Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Δωρεάν Android apps για καλύτερα screenshots

Ιουν 30 2017
Η λήψη στιγμιότυπών (screenshots) αποτελεί πλέον μια από τις πιο κοινές λειτουργίες κατά τη χρήση ενός smartphone ή tablet και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιπτώσεις.
Δωρεάν Android apps για καλύτερα screenshots
Όλοι μας έχουμε χρειαστεί κάποια στιγμή να αποτυπώσουμε σε screenshot αυτό που δείχνει η οθόνη του κινητού ή του tablet μας ώστε να το χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες περιπτώσεις. Γενικά, η λήψη screenshot αποτελεί πλέον μια από τις πιο κοινές λειτουργίες κατά τη χρήση ενός smartphone ή tablet. Είτε θέλετε να μοιραστείτε με φίλους κάτι αστείο που βρήκατε στο διαδίκτυο ή απλά θέλετε να αποτυπώσετε ένα συγκεκριμένο κομμάτι μιας ιστοσελίδας και να το στείλετε με email σε ένα συνεργάτη σας, τότε η λειτουργία screenshot είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε για να αποθηκεύσετε ό,τι βλέπετε στην οθόνη σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τραβήξετε screenshot στο smartphone ή στο tablet σας. Ωστόσο, οι ενσωματωμένες δυνατότητες των συσκευών Android είναι αρκετά περιορισμένες. Για παράδειγμα, μετά τη λήψη screenshot δεν μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, να επεξεργαστείτε ή να «κροπάρετε» την εικόνα. Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν προσθέσει στα smartphones τους αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μέχρι λοιπόν να βελτιωθεί η συγκεκριμένη λειτουργία στο Android, ας δούμε ορισμένα εξαιρετικά screenshot apps. Όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε γρήγορα και εύκολα ό,τι βλέπετε στην οθόνη (ή ένα τμήμα της), αλλά σας επιτρέπουν να το επεξεργαστείτε άμεσα. Και αυτό επίσης με πολύ εύκολο τρόπο. Οι παρακάτω εφαρμογές προσφέρονται δωρεάν, ενώ σε ορισμένες μπορείτε να ξεκλειδώσετε επιπλέον δυνατότητες (ή και να απομακρύνετε τις διαφημίσεις) με το ανάλογο αντίτιμο.

Super Screenshot


Μια εφαρμογή με βαθμολογία 4.4 στο Play Store πρέπει να είναι αρκετά «έξυπνη» και το Super Screenshot το αποδεικνύει αυτό πέρα από κάθε αμφιβολία. Η εφαρμογή είναι απίστευτα γρήγορη και το εύρος των επιλογών επεξεργασίας είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Μπορείτε, για παράδειγμα, να θολώσετε μια συγκεκριμένη περιοχή στο screenshot σας. Είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος αν θέλετε να αποκρύψετε σημαντικές πληροφορίες - σε σύγκριση με την πιο συνηθισμένη μέθοδο της προσθήκης ενός χρωματιστού πλαισίου. Το εν λόγω app είναι επίσης και εξαιρετικά εύχρηστο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή και να πατήσετε το πλήκτρο έναρξης. Από κει και στο εξής, κάθε φορά που αποτυπώνετε ένα screenshot, ο πίνακας επεξεργασίας θα εμφανίζεται σχεδόν αμέσως.

Screenshot Crop & Share


Το Screenshot Crop & Share, όχι μόνο σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε αμέσως το screenshot σας, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, δίνοντάς σας την επιλογή να αποτυπώσετε μόνο ένα μέρος της οθόνης. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο τμήμα, ανεξάρτητα από το μέγεθος. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για να τραβήξετε screenshot χωρίς να χρησιμοποιήσετε τη μπάρα πλοήγησης ή τη γραμμή κατάστασης. Και μόλις αποτυπώσετε τα screenshots, ο πίνακας επεξεργασίας εμφανίζεται ακριβώς στο κάτω μέρος.

Stitch & Share: big screenshot


Το Stitch & Share: big screenshot παρέχει μία πολύ χρήσιμη λειτουργία που τη συναντάμε μόνο στις συσκευές της Samsung και της Xiaomi - μετά την έκδοση MIUI 8. Ο λόγος για το scrolling screenshot (ή long screenshot), το οποίο σας επιτρέπει να αποτυπώσετε μια ολόκληρη ιστοσελίδα και όχι μόνο το κομμάτι που είναι ορατό στην οθόνη. Όσοι χρειάζονται αυτό το χαρακτηριστικό και δεν έχουν συσκευή Mi ή Samsung, μπορούν να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές τρίτων – στην προκειμένη περίπτωση, το Stitch & Share: big screenshot. Έτσι, σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία των μεμονωμένων screenshot ενώ π.χ. τα κοινοποιείτε στο διαδίκτυο ή τα μοιράζεστε μέσω email. Με αυτό τον τρόπο, μακροπρόθεσμα, καταλήγετε με μια Gallery γεμάτη άχρηστα αρχεία. Με το Stitch & Share: big screenshot θα τραβήξετε ολόκληρη τη σελίδα με ένα κλικ, ενώ σας επιτρέπει να ενώσετε σε ένα αρχείο εικόνες που έχετε ήδη αποθηκεύσει στη Συλλογή σας.

AZ Screen Recorder – No Root


Η τελευταία εφαρμογή στη λίστα μας είναι το AZ Screen Recorder, ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους χρειάζονται μια εφαρμογή για screenshots αλλά και για screencast, δηλαδή τη δυνατότητα να μεταδώσετε την οθόνη της συσκευή σας με το πάτημα ενός πλήκτρου. Επιπλέον, το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι το μικρό floating widget σας επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή είναι εκπληκτικά γρήγορη, με άψογες επιδόσεις απόκρισης. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για επεξεργασία screenshots, η εφαρμογή διαθέτει αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά για βίντεο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, έχουν περάσει οι μέρες που για την λήψη και επεξεργασία screenshot έπρεπε να ανοίξετε διαφορετικές εφαρμογές. Οι λύσεις είναι πλέον πολλές. Και το πιο σημαντικό, οι περισσότερες είναι δωρεάν.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα