Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Εκπαιδευτικές εφαρμογές για iOS και Android

Ιουν 13 2017
Θέλετε να ακονίσετε το μυαλό σας, οργανώσετε την μελέτη σας, επεκτείνετε τις γνώσεις σας γύρω από ένα θέμα. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για iOS και Android που έχουν σχεδιαστεί γι’ αυτό.
Εκπαιδευτικές εφαρμογές για iOS και Android
Τα βοηθητικά βιβλία ήταν ανέκαθεν απαραίτητα «εργαλεία» για τους μαθητές/ σπουδαστές σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης. Τώρα, υπάρχουν διάφορες mobile εφαρμογές, εύκολα πρόσβασιμες από smartphone ή tablet, από τις οποίες οι μαθητές/ σπουδαστές μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά, καθώς είναι σχεδιασμένες να αυξάνουν την παραγωγικότητα και να παρέχουν ταχύτερη πρόσβαση σε αξιοποιήσιμα δεδομένα, όπως σχολική ύλη, ασκήσεις, λύσεις και πολλά άλλα.

Ορισμένες από τις παρακάτω εφαρμογές είναι προσαρμοσμένες για μαθητές Γυμνασίου, για μαθητές Λυκείου, ή για φοιτητές, ενώ ίσως φανούν ακόμα πιο χρήσιμες σε εκπαιδευτικούς ή σε όσους θέλουν να ακονίσουν το μυαλό τους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Οι εφαρμογές προσφέρονται δωρεάν, ενώ σε ορισμένες μπορείτε να ξεκλειδώσετε επιπλέον δυνατότητες (ή και να απομακρύνετε τις διαφημίσεις) με το ανάλογο αντίτιμο.

Photomath (iOS και Android)


Για μαθητές Γυμνασίου οι οποίοι χρειάζονται λίγο περισσότερη καθοδήγηση για την εργασία τους στην άλγεβρα, το Photomath είναι ουσιαστικά το app για τους λάτρεις των μαθηματικών που μπορεί να λύσει και να εξηγήσει άμεσα κάθε απάντηση. Απλά χρησιμοποιήστε την κάμερα της συσκευής για να τραβήξετε φωτογραφία την ερώτηση (μπορείτε επίσης να γράψετε ή να πληκτρολογήσετε) και η εφαρμογή θα σας βρει τη λύση σε αναλυτικά βήματα με χρήσιμο «play-by-play», ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε τις ίδιες αρχές στην υπόλοιπη εργασία σας.

EdX (iOS και Android)


Η τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν αποτελεί πλέον αποκλειστικό προνόμιο για τους φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Το EdX δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν smartphone να αποκτήσουν πρόσβαση σε δωρεάν μαθήματα από τα καλύτερα πανεπιστήμια και ιδρύματα του κόσμου, όπως τα MIT και McGill. Μπορείτε να συντονιστείτε σε διαδικτυακές διαλέξεις, να λαμβάνετε μέρος σε κουίζ και να ολοκληρώσετε τις εργασίες με το δικό σας ρυθμό, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για… φοιτητικό δάνειο – αν και ορισμένα πιστοποιητικά και μαθήματα κοστίζουν επιπλέον.

My Study Life (iOS και Android)


Κακά τα ψέματα, η σχολική ζωή είναι περίπλοκη. Το My Study Life θα σας βοηθήσει να παραμείνετε εντός χρονοδιαγράμματος και να οργανώσετε εύκολα τα μαθήματα σας, καθώς αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα απλό «σχολικό καλεντάρι». Μπορείτε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας, να προσθέσετε σημειώσεις, ενώ η εφαρμογή αποστέλλει ακόμη και υπενθυμίσεις στη φορητή συσκευή σας για κάθε επικείμενη προθεσμία. Το πολύχρωμο περιβάλλον του My Study Life σας διευκολύνει ώστε να βλέπετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε μέσα στην ημέρα σας με μια ματιά.

Periodic Table (iOS και Android)


Με την υπογραφή της Royal Society of Chemistry, η εφαρμογή Periodic Table είναι κάτι περισσότερο από ακόμη ένας διαδραστικός περιοδικός πίνακα, αφού περιλαμβάνει τα πάντα, από podcasts έως βίντεο που σας βοηθούν να μάθετε για τα χημικά στοιχεία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον μεγάλο όγκο πληροφοριών, καθώς η εφαρμογή προβάλλει διαφορετικά επίπεδα δεδομένων για να καλύψει τους πάντες, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους φοιτητές χημείας.

Khan academy (iOS)


Η εκπαίδευση μπορεί να είναι δαπανηρή. Ευτυχώς, όμως, η εφαρμογή Khan academy προσφέρει περισσότερα από 4.000 δωρεάν βίντεο που μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε τα πάντα, από εφαρμοσμένα μαθηματικά και φυσικές επιστήμες έως την ιστορία της τέχνης και επιστήμη υπολογιστών. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας και να ξεκλειδώσετε βασικά επιτεύγματα.

Το Λυσάρι (Android)


To Λυσάρι είναι η απαραίτητη εφαρμογή για κάθε μαθητή Γυμνασίου και Λυκείου. Είναι σχεδιασμένη με σκοπό να εισάγει την τεχνολογία στην σχολική καθημερινότητα και να συγκεντρώσει σχολική ύλη, ασκήσεις και λύσεις σε μια εφαρμογή με εύχρηστο περιβάλλον χρήσης. Η ύλη που καλύπτει η εφαρμογή περιλαμβάνει θεωρία, ασκήσεις και λύσεις για μια πληθώρα μαθημάτων Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα