Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Sandisk Connect Wireless Stick

Ιουν 16 2016
Μία έξυπνη υλοποίηση που λύνει δια παντός το πρόβλημα μεταφοράς αρχείων από και προς φορητές συσκευές, όπως smartphones και tablets, που δεν δέχονται απ’ ευθείας USB flash drive.
Sandisk Connect Wireless Stick
Η Sandisk είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο της αποθήκευσης εδώ και αρκετά χρόνια κατασκευάζοντας USB flash drives, κάρτες μνήμης, κ.ά., αλλά και SSD drives από τότε που εμφανίστηκαν. Με την ζυγαριά να γέρνει πλέον υπέρ των φορητών συσκευών έναντι των PCs, εταιρείες όπως η Sandisk αναζητούν τα επόμενα βήματά τους για μία γενιά νέων αποθηκευτικών συσκευών που θα «αφουγκράζονται» τις σύγχρονες ανάγκες. Το πρώτο βήμα της Sandisk προς αυτή την κατεύθυνση γίνεται με το Connect Wireless Stick που ήδη μετρά τη δεύτερη έκδοσή του, αν και η πρώτη πέρασε στα κρυφά και είχε λίγο διαφορετική προσέγγιση.Το μήκος του Connect Wireless Stick είναι κάτι λιγότερο από 8 εκατοστά και το βάρος του φτάνει σχεδόν τα 22 γραμμάρια, τιμές που δείχνουν ότι μπορείτε να το έχετε διαρκώς μαζί σας.

Εξωτερικά, το Connect Wireless Stick είναι σαν ένα κοινό USB flash drive. Όμως, το γεωμετρικό μοτίβο στο πλαστικό του το καθιστά ένα ιδιαίτερα μοντέρνο flash drive. Το μήκος του είναι κάτι λιγότερο από 8 εκατοστά και το βάρος του φτάνει σχεδόν τα 22 γραμμάρια, τιμές που δείχνουν ότι μπορείτε να το έχετε διαρκώς μαζί σας. Το καπάκι του είναι διάφανο και δε μπορείτε να το τοποθετήσετε στο drive όταν αυτό είναι συνδεδεμένο στο PC.

Ως USB flash drive, το Connect Wireless Stick έρχεται σε χωρητικότητες 16, 32, 64 και 128GB (υπάρχει και μία σπάνια έκδοση των 200GB σε λευκό χρώμα) και υποστηρίζει ταχύτητες USB 2.0. Φυσικά, τίποτα από αυτά που αναφέραμε δεν είναι ο λόγος που το παρουσιάζουμε στο Discover. Όπως ίσως έχετε καταλάβει από την ονομασία του, τo Connect Wireless υποστηρίζει σύνδεση Wi-Fi (802.11n) και μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του ασύρματο δίκτυο στο οποίο να συνδεθούν οι φορητές συσκευές σας και να μεταφέρετε αρχεία από και προς το USB drive.Όταν λοιπόν το Connect Wireless Stick είναι συνδεδεμένο στο PC, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ των δύο μέσω της σύνδεσης USB.

Όταν λοιπόν το Connect Wireless Stick είναι συνδεδεμένο στο PC, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ των δύο μέσω της σύνδεσης USB. Όταν όμως αποσυνδεθεί, σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε αυτό ασύρματα μέσα από τη φορητή συσκευή σας, smartphone ή tablet, μέσω της εφαρμογής Sandisk Connect Drive. Η συσκευή συνεργάζεται τόσο με συσκευές Android, όσο και iOS, οπότε θα βρείτε τη σχετική εφαρμογή για κάθε λειτουργικό. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ φορητής συσκευής και USB drive, αλλά μπορείτε και να κάνετε streaming των αρχείων media που υπάρχουν στο USB drive, με το Connect Wireless Stick να υποστηρίζει έως 3 συσκευές. Η ασύρματη σύνδεση με το USB drive μπορεί επίσης να γίνει μέσω browser, τόσο από τη φορητή συσκευή, όσο και από το PC.To Connect Wireless Stick σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε αυτό ασύρματα μέσα από τη φορητή συσκευή σας, smartphone ή tablet, και να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ τους, αλλά και να κάνετε streaming των αρχείων media που υπάρχουν στο USB drive.

Με βάση τα παραπάνω, το Connect Wireless Stick αποτελεί μια εξαιρετική λύση για να «ξεφορτώνετε» τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε τραβήξει με το smartphone σας. Μάλιστα, μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να ξεκινά αυτόματα την μεταφορά των νέων φωτογραφιών κάθε φορά που συνδέεται στο USB drive. Η εφαρμογή σας δείχνει συνεχώς με όμορφα γραφικά, το διαθέσιμο ελεύθερο χώρο στο USB drive, καθώς και τις συσκευές που έχουν συνδεθεί σε αυτό. Μεταξύ του USB drive και της φορητής συσκευής σας δεν πρέπει να μεσολαβούν περισσότερα από 40-50 μέτρα σε ανοιχτό χώρο, απόσταση που μειώνεται σημαντικά αν υπάρχουν εμπόδια.

Από τη στιγμή που το Connect Wireless Stick συνδέεται ασύρματα όταν είναι αποσυνδεδεμένο από PC, πρέπει κάπως να τροφοδοτείται και να ενεργοποιείται. Για να συμβούν αυτά υπάρχει μια μπαταρία που προσφέρει αυτονομία 4,5 ωρών, καθώς και ένα πλήκτρο αντίστοιχα. Μία πλήρη φόρτιση απαιτεί 2 ώρες και γίνεται όταν το USB drive είναι συνδεδεμένο στη θύρα USB του PC. Επίσης, ένα LED στο κέντρο της μίας πλευράς, σας ενημερώνει για την ενεργοποίηση του USB drive, τη μεταφορά αρχείων, τη φόρτιση, τη χαμηλή μπαταρία και την ενημέρωση του firmware.Με βάση τα παραπάνω, το Connect Wireless Stick αποτελεί μια εξαιρετική λύση για να «ξεφορτώνετε» τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε τραβήξει με το smartphone σας.

Αν αναζητάτε έναν πολύ απλό τρόπο για να «ξεφορτώνετε» το smartphone σας από φωτογραφίες, αλλά και να μεταφέρετε σε αυτό κάποιο αρχείο, το Connect Wireless Stick της Sandisk αποτελεί μια προσιτή επιλογή σε όποια χωρητικότητα και αν το επιλέξετε. Παράλληλα, σας επιτρέπει να κάνετε streaming αρχείων media από το USB drive προς τις φορητές συσκευές σας. Απλά, γρήγορα, απρόσκοπτα και ασύρματα!


Δείτε τα βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα