Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Popcorn Hour A-400

Ιουν 06 2014
Ta Popcorn Hour media players θεωρούνται κορυφαία στην κατηγορία τους και το A-400 - το νέο hi-end μοντέλο – έρχεται να διατηρήσει αυτή την πρωτοκαθεδρία.
Popcorn Hour A-400
Κορυφαία ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική απόδοση εικόνας και ήχου, καθώς και ευρεία συμβατότητα στην αναπαραγωγή αρχείων είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα Popcorn Hour media players εδώ και χρόνια. Παρά τη συνολική μείωση των διαθέσιμων μοντέλων των media players, λόγω της αύξησης των tablets και της εμφάνισης νέων συσκευών, τα Popcorn Hour δείχνουν να διατηρούνται δημοφιλή μεταξύ των απαιτητικών χρηστών. Το Α-400 αποτελεί τη ναυαρχίδα των μοντέλων Popcorn Hour και ενσωματώνει πλήθος χαρακτηριστικών που δικαιολογούν την υψηλή τιμή του.Για να τοποθετηθεί κάποιος δίσκος 2,5’’ ή 3,5’’ στο εσωτερικό της, η συσκευή διαθέτει μια υποδοχή στη δεξιά πλευρά και με ένα ειδικό tray μπορείτε να τον εισάγετε με ευκολία.

Το πρώτο που θα παρατηρήσει κανείς στο Α-400 είναι οι μικρές διαστάσεις του και το στιλάτο μεταλλικό περίβλημα. Χάρη στο φινίρισμά του, το μικρό «μαύρο κουτί» της διασκέδασης μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σαλόνι καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Χάρη στο παθητικό σύστημα ψύξης, το A-400 είναι εντελώς αθόρυβο όταν δεν έχει κάποιο δίσκο στο εσωτερικό του, ενώ όταν έχει ο θόρυβος περιορίζεται σε αυτόν του δίσκου. Για να τοποθετηθεί κάποιος δίσκος 2,5’’ ή 3,5’’ στο εσωτερικό της, η συσκευή διαθέτει μια υποδοχή στη δεξιά πλευρά και με ένα ειδικό tray μπορείτε να τον εισάγετε με ευκολία. Αυτό που εντυπωσιάζει, ειδικά στην περίπτωση δίσκου 3,5’’, είναι ότι το μέσο καταλαμβάνει σχεδόν όλο το εσωτερικό της συσκευής. Ο δίσκος αυτός δεν αποτελεί το μόνο μέσο από το οποίο το Α-400 μπορεί να παίξει αρχεία. Στην ίδια πλευρά θα βρείτε μία υποδοχή για κάρτες SD και μία θύρα USB για φορητά αποθηκευτικά μέσα, όπως USB flash drives και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Για τον ίδιο σκοπό, υπάρχει μία ακόμα θύρα USB στο πίσω μέρος. Επιπλέον, το Α-400 διαθέτει μια θύρα USB 3.0 Slave η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη σύνδεση με υπολογιστή ώστε να μεταφέρετε αρχεία στον εσωτερικό δίσκο της συσκευής, αλλά και μια θύρα eSATA για τη σύνδεση αντίστοιχου εξωτερικού σκληρού δίσκου. Φυσικά, μπορείτε αν θέλετε να μη συνδέσετε ή εισάγετε κανένα μέσο καθώς το A-400 μπορεί να συνδεθεί μέσω Gigabit Ethernet στο δίκτυό σας και να αναπαράγει αρχεία από οποιαδήποτε συσκευή σας. Αν προτιμάτε την ασύρματη σύνδεση θα πρέπει να προμηθευτείτε τον προαιρετικό Wi-Fi adapter.Πέρα από τις υποδοχές και θύρες για αποθηκευτικά μέσα και τη θύρα LAN, η συνδεσιμότητα του Α-400 με συσκευές AV είναι εξίσου εξαιρετική.

«Καρδιά» του Α-400 είναι ο διπύρηνος επεξεργαστής SMP8911 της Sigma Designs στα 800MHz που καθιστά τη συσκευή το πιο ισχυρό μοντέλο της εταιρείας και ικανή να αναπαράγει με άνεση ακόμα και τα πιο απαιτητικά αρχεία. Και στο σημείο αυτό ερχόμαστε στο πιο δυνατό σημείο του Α-400 που δεν είναι άλλο από την ευρεία συμβατότητα με τύπους αρχείων. Πέρα από τους γνωστούς τύπους αρχείων, το Α-400 μπορεί να αναπαράγει DVD ISO με μενού και BD ISO με απλή πλοήγηση, ενώ διαθέτει και δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων βίντεο 3D όπως ripped αρχεία 3D Blu-ray, 3D BD ISO και 3D MKV. Η ισχύς του επεξεργαστή εγγυάται ομαλή κίνηση ακόμα και αν η ανάλυση του βίντεο 3D φτάνει τα 1080p. Φυσικά, η συσκευή διαθέτει και εξαιρετικές δυνατότητες upscaling για την αναπαραγωγή αρχείων standard definition χάρη στη VXP video engine της Sigma Designs. Σε αντίστοιχα υψηλό επίπεδο είναι και η συμβατότητα με αρχεία μουσικής και η δυνατότητα αποκωδικοποίησης ήχου. Το Α-400 υποστηρίζει Dolby Digital, DTS HD και Dolby TrueHD με αποκωδικοποίηση από το ίδιο ή προσφέροντας το bitstream σε ένα ενισχυτή. Εκτός από όλα αυτά, η συσκευή διαθέτει μια σειρά από γνωστά εργαλεία που συναντάμε στους Popcorn media players όπως διαχείριση lip-sync και υποτίτλων, λειτουργία auto framerate και δυνατότητα μαρκαρίσματος των βίντεο που έχετε δει.Mέσα από ένα φιλικό περιβάλλον έχετε τη δυνατότητα να ακούτε διαδικτυακό ραδιόφωνο και podcasts, να βλέπετε βίντεο στο YouTube και vodcasts γνωστών υπηρεσιών καθώς και πολλά άλλα.

Πέρα από τις υποδοχές και θύρες για αποθηκευτικά μέσα και τη θύρα LAN, η συνδεσιμότητα του Α-400 με συσκευές AV είναι εξίσου εξαιρετική. Στο πίσω μέρος της συσκευής θα βρείτε έξοδο HDMI 1.4 και ψηφιακές εξόδους ήχου (ομοαξονική και οπτική), αλλά και αναλογικές εξόδους βίντεο (component και composite) και ήχου. Η συσκευή συνοδεύεται από τηλεκοντρόλ, ενώ μπορείτε να βρείτε και εφαρμογές για το smartphone σας ώστε να περιηγείστε εύκολα στις συλλογές ταινιών και μουσικής που διαθέτετε.

Φυσικά, οι δυνατότητες του Α-400 δεν περιορίζονται στην αναπαραγωγή αρχείων. Μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα τη συσκευή σε ένα torrent client για να κατεβάζετε αρχεία από δίκτυα P2P, αλλά και να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές για να ακούτε διαδικτυακό ραδιόφωνο και podcasts, να βλέπετε βίντεο στο YouTube και vodcasts γνωστών υπηρεσιών, να μαθαίνετε τις εξελίξεις από μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, να παρακολουθείτε τα tweets όσων ακολουθείτε στο Twitter, να παίξετε παιχνίδια και πολλά άλλα. Και όλα αυτά μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον, γνώριμο για όσους έχουν χρησιμοποιήσει Popcorn Hour media player στο παρελθόν.


Δείτε το βίντεο:

 
 
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα