Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

IP telephony & Cisco IP phones

Ιουν 27 2016
Με ηγετική θέση στα προϊόντα δικτύωσης, η Cisco διατηρεί μια μεγάλη γκάμα τηλεφώνων IP που καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, αλλά και κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους.
IP telephony & Cisco IP phones
Η τηλεφωνία IP ή VoIP (Voice Over Internet Protocol) δεν είναι κάτι καινούριο με τα τελευταία 15 χρόνια να κερδίζει συνεχώς έδαφος και να αποτελεί μοναδική επιλογή για τις μεγάλες επιχειρήσεις και τα πολυπληθή γραφεία, αλλά και να γίνεται ολοένα και πιο ελκυστική ακόμα και για μικρά γραφεία και επαγγελματίες. Η τεχνολογία έχει πλέον ωριμάσει, οι συνδέσεις Internet είναι πολύ πιο γρήγορες και κατά συνέπεια τα προβλήματα του μακρινού παρελθόντος, όπως ποιότητα και καθυστέρηση ήχου, αποτελούν μόνο ανάμνηση.Το Cisco SPA501G υποστηρίζει 8 γραμμές και τεχνολογία PoE, ενώ διαθέτει και θύρα για τον υπολογιστή.

H τηλεφωνία IP χρησιμοποιεί τη δικτυακή υποδομή και τη σύνδεση Internet για την επικοινωνία και όχι τις κοινές αναλογικές γραμμές. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται ειδικός εξοπλισμός που να υποστηρίζει την τεχνολογία, όπως τηλέφωνα και τηλεφωνικά κέντρα. Η επιλογή της τηλεφωνίας IP ή η μετάβαση από την αναλογική τηλεφωνία σε VoIP έχει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα να επιδείξει, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν θετικά σε μεγάλο βαθμό τόσο τα κόστη, όσο και τον τρόπο λειτουργίας ακόμα και ενός μικρού γραφείου. Ας δούμε τα πιο σημαντικά:

Μείωση κόστους επικοινωνίας
Ξεκινώντας από το πιο απλό, το κόστος των ενδοεταιρικών κλήσεων είναι μηδενικό, καθώς και οποιαδήποτε VoIP-to-VoIP επικοινωνία, από τη στιγμή που όλη αυτή η επικοινωνία βασίζεται σε διαδικτυακές συνδέσεις. Αυτό είναι ένα μεγάλο όφελος ειδικά για επιχειρήσεις που διαθέτουν γραφεία σε διαφορετικές πόλεις ή χώρες. Τι συμβαίνει όμως με τις εταιρικές κλήσεις προς συμβατικά τηλέφωνα; Ακόμα και εδώ, το κόστος ανά κλήση είναι αρκετά μικρότερο, είτε για τοπικές, είτε για διεθνείς κλήσεις. Μάλιστα, οι πάροχοι τηλεφωνίας VoIP προσφέρουν πολύ ελκυστικά πακέτα προσφέροντας απεριόριστες κλήσεις με σταθερό μηνιαίο κόστος, κάτι που συμφέρει ιδιαίτερα και βοηθά στον καλύτερο προϋπολογισμό εξόδων.To Cisco SPA504G υποστηρίζει 4 γραμμές και τεχνολογία PoE, ενώ διαθέτει οθόνη και θύρα για τον υπολογιστή.

Μεταφερσιμότητα
Με τη τηλεφωνία IP, οι υπάλληλοι μιας επιχείρησης δε δεσμεύονται σε μια συγκεκριμένη θέση και μια συγκεκριμένη συσκευή που έχει τις δικές τους ρυθμίσεις. Μπορούν να εργαστούν από οποιοδήποτε σταθμό εργασίας της επιχείρησης σε όλο τον κόσμο ή ακόμα και από το σπίτι τους αφού κάνοντας login στη θέση τους ανακτώνται οι δικές τους ρυθμίσεις (και το δικό τους επίπεδο πρόσβασης). Και φυσικά, ο αριθμός τους παραμένει ίδιος ανεξάρτητα από τη θέση εργασίας.

Χαμηλότερο κόστος συντήρησης
Από τη στιγμή που το VoIP χρησιμοποιεί τη δικτυακή υποδομή δε χρειάζεται να φτάνουν δύο καλώδια σε κάθε σταθμό εργασίας. Το ένα και μοναδικό καλώδιο συνδέεται στο τηλέφωνο και πάνω σε αυτό συνδέεται ο υπολογιστής ή οι υπολογιστές ανάλογα με τις θύρες δικτύωσης που διαθέτει το μοντέλο της τηλεφωνικής συσκευής. Η διαχείριση μιας συσκευής, αλλά ακόμα και ολόκληρου του δικτύου μια επιχείρησης γίνεται με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις.

Τα πλεονεκτήματα της τηλεφωνίας IP δε σταματούν εδώ. Σε πολλές περιπτώσεις, οι συσκευές VoIP συνεργάζονται αρμονικά με επιχειρησιακές εφαρμογές, όπως λογισμικά CRM, ώστε οι υπάλληλοι να έχουν διαρκώς διαθέσιμα όλα τα απαραίτητα δεδομένα. Επίσης, μια σειρά από προχωρημένες λειτουργίες βελτιώνουν την παραγωγικότητα και το χρόνο απόκρισης των υπαλλήλων σε αιτήματα πελατών. Για παράδειγμα, το ψηφιακό fax επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν fax με τον ίδιο τρόπο που γράφουν ένα e-mail.Με υποστήριξη για 4 γραμμές, τεχνολογία PoE και οθόνη, το Cisco SPA514G διαθέτει θύρα για τον υπολογιστή ταχύτητας Gigabit.

Η υπεροχή των τηλεφώνων IP της Cisco
Η Cisco δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για την εταιρεία της οποίας οι συσκευές κυριολεκτικά «κινούν» το μεγαλύτερο με διαφορά όγκο δεδομένων στο Internet. Με μια τεράστια γκάμα δικτυακών προϊόντων, η Cisco καλύπτει κάθε επαγγελματική και επιχειρησιακή ανάγκη ανεξαρτήτως μεγέθους. Προφανώς, μια εταιρεία με τέτοια θέση δε θα μπορούσε να λείπει από το χώρο της τηλεφωνίας IP, ένας χώρος που για τους περισσότερους είναι άρρηκτα δεμένος με τα προϊόντα της Cisco.

Αντίστοιχα, εντυπωσιακά μεγάλη, είναι και η γκάμα των τηλεφώνων VoIP της Cisco. Η εταιρείας διαθέτει συσκευές που απευθύνονται από τον ένα και απλό χρήστη που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο ελάχιστα έως τη μεγαλύτερη επιχείρηση με παρουσία σε πολλά σημεία του πλανήτη και χιλιάδες εργαζόμενους. Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σειρές SPA300 και SPA500 που απευθύνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο, οπότε καλύπτουν το σύνολο των ελληνικών εταιρειών.

Οι συσκευές VoIP των σειρών SPA300 και SPA500 μπορούν να δεχτούν μία ή πολλές γραμμές και διαθέτουν:

- Τεχνολογία wideband audio, γνωστή και ως HD Voice, η οποία επεκτείνει το φάσμα των συχνοτήτων των ηχητικών σημάτων που μεταδίδονται με τις τηλεφωνικές γραμμές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ομιλίας με πολύ πιο καθαρό ήχο.
- Μονόχρωμη οθόνη (για όλη τη σειρά SPA500 εκτός από το SPA501G και μόνο για το SPA303 από τη σειρά SP300) για μεγαλύτερη ευχρηστία και ταχύτητα, καθώς και για τη χρήση εφαρμογών on-screen.
- Υποστήριξη για οποιοδήποτε περιβάλλον τηλεφωνίας IP, από το πιο απλό έως σύνθετα τηλεφωνικά κέντρα.
- Ιδιαίτερα εύκολη εγκατάσταση και ασφαλή συντήρηση από απόσταση, καθώς και δυνατότητα ρυθμίσεων τόσο μέσω μενού, όσο και από περιβάλλον Web.Οι συσκευές της σειράς SPA500 διαθέτουν υποστήριξη για έως δύο μονάδες επέκτασης SPA500DS και SPA500S, με 15 και 32 προγραμματιζόμενα πλήκτρα αντίστοιχα (κάθε μονάδα), για άμεση και άνετη κλήση.

Οι συσκευές της σειράς SPA500 διαθέτουν επίσης (ανάλογα το μοντέλο):

- Δυνατότητα να δεχτούν από 1 έως 12 γραμμές.
- Τεχνολογία PoE (Power over Ethernet) που επιτρέπει την τροφοδοσία των συσκευών μέσω της καλωδίωσης Ethernet, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό αφού εξαλείφει την ανάγκη για ένα ακόμα καλώδιο και πρίζα ρεύματος.
- Επιπλέον θύρα Ethernet (σε κάποια μοντέλα ταχύτητας Gigabit) για σύνδεση του υπολογιστή ώστε να χρειάζεται άλλη καλωδίωση.
- Οπίσθιο φωτισμός της οθόνης και υποστήριξη για Bluetooth.
- Υποστήριξη για έως δύο μονάδες επέκτασης SPA500DS και SPA500S, με 15 και 32 προγραμματιζόμενα πλήκτρα αντίστοιχα (κάθε μονάδα), για άμεση και άνετη κλήση, καθώς και εύκολη μεταφορά της κλήσης σε εσωτερική συσκευή.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα