Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Kingston DataTraveler microDuo

Ιουν 13 2014
Είναι ο πιο απλός τρόπος να ελευθερώσετε χώρο από το smartphone σας και να μεταφέρετε τα δεδομένα σας στο PC. Εύκολα, έξυπνα και βολικά!
Kingston DataTraveler microDuo
Μπορεί ο αποθηκευτικός χώρος του smartphone ή του tablet που μόλις αποκτήσατε να σας φαίνεται μεγάλος, όμως είναι βέβαιο ότι σύντομα θα εύχεστε να ήταν μεγαλύτερος. Δε χρειάζεται να το κάνετε γιατί πολύ απλά, όσο μεγαλύτερος κι αν ήταν, ο ρυθμός με τον οποίο τραβάμε φωτογραφίες και βίντεο είναι ξέφρενος. Ακόμα και στις hi-end συσκευές, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος τους δεν είναι ποτέ αρκετός, καθώς συνοδεύονται από φωτογραφικές μηχανές μεγάλης ανάλυσης που προσφέρουν μεν ποιοτικές λήψεις, παράγουν δε μεγάλα αρχεία. Από την άλλη είναι μάλλον δύσκολο να έχετε διαρκώς μαζί σας έναν υπολογιστή προκειμένου να μεταφέρετε σε αυτόν τα αρχεία σας και ελευθερώσετε χώρο στο smartphone. Ακόμα όμως κι όταν έχετε μαζί σας τον υπολογιστή, για να μεταφέρετε αρχεία από το smartphone θα πρέπει είτε να έχετε μαζί σας το καλώδιο σύνδεσης USB, είτε να υπάρχει δίκτυο Wi-Fi, είτε η μεταφορά να γίνει μέσω Bluetooth. Τα δύο πρώτα δεν είναι συχνά διαθέσιμα και το τρίτο είναι εξαιρετικά αργό.Με χωρητικότητες 8, 16, 32 και 64GB, το drive της Kingston διαθέτει δύο θύρες, μία τυπική USB 2.0 για να συνδέεται στον υπολογιστή και μία micro USB για να συνδέεται σε οποιαδήποτε συσκευή Android, smartphone ή tablet.

Το DataTraveler microDuo της Kingston είναι ένα μικροσκοπικό USB flash drive που έρχεται να δώσει λύση με έναν έξυπνο τρόπο – τόσο έξυπνο που σίγουρα θα σας κάνει να αναρωτηθείτε πώς και δεν το σκέφτηκε κάποιος κατασκευαστής μέχρι τώρα. Με χωρητικότητες 8, 16, 32 και 64GB, το drive της Kingston διαθέτει δύο θύρες, μία τυπική USB 2.0 (Type A) για να συνδέεται στον υπολογιστή και μία micro USB για να συνδέεται σε οποιαδήποτε συσκευή Android, smartphone ή tablet, αρκεί αυτή να διαθέτει το χαρακτηριστικό USB OTG (On-The-Go). Αυτό το χαρακτηριστικό τους επιτρέπει να δέχονται αποθηκευτικές συσκευές ως hosts οι οποίες είναι πλήρως διαχειρίσιμες από το περιβάλλον τους. Αν και θα πρέπει να ελέγξετε αν η φορητή συσκευή σας μπορεί να δεχτεί το DataTraveler microDuo πριν προβείτε στην αγορά του, είναι μάλλον σπάνιο πλέον να μη διαθέτει το χαρακτηριστικό USB OTG.Απλά, συνδέετε το DataTraveler microDuo στη μία συσκευή, αντιγράφετε σε αυτό τα αρχεία που θέλετε, το αποσυνδέετε και στη συνέχεια το συνδέετε στην άλλη συσκευή.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο παίζει το μικροσκοπικό μέγεθος του DataTraveler microUSB καθώς, με μήκος 27,6 χιλιοστά, σας επιτρέπει να το έχετε διαρκώς μαζί σας. Το σώμα της συσκευής, πέρα από τις δύο θύρες, είναι το ελάχιστο που χρειάζεται για να μπορείτε να την κρατήσετε με τα δάχτυλά σας. Η θύρα microUSB, όταν δε χρησιμοποιείται, προστατεύεται από ένα πλαστικό κάλυμμα που επιτρέπει το καλύτερο κράτημα της συσκευής, ενώ όταν χρησιμοποιείται το κάλυμμα περιστρέφεται κατά 90 μοίρες.

Το USB flash drive της Kingston έρχεται προφορμαρισμένο σε FAT32 και μέσω της τυπικής USB θύρας Type A μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε υπολογιστή Windows, Mac ή Linux. Από την άλλη, μέσω της micro USB θύρας συνεργάζεται μόνο με συσκευές Android που διαθέτουν έκδοση 4.0 ή μεταγενέστερη και, όπως αναφέραμε, το χαρακτηριστικό USB OTG. Δυστυχώς, δε συνεργάζεται με συσκευές iOS. Αντίθετα με τα περισσότερα flash drives της αγοράς που προσφέρουν εγγύηση ενός έτους, το DataTraveler microDuo συνοδεύεται από εγγύηση πέντε ετών.Το μικροσκοπικό μέγεθος του DataTraveler microUSB, μόλις 27,6 χιλιοστά σε μήκος, σας επιτρέπει να το έχετε διαρκώς μαζί σας.

Το DataTraveler microDuo της Kingston αποτελεί ένα πολύ απλό τρόπο για να μεταφέρετε μεγάλα ή/και πολλά αρχεία από τη φορητή Android συσκευή σας στον υπολογιστή και αντίστροφα. Απλά, το συνδέετε στη μία συσκευή, αντιγράφετε σε αυτό τα αρχεία που θέλετε, το αποσυνδέετε και στη συνέχεια το συνδέετε στην άλλη συσκευή. Έχοντας μαζί σας τη μικροσκοπική συσκευή της Kingston δε χρειάζεστε καλώδια, ούτε χρειάζεται να περιμένετε αρκετή ώρα όπως σε μια μεταφορά μέσω Bluetooth. Πιο εύκολα, έξυπνα και βολικά δε γίνεται!

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα