Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

D-Link DCS-960L

Ιουν 23 2016
Μία εξαιρετική λύση για την παρακολούθηση χώρου που διαθέτει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά και κυρίως ευρυγώνια λήψη Wide Eye.
D-Link DCS-960L
Η παρακολούθηση χώρου έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ και αυτό οφείλεται στις νεότερες κάμερες IP, οι οποίες δεν απαιτούν τοποθέτηση από ειδικό, διαθέτουν πληθώρα χαρακτηριστικών και σας επιτρέπουν να δείτε το χώρο σας απ’ όπου κι αν είστε, μέσα από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή. Η δύσκολη εγκατάσταση, τα προβλήματα σύνδεσης και η κακή λήψη ανήκουν για πάντα στο παρελθόν. Οι καλές, σύγχρονες κάμερες IP, όπως η DCS-960L της D-Link, κάνουν την παρακολούθηση χώρου ιδιαίτερα απλή προσφέροντας εξαιρετική εικόνα.Η D-Link DCS-960L είναι μια κάμερα IP με ανάλυση 720p (1280x720 στα 30fps) που διαθέτει ενσωματωμένο υπέρυθρο φωτισμό.

Η D-Link DCS-960L είναι μια κάμερα IP με ανάλυση 720p (1280x720 στα 30fps) που διαθέτει ενσωματωμένο υπέρυθρο φωτισμό. Από τη μία λοιπόν, η εικόνα που θα βλέπετε είναι εξαιρετική ώστε να διακρίνονται καθαρά πρόσωπα, κινήσεις και λεπτομέρειες, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην παρακολούθηση χώρου. Από την άλλη, ακόμα και σε συνθήκες απόλυτου σκότους, σας επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει σε απόσταση 5-6 μέτρων. Υποστηρίζει ψηφιακό ζουμ έως 8x (ενδεχομένως να φανεί χρήσιμο σε ανάλυση 720p) και κωδικοποίηση βίντεο H.264/MJPEG για καλή ποιότητα εικόνας με μικρό μέγεθος αρχείου.

Ωστόσο, το καλύτερο χαρακτηριστικό της 960L είναι η ευρυγώνια λήψης της καθώς το πεδίο θέασης (οριζόντια) φτάνει μέχρι τις 180 μοίρες. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ένα πολύ μεγαλύτερο κομμάτι του χώρου σας σε σχέση με άλλες κάμερες που διαθέτουν πεδίο θέασης 120 ή 70 μοίρες. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που θα το εκτιμήσετε ιδιαίτερα αν έχετε τη δυνατότητα να δείτε την εικόνα μιας D-Link 960L σε παράθεση με αυτή μιας άλλης κάμερας IP. Ακόμα καλύτερα, η κάμερα διαθέτει τεχνολογία που «ξεδιπλώνει» την ευρυγώνια λήψη ώστε να ελαχιστοποιείται η παραμόρφωση του χώρου (wide-eye). Με αυτόν τον τρόπο, η εικόνα στις άκρες εμφανίζεται πολύ πιο ευθυγραμμισμένη σε σχέση με τυπικές λήψεις 180 μοιρών όπου η εικόνα φαίνεται σας σφαίρα.Η D-Link DCS-960L διαθέτει πεδίο θέασης (οριζόντια) 180 μοιρών και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ένα πολύ μεγαλύτερο κομμάτι του χώρου σας σε σχέση με άλλες κάμερες.

Η κάμερα της D-Link, εκτός από εικόνα, λαμβάνει και ήχο από τον χώρο αφού διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Σε περίπτωση που η κάμερα ανιχνεύσει κάποια παρουσία (οποιαδήποτε αλλαγή στο χώρο που επιτηρεί) ή κάποιο ήχο σας ειδοποιεί μέσω e-mail ώστε να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει. Υποστηρίζοντας το νεότερο πρωτόκολλο ασύρματης σύνδεσης 802.11ac, η κάμερα προσφέρει εξαιρετικό video streaming της εικόνας 720p χωρίς διακοπές (τουλάχιστον μέχρι τον router, από εκεί και πέρα εξαρτάται από τις συνδέσεις). Μπορείτε λοιπόν να βλέπετε και λεπτομέρειες του χώρου που παρακολουθείτε ακόμα κι αν η κάμερα είναι σε μεγάλη απόσταση από τον router.Σε περίπτωση που η κάμερα ανιχνεύσει κάποια παρουσία (οποιαδήποτε αλλαγή στο χώρο που επιτηρεί) ή κάποιο ήχο σας ειδοποιεί μέσω e-mail ώστε να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει.

Φυσικά, αν θέλετε μπορείτε να αποθηκεύετε όσα καταγράφει η κάμερα της D-Link και για το λόγο αυτό υπάρχει η σχετική υποδοχή για κάρτες microSD/SDHC/SDXC με χωρητικότητα έως 128GB. Μπορείτε να τη ρυθμίσετε να καταγράφει διαρκώς, να προγραμματίσετε τις ώρες καταγραφής (π.χ. κατά το ωράριό σας στο γραφείο) ή να ξεκινά μια καταγραφή όταν ανιχνευτεί παρουσία, κίνηση ή δυνατός ήχος. Για παρακολούθηση πολλών χώρων και καταγραφή της εικόνας τους, η DCS-960L της D-Link μπορεί να συνδυαστεί με το mydlink Camera Recorder DNR-202L της εταιρείας. Με αυτό το recorder μπορείτε να παίρνετε εικόνα από έως 4 κάμερες Wi-Fi της D-Link, ενώ δέχεται έως δύο εξωτερικούς δίσκους (έως 4TB ο καθένας) για την εγγραφή των τεσσάρων βίντεο.Η παρακολούθηση του χώρου και βασικές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μέσα από μια φορητή συσκευή, smartphone ή tablet, με την εφαρμογή mydlink, την οποία θα βρείτε διαθέσιμη για iOS, Android και Windows Phone.

Η εγκατάσταση της κάμερας γίνεται πολύ απλά και δε θα σας προβληματίσει καθόλου. Μάλιστα, υποστηρίζει WPS ώστε η ασύρματη σύνδεση να γίνει εύκολα και άμεσα, χωρίς κωδικούς, ενώ μπορείτε να ορίσετε κρυπτογράφηση μεταξύ WEP, WPA και WPA2. Όπως αναφέραμε, η παρακολούθηση του χώρου και βασικές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μέσα από μια φορητή συσκευή, smartphone ή tablet, με την εφαρμογή mydlink, την οποία θα βρείτε διαθέσιμη για iOS, Android και Windows Phone. Η συνολική παραμετροποίηση της συσκευής μπορεί να γίνει μέσα από ένα web browser.

Η D-Link DCS-960L είναι μια πολύ καλή πρόταση για όσους θέλουν να παρακολουθούν κάποιο χώρο όταν απουσιάζουν αφού προσφέρει εξαιρετική εικόνα, χωρίς παραμορφώσεις, ακόμα και τη νύχτα, ενώ διαθέτει πλήθος χρήσιμων χαρακτηριστικών.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα