ακόμα καλύτερα, να μπορούν να δώσουν στο γιατρό μια εικόνα σε βάθος χρόνου. Οι συσκευές της iHealth έρχονται να απλοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τη διαδικασία μέτρησης και να προσφέρουν τις πληροφορίες που αναφέραμε με τον πιο εύληπτο τρόπο.H BP5 φοριέται στο μπράτσο όπως τα συμβατικά πιεσόμετρα και στέλνει ασύρματα, μέσω Bluetooth, τα αποτελέσματα στη φορητή συσκευή Android ή iOS.

Οι δύο νεότερες συσκευές της iHealth, BP5 και BP7, έχουν ακριβώς τον ίδιο σκοπό: τη μέτρηση της πίεσης και την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων. Η σημαντική διαφορά τους είναι ότι η BP5 φοριέται στο μπράτσο, ενώ η BP7 στον καρπό. Και οι δύο συσκευές συνδέονται μέσω Bluetooth με την φορητή συσκευή σας Android ή iOS και μέσω της εφαρμογής iHealth MyVitals (διαθέσιμη από το Google Play και το App Store) εμφανίζει τις μετρήσεις στην οθόνη. Οι δύο συσκευές αποτελούν απογόνους της BP3, μιας συσκευής που έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό και η οποία συνδέεται ενσύρματα με τη φορητή συσκευή μέσω ενός dock.

Η BP7 που συνδέεται στον καρπό είναι πιο ελαφριά και πιο μικρή από τη BP5 στοχεύοντας σε όσους δεν ένιωθαν άνετα από το σφίξιμο των πιεσόμετρων στο μπράτσο και ήθελαν μια... πιο φορητή συσκευή. Αν και όλα τα πιεσόμετρα μπράτσου, όπως και η BP5, θεωρούνται πιο ακριβή στις μετρήσεις τους από τους γιατρούς που δεν εμπιστεύονται τον καρπό για μετρήσεις, η iHealth έχει διαφορετική άποψη. Σχεδόν ταυτόχρονες μετρήσεις σε μπράτσο και καρπό έδειξαν πως τα αποτελέσματα είναι ίδια αρκεί η θέση του χεριού να είναι σωστή. Επειδή οι μετρήσεις στον καρπό είναι πολύ ευαίσθητες σε λάθη σε σχέση με τις μετρήσεις του μπράτσου, η iHealth έχει ενσωματώσει τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης στο BP7 ώστε να μη λαμβάνονται υπόψη τα δεδομένα που προήλθαν από λάθος τοποθέτηση του χεριού. Επίσης, και οι δύο συσκευές είναι εγκεκριμένες από διεθνείς οργανισμούς για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων τους. Άρα, η επιλογή της συσκευής είναι καθαρά ένα θέμα προσωπικής προτίμησης...Στη BP7 έχει ενσωματωθεί τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης ώστε να μη λαμβάνονται υπόψη τα δεδομένα που προήλθαν από λάθος τοποθέτηση του χεριού, κάτι που την καθιστά τόσο αξιόπιστη όσο τα πιεσόμετρα μπράτσου.

Οι συσκευές μπορούν να λειτουργήσουν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς απαραίτητα να έχουν συνδεθεί με κάποια φορητή συσκευή. Η μέτρηση καταγράφεται κανονικά και την επόμενη φορά που θα συνδεθεί με smartphone ή tablet εμφανίζει τα αποτελέσματα και φυσικά τα αποθηκεύει στη βάση δεδομένων. Αν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή στη συσκευή σας και τη συσκευή συνδεδεμένη με τη BP5 ή τη BP7, μόλις φορέσετε ένα από δύο, η εφαρμογή ενεργοποιείται αυτόματα και περιμένει την εντολή σας για να αρχίσει η μέτρηση.

Η μέτρηση με τη BP5 ή τη BP7 δε διαφέρει από τη μέτρηση που έχετε κάνει με οποιοδήποτε άλλο πιεσόμετρο, με τις δύο συσκευές να μη διαθέτουν κάποια οθόνη. Όταν τελειώσει η μέτρηση, στην οθόνη της φορητής συσκευής εμφανίζονται τρία αποτελέσματα: η συστολική (μεγάλη) και διαστολική (μικρή) πίεση, καθώς και ο καρδιακός παλμός. Μαζί με τις επεξηγήσεις για κάθε αποτέλεσμα, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμά σας πάνω σε ένα χρωματικό άξονα ώστε να γνωρίζετε πόσο «κανονικοί» ή «ανεβασμένοι» είναι οι αριθμοί. Η εφαρμογή αποθηκεύει τα αποτελέσματα κάθε μέτρησης με όλες τις χρονικές πληροφορίες ώστε να μπορείτε να τα ξαναδείτε, ενώ μέσω διαγραμμάτων μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα με τους μέσους όρους σας, καθώς και με τις ταξινομήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε τα αποτελέσματα της μέτρησης με φίλους, την οικογένεια ή το γιατρό σας.Η BP7 που συνδέεται στον καρπό είναι πιο ελαφριά και πιο μικρή από τη BP5 στοχεύοντας σε όσους δεν ένιωθαν άνετα από το σφίξιμο των πιεσόμετρων στο μπράτσο και ήθελαν μια... πιο φορητή συσκευή.

Από τη στιγμή που θα δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην εφαρμογή παίρνετε πρόσβαση στη δωρεάν υπηρεσία cloud της iHealth όπου, αν θέλετε, μεταφέρονται τα δεδομένα των μετρήσεών σας. Πρόκειται για ένα ασφαλές περιβάλλον αποθήκευσης που έχει ως στόχο να σας δίνει πρόσβαση στις μετρήσεις σας από οπουδήποτε σημείο και οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από το site της εταιρείας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συσκευές BP5 και BP7 μπορούν να χρησιμοποιηθούν από περισσότερες της μιας φορητές συσκευές αρκεί να διαθέτουν την εφαρμογή iHealth MyVitals, ενώ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από πολλούς χρήστες δημιουργώντας αντίστοιχους λογαριασμούς στην εφαρμογή και επιλέγοντας χρήστη κατά την εκκίνησή της.

Οι πιεσόμετρα BP5 και BP7 προσφέρουν λειτουργίες που συναντάμε σε ακριβές συσκευές του είδους και προσφέρουν τα αποτελέσματα με τρόπο που να γίνονται κατανοητά από όλους. Με τις λειτουργίες καταγραφής και διαμοίρασης των αποτελεσμάτων, έχετε την πλήρη εικόνα της πίεσής σας σε βάθος χρόνου και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενημερώνονται άμεσα για να είναι πιο ήρεμοι.


Δείτε τα βίντεο:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα