Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

LG 23ET63V-W MTOUCH

Ιουν 17 2016
Αν θέλετε να ζήσετε τη διαφορετική εμπειρία που προσφέρει ο συνδυασμός Windows 10 και οθόνης αφής, το 23ET63V της LG αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή.
LG 23ET63V-W MTOUCH
Η καλή συνεργασία των Windows με τις οθόνες αφής ξεκίνησε στην έκδοση 8 του λειτουργικού, όταν έκανε την εμφάνισή του όλο αυτό το Metro-style περιβάλλον με τις αντίστοιχες εφαρμογές. Παρακολουθώντας τις ατέλειες σε λειτουργικότητα και ευχρηστία, η Microsoft επέστρεψε στα Windows 10 με όλα όσα θα ζητούσε ένας κάτοχος οθόνης αφής για να ζήσει μια διαφορετική, σαφώς αναβαθμισμένη, εμπειρία. Κάπως έτσι απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χρησιμότητα η αγορά μιας οθόνης αφής για το desktop, κάτι που του δίνει ένα μεγάλο μέρος από τη λάμψη ενός all-in-one PC.Η οθόνη LED 23ΕΤ63V-W της LG διαθέτει διαγώνιο 23’’ και ανάλυση Full HD 1920x1080, ενώ χάρη στην τεχνολογία IPS προσφέρει την ίδια εμπειρία θέασης από όποια γωνία κι αν παρακολουθείτε.

Αυτή την αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης έρχεται να δώσει η οθόνη LED 23ΕΤ63V-W της LG, η οποία διαθέτει διαγώνιο 23’’ και ανάλυση Full HD 1920x1080. Χάρη στην τεχνολογία IPS, η οθόνη προσφέρει την ίδια εμπειρία θέασης από όποια γωνία κι αν παρακολουθείτε αφού οι διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του χρώματος είναι λιγότερες (κάτι που η LG ονομάζει Lifelike Color) και δεν αλλοιώνεται η εικόνα. Κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο αν βλέπετε κάποια ταινία με παρέα που κάποιοι παρακολουθούν υπό γωνία, ενώ επίσης δε χρειάζεται να ρυθμίζετε τη βάση της οθόνης κάθε φορά που αλλάζετε θέση από καθήμενος σε ξαπλωμένος.

Φυσικά, το μεγάλο ατού της LG 23ΕΤ63V-W είναι τεχνολογία αφής. Με υποστήριξη αφής έως 10 σημείων, η οθόνη μπορεί να αναγνωρίσει όλα τα δάχτυλά σας και να ανταποκριθεί ξεχωριστά σε κάθε ένα από αυτά ανάλογα με την εφαρμογή. Αν αναρωτιέστε πόσο μπορεί να αλλάξει αυτός ο τρόπος αλληλεπίδρασης με τον υπολογιστή τον τρόπο που διασκεδάζετε ή εργάζεστε, τολμάμε με βεβαιότητα να σας απαντήσουμε «πολύ». Αν η εργασία σας δεν περιλαμβάνει απλά και μόνο επεξεργασία κειμένου και το gaming δεν είναι απαιτητικό, η οθόνη αφής θα εδραιώσει μια νέα σχέση με το PC. Δε χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε πως για να χαρείτε τα πλεονεκτήματα του νέου τρόπου χρήσης θα πρέπει να διαθέτετε Windows 10 και να εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατό περισσότερο τις Metro-style εφαρμογές.Με υποστήριξη αφής έως 10 σημείων, η οθόνη μπορεί να αναγνωρίσει όλα τα δάχτυλά σας και να ανταποκριθεί ξεχωριστά σε κάθε ένα από αυτά ανάλογα με την εφαρμογή.

Διαθέτοντας ανάλυση Full HD, το monitor της LG προσφέρει εξαιρετική εικόνα σε βίντεο και gaming. Εξάλλου, η ανάλυση 1920x1080 είναι αυτή στην οποία τα περισσότερα γρήγορα, σύγχρονα PCs μπορούν να αποδώσουν με ταχύτητα, αφού οι μεγαλύτερες αναλύσεις απαιτούν κορυφαία συστήματα με μεγαλύτερη ισχύ. Σε γενικές γραμμές, τα χρώματα είναι ζωντανά, η λεπτομέρεια αναδεικνύεται σωστά και το κείμενο διαβάζεται με άνεση. Η φωτεινότητα των 250 cd/m2 ενισχύεται από την τεχνολογία Mega Contrast Ratio και το αποτέλεσμα είναι το βαθύτερο μαύρο και το πιο φωτεινό λευκό προσφέροντας μια αρμονική διακύμανση χρωμάτων που αναδεικνύει καλύτερα τη συνολική εικόνα.Η σχεδίαση της οθόνης ακολουθεί μοντέρνες γραμμές, με το κάτω μέρος της να ακουμπά απ’ ευθείας στην επιφάνεια του γραφείου, ενώ ένας βραχίονας στο πίσω μέρος ρυθμίζει την κάθετη κλίση.

Ειδικά όσοι παρακολουθούν ταινίες και ασχολούνται με παιχνίδια έντονης δράσης, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το χαμηλό χρόνο απόκρισης της οθόνης που φτάνει τα 5ms (grey-to-grey) και διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο θα εμφανίζεται σωστά, χωρίς θολά σημεία. Το monitor της διαθέτει επιφάνεια κατά των ανακλάσεων για να κάνει άνετη τη χρήση του ακόμα και σε εργασιακά περιβάλλοντα με δυνατό φωτισμό. Η κατανάλωσή της φτάνει τα 25W σε χρήση και τα μόλις 0,3W σε sleep mode.

Η σχεδίαση της οθόνης ακολουθεί μοντέρνες γραμμές, με το κάτω μέρος της να ακουμπά απ’ ευθείας στην επιφάνεια του γραφείου, ενώ ένας βραχίονας στο πίσω μέρος ρυθμίζει την κάθετη κλίση. Αν δεν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις για εργονομικές ρυθμίσεις θα μείνετε σίγουρα ικανοποιημένοι. Επίσης, χάρη στη συμβατή υποδοχή VESA (75x75 χιλ.) που διαθέτει μπορείτε να την τοποθετήσετε σε βάση. Το μενού των ρυθμίσεων είναι ξεκάθαρο και εύκολο στην πλοήγηση και οι ρυθμίσεις της εικόνας δε θα σας προβληματίσουν καθόλου αφού, πέρα από δυνατότητα να τις φέρεται εύκολα στα μέτρα σας, διατίθενται και έτοιμα presets για κείμενο, παιχνίδι, κλπ.Θα βρείτε εισόδους HDMI και D-Sub για ψηφιακή και αναλογική σύνδεση αντίστοιχα, μία έξοδο ακουστικών, μία έξοδο για ηχεία και μία θύρα USB τύπου upstream, αποκλειστικά για τη λειτουργία της αφής.

Η LG 23ΕΤ63V-W είναι αρκετά λεπτή και το πάχος της μεγαλώνει μόνο στο κέντρο του πίσω μέρους για να εφαρμοστεί ο βραχίονας στήριξης και να διατεθούν οι απαραίτητες θύρες εισόδου και εξόδου. Θα βρείτε εισόδους HDMI και D-Sub για ψηφιακή και αναλογική σύνδεση αντίστοιχα, μία έξοδο ακουστικών, μία έξοδο για ηχεία και μία θύρα USB. Η θύρα αυτή είναι τύπου upstream και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη λειτουργία της αφής, ενώ δεν υπάρχουν θύρες USB τύπου downstream για σύνδεση περιφερειακών.

Αν θέλετε να περάσετε σε ένα αναβαθμισμένο επίπεδο χρήσης του υπολογιστή σας, η οθόνη 23ΕΤ63V-W της LG μπορεί να σας δώσει αυτή την ευκαιρία. Φανταστείτε ότι με την ευκολία με την οποία χειρίζεστε ένα tablet, θα μπορείτε να χειρίζεστε και τον υπολογιστή σας, με μόνη προϋπόθεση να ενσωματώνει Windows 10. Είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα;Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα