Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Cisco Firewalls

Ιουν 28 2016
Η ασφάλεια αποτελεί κυρίαρχο μέλημα σε μια δικτυακή εγκατάσταση αφού τα πολύτιμα δεδομένα και η εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης αποτελούν διαρκείς στόχους κακόβουλων επιθέσεων.
Cisco Firewalls
Ο όρος «δικτυακή ασφάλεια» συμβαδίζει με τα δίκτυα από τότε που αυτά βγήκαν από το εργαστηριακό περιβάλλον και άρχισαν να βρίσκουν εφαρμογή σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Οι κακόβουλες επιθέσεις με σκοπό την κλοπή δεδομένων ή τη δημιουργία προβλημάτων στη λειτουργία του ίδιου του δικτύου είναι καθημερινές, με τους διαχειριστές των δικτύων να ζουν έναν διαρκή πόλεμο. Σε αυτόν τον πόλεμο, οι διαχειριστές έχουν μια ισχυρή ασπίδα προστασίας, το firewall, το οποίο φιλτράρει τα δεδομένα που εισέρχονται και εξέρχονται από το δίκτυο με σκοπό να μπλοκάρει ότι θα μπορούσε να κάνει ζημιά.Τα γραφεία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν από τη σειρά RV των routers της Cisco που ενσωματώνουν ισχυρό firewall με μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Στην πραγματικότητα, όλοι οι χρήστες έχουν έρθει σε επαφή με ένα firewall αφού και τα Windows ενσωματώνουν ένα υπό μορφή λογισμικού, ενώ κάποιοι χρήστες που αναζητούν περισσότερη ασφάλεια εγκαθιστούν ειδικές εφαρμογές. Επίσης, λειτουργίες firewall ενσωματώνει και ο οικιακός router που μας προμηθεύει ο πάροχος. Ωστόσο, το firewall σε ένα περιβάλλον δικτύου, είτε πρόκειται για ένα μικρό γραφείο με λίγους χρήστες, είτε για μια μεγάλη επιχείρηση με γραφεία σε όλο τον κόσμο, έχει διαφορετική μορφή και συναντάται ως μέρος του router ή ως διακριτή συσκευή ανάλογα με τις ανάγκες. Ουσιαστικά, το firewall παρεμβάλλεται μεταξύ του εσωτερικού δικτύου (με τον τοπικό server) και του Internet. Τα δεδομένα που έρχονται από το Internet περνούν από τον «συνοριακό» router και αμέσως μετά φιλτράρονται από το firewall που ανιχνεύει τις απειλές και «αποφασίζει» τι θα περάσει βασισμένο σε ένα προκαθορισμένο σετ από κανόνες ασφαλείας.Για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, ιδανική λύση αποτελούν τα Next Generation Firewalls της Cisco και συγκεκριμένα η σειρά ASA5500-X with FirePOWER services.

Τα μικρότερα γραφεία ή οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις διαθέτουν firewall που συνήθως ενσωματώνεται στο εταιρικό router (πρόκειται για router πολύ πιο αποδοτικούς από τους οικιακούς). Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις επιλέγουν λύσεις που υλοποιούνται ως διακριτές συσκευές και έχουν ως αποκλειστικό σκοπό τους το φιλτράρισμα των δεδομένων. Σε αυτή την κατηγορία, τα κρίσιμα μεγέθη που διαχωρίζουν τα μοντέλα μεταξύ τους είναι μια σειρά από ρυθμούς διαμεταγωγής (throughput) που μετριούνται σε Mbps (και Gbps) και, σε απλή γλώσσα, φανερώνουν τα δεδομένα που φιλτράρονται ανά έλεγχο. Ωστόσο, η συντριπτική πλειονότητα των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων καλύπτεται από την πρώτη βαθμίδα αυτής της κατηγορίας.

Στο You.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της Cisco που μπορούν να καλύψουν σχεδόν κάθε απαίτηση στην ασφάλεια του γραφείου ή της επιχείρησης. Τα γραφεία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν από τη σειρά RV των routers της Cisco που ενσωματώνουν ισχυρό firewall με μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης. Για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, ιδανική λύση αποτελούν τα Next Generation Firewalls της Cisco και συγκεκριμένα η σειρά ASA5500-X with FirePOWER services.Tα μοντέλα της Small Business σειράς RV των routers της Cisco προσφέρουν ισχυρή ασφάλεια διαθέτοντας ενσωματωμένο firewall, προηγμένη κρυπτογράφηση και λειτουργίες πιστοποίησης για την αντιμετώπιση εξωτερικών απειλών και την ασφάλεια των δεδομένων.

Μένοντας περισσότερο στη Small Business σειρά RV των routers της Cisco, της οποίας τα μοντέλα αποτελούν ιδανική επιλογή για τις περισσότερες περιπτώσεις εταιρειών στην Ελλάδα, συναντάμε εντυπωσιακά χαρακτηριστικά:

- Ισχυρή ασφάλεια: Ενσωματωμένο firewall, προηγμένη κρυπτογράφηση και λειτουργίες πιστοποίησης για την αντιμετώπιση εξωτερικών απειλών και την ασφάλεια των δεδομένων.
- VPN (Virtual Private Network): Δυνατότητα πρόσβασης μέσω σύνδεσης VPN υψηλής ασφάλειας σε πολλαπλούς απομακρυσμένους εργαζόμενους (από 5 έως 100 ανάλογα με το μοντέλο).
- Απλή εγκατάσταση: Ρυθμίσεις μέσω browser που επιτρέπουν την άμεση σύνδεση της εταιρίας με το Internet ή άλλα δίκτυα.

Στο You.gr θα βρείτε μοντέλα της σειράς RV που ξεκινούν από ιδιαίτερα προσιτές τιμές, διαθέτουν υποστήριξη για ασύρματη πρόσβαση, πανίσχυρο firewall και συνοδεύονται από την εφ’ όρου ζωής εγγύηση της Cisco.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα