Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

MLS iQTalk King

Ιουν 05 2014
Το iQTalk King συνοδεύεται από εφαρμογές αναγνώρισης φωνής που κάνουν τη χρήση του πιο άμεση, πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική.
MLS iQTalk King
Με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των entry level συσκευών να είναι παραπλήσια, οι κατασκευαστές αναζητούν τα στοιχεία εκείνα που θα δώσουν στα smartphones τους την προστιθέμενη αξία που θα κάνει τη διαφορά. Η ελληνική εταιρεία MLS, γνωστή από τα συστήματα πλοήγησης GPS που διαθέτουν αναγνώριση φωνής και το λογισμικό υπαγόρευσης σε PC, έχει προικίσει τα smartphones iQTalk που φέρουν το όνομά της με μια σειρά από λειτουργίες που βασίζονται στην ίδια τεχνολογία αναγνώρισης φωνής. Αυτό αποτελεί την αιχμή του δόρατος και για το iQTalk King που το κάνει να ξεχωρίζει από τα πολλά entry-level smartphones που κυκλοφορούν.Το King διαθέτει μια οθόνη IPS 4 ιντσών, ανάλυσης 480x854, με καλή ευκρίνεια (λόγω IPS) και με πολύ καλή απόκριση στο άγγιγμά σας.

Ξεκινώντας από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone της MLS, το King διαθέτει μια οθόνη IPS 4 ιντσών, ανάλυσης 480x854, με καλή ευκρίνεια (λόγω IPS) και με πολύ καλή απόκριση στο άγγιγμά σας. Στο εσωτερικό του smartphone βρίσκεται ένας διπύρηνος επεξεργαστής στο 1GHz που συνοδεύεται από μνήμη 512MB και αποθηκευτικό χώρο 4GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας SD. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η ύπαρξη μιας κάμερας των 8MP στο πίσω μέρος που συνοδεύεται από φλας και μπορεί να τραβήξει βίντεο 720p, ενώ δε λείπει και η απλή κάμερα στο μπροστινό μέρος για επικοινωνία. Το τηλέφωνο διαθέτει Wi-Fi, Bluetooth, GPS και τους απαραίτητους αισθητήρες, ωστόσο αυτό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από πολλούς είναι η δυνατότητά τους να δέχεται δύο κάρτες κάρτες SIM. Έτσι, δε χρειάζεται να έχετε και να μεταφέρετε μαζί σας δύο συσκευές, αλλά μόνο το iQTalk King και να έχετε δύο τηλεφωνικούς αριθμούς.

Η σχεδίαση του iQTalk King είναι όμορφη και διαχρονική, αν και τη συναντάμε σε αρκετές συσκευές, ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Το βάρος της συσκευής είναι 105 γραμμάρια και το πάχος 9 χιλιοστά, τιμές οι οποίες είναι συνηθισμένες για την κατηγορία του και επιτρέπουν την άνετη μεταφορά του. Η αποσπώμενη μπαταρία των 1350mAh προσφέρει στο iQTalk King αυτονομία για περίπου 2 ημέρες με τυπική χρήση, χρόνος που «βαθμολογείται» πολύ θετικά.Το iQTalk King είναι ένα smartphone που έχει «χτιστεί» γύρω από μια σειρά φωνητικών λειτουργιών που μπορούν να κάνουν ευκολότερη τη χρήση του.

Το iQTalk King διαθέτει την έκδοση 4.0.4 του Android, χωρίς σημαντικές τροποποιήσεις από την εταιρεία. Εξάλλου, το πιο σημαντικό, όπως ήδη αναφέραμε, είναι οι συνοδευτικές λειτουργίες που ενσωματώνουν το χαρακτηριστικό της αναγνώρισης φωνής. Η πιο απλή από αυτές, η Talk&Call σας επιτρέπει να καλέσετε κάποια επαφή λέγοντας απλά το όνομα της. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε μια επαφή σας με το πάτημα του πλήκτρου Talk&SMS, λέγοντας το όνομα της επαφής και υπαγορεύοντας το μήνυμα. Συνεχίζοντας, η MLS έχει ενσωματώσει τον πλοηγό Talk&Drive ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης μέσω του κινητού σας. Ολοκληρώνοντας τις φωνητικές λειτουργίες, το King είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα της εταιρείας στο οποίο έχει προστεθεί η λειτουργία Talk&Post που σας επιτρέπει να υπαγορεύσετε την κατάστασή σας στο Facebook. Επίσης, ένα ειδικό πλήκτρο για τη συγκεκριμένη λειτουργία έχει προστεθεί στο πληκτρολόγιο MLS Keyboard ώστε να σχολιάζετε και να στέλνετε μήνυμα μόνο με τη φωνή σας.

Στη συσκευασία του iQTalk King, εκτός από τη συσκευή, θα βρείτε ένα φορτιστή σπιτιού και έναν αυτοκινήτου, καλώδιο σύνδεσης με το PC, hands free και βάση στήριξης αυτοκινήτου. Όπως θα καταλάβατε, το iQTalk King είναι ένα smartphone που έχει «χτιστεί» γύρω από μια σειρά φωνητικών λειτουργιών που μπορούν να κάνουν ευκολότερη τη χρήση του και αποτελούν το χαρακτηριστικό εκείνο που το κάνουν να διαφέρει από πολλές απλές συσκευές ίδιων τεχνικών χαρακτηριστικών. Αν βαρεθήκατε να πληκτρολογείτε, το iQTalk θα σας λύσει τα χέρια. Κυριολεκτικά!

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα