Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Kingston HyperX Fury

Ιουν 04 2014
Το νεότερο μέλος της οικογένειας HyperX της Kingston, Fury, απευθύνεται και αυτό σε ενθουσιώδεις χρήστες και gamers – με τη διαφορά ότι είναι προσιτό.
Kingston HyperX Fury
Η Kingston, γνωστή για τις μνήμες και τα αποθηκευτικά μέσα, αποφάσισε να επεκτείνει τη δημοφιλή οικογένεια μνημών HyperX, παρουσιάζοντας μια νέα entry-level σειρά. Η Fury, όπως ονομάζεται η νέα αυτή σειρά, συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας HyperX και απευθύνεται σε ενθουσιώδεις χρήστες και gamers, ωστόσο είναι πιο οικονομική. Αν σκέφτεστε λοιπόν να αναβαθμίσετε το σύστημά σας, αναζητάτε καλές επιδόσεις και δε θέλετε να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη, η σειρά Fury αποτελεί μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε σοβαρά.Η νέα σειρά της Kingston περιλαμβάνει DDR3 modules με χωρητικότητα 4 και 8GB, καθώς και kits των 2x4 και 2x8GB, με συχνότητες 1333, 1600 και 1866MHz.

Η νέα σειρά της Kingston περιλαμβάνει DDR3 modules με χωρητικότητα 4 και 8GB, καθώς και kits των 2x4 και 2x8GB, με συχνότητες 1333, 1600 και 1866MHz. Αν είστε από αυτούς που δίνουν σημασία ακόμα και στη λεπτομέρεια και θέλουν ταιριαστούς συνδυασμούς χρωμάτων ακόμα και το εσωτερικό του PC, η σειρά Fury με το μεταλλικό κάλυμμα της ψήκτρας και τη δυναμική σχεδίασή της σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε και χρώμα. Αν λοιπόν στους αρχικούς συνδυασμούς προσθέσουμε και τα 4 διαφορετικά χρώματα της ψήκτρας (κόκκινο, μπλε, μαύρο και λευκό), τότε καταλήγουμε σε 24 μοντέλα χωρίς τα kits! Πάντως, το PCB είναι μαύρο σε όλα τα μοντέλα ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο πράσινο...H σειρά Fury, με το μεταλλικό κάλυμμα της ψήκτρας και τη δυναμική σχεδίασή της, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε και μεταξύ 4 χρωμάτων ψήκτρας (κόκκινο, μπλε, μαύρο και λευκό).

Τα μοντέλα της σειράς με συχνότητα λειτουργίας 1333 και 1600MHz διαθέτουν CAS 9, ενώ τα μοντέλα των 1866MHz διαθέτουν CAS 10. Θυμίζουμε ότι CAS (CAS latency, CL) είναι ο χρόνος που μεσολαβεί από τη στιγμή που ο ελεγκτής μνήμης δίνει εντολή στο module να προσπελάσει ένα συγκεκριμένο τμήμα μνήμης μέχρι τη στιγμή που τα δεδομένα αυτού του τμήματος να φτάσουν στα pins εξόδου του module, οπότε όσο πιο μικρός ο χρόνος τόσο το καλύτερο. Σημειώνουμε επίσης ότι, για όσους ενδιαφέρονται για ακόμα μεγαλύτερες συχνότητες υπάρχουν και άλλα, ακριβότερα μοντέλα της οικογένειας HyperX.Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της σειράς Fury είναι η δυνατότητά της να υπερχρονίζεται (overclocking) αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο BIOS από την πλευρά σας.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της σειράς Fury είναι η δυνατότητά της να υπερχρονίζεται (overclocking) αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο BIOS από την πλευρά σας. Η μνήμη αναγνωρίζει την πλατφόρμα στην οποία τοποθετείται και υπερχρονίζεται αυτόματα στην υψηλότερη δυνατή συχνότητα με όριο τα 1866MHz. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω εγκατεστημένων προφίλ που υπάρχουν στα modules και «ενεργοποιούνται» ανάλογα την πλατφόρμα. Τα modules της σειράς Fury είναι συμβατά με τα chipsets P55, H67, P67, Z68, Z77, Z87, Ζ97 και H61 της Intel, καθώς και με τα A75, A87, A88, A89, A78 και E35 της AMD.

Αν θέλετε καλές επιδόσεις, αναζητάτε στιλ ακόμα και στις μνήμες και διαθέτετε περιορισμένο budget, τα modules της σειράς Fury αποτελούν μια σοφή επιλογή που συνοδεύεται από εγγύηση αφ’ όρου ζωής.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα