Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

New Nintendo 2DS XL

Ιουν 27 2017
Μετά το λανσάρισμα του Nintendo Switch, ήρθε η νέα έκδοση του Nintendo 2DS. Το New Nintendo 2DS XL θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Ιούλιο σε πολύ προσιτή τιμή.
New Nintendo 2DS XL
Το Nintendo Switch μπορεί να είναι (και) φορητό, αλλά όχι τόσο όσο η επιτυχημένη σειρά DS, και η ανακοίνωση του New Nintendo 2DS XL έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η Nintendo γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει «φορητή διασκέδαση». Το New Nintendo 2DS XL είναι ουσιαστικά ένα συνδυασμός των υφιστάμενων φορητών κονσολών της εταιρείας – του αρχικού 2DS και του New 3DS XL. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι απουσιάζουν οι δυνατότητες απεικόνισης 3D αλλά μοιάζει περισσότερο με το 3DS.Η ανακοίνωση του New Nintendo 2DS XL έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η Nintendo γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει «φορητή διασκέδαση».

Μια από τις κύριες διαφορές λοιπόν, είναι ότι το 2DS XL χρησιμοποιεί τον κλασσικό αναδιπλούμενο σχεδιασμό, αλλαγή που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από πολλούς fans και έρχεται με πολλές βελτιώσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε την κονσόλα χωρίς να χρειάζεστε θήκη, ενώ επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τη γωνία της οθόνης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Εκτός από το συνολικό σχεδιασμό, η Nintendo προχώρησε σε διάφορες μικρές αλλαγές και βελτιώσεις που, όμως, έρχονται να κάνουν τη διαφορά. Πρώτα απ’ όλα, το πλήκτρο Home και η μπροστινή κάμερα έχουν αφαιρεθεί, έτσι ώστε τα πλαίσια γύρω από τις δύο οθόνες να είναι πολύ μικρότερα. Αυτό σημαίνει ότι το 2DS XL όχι μόνο φαίνεται πιο κομψό, αλλά μικρότερο σώμα σημαίνει ότι είναι και ελαφρύτερο (260 γρ., σε σχέση με τα 329 γρ. του 3DS). Το μικρότερο βάρος συμβάλλει στην καλυτέρευση της εργονομίας της κονσόλας, καθώς μπορείτε να παίζετε για ώρες χωρίς να κουράζονται τα χέρια σας, ειδικά όταν παίζετε χρησιμοποιώντας τη γραφίδα – κρατώντας την κονσόλα με το ένα χέρι και με το άλλο τη γραφίδα. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες βελτιώσεις όπως οι επανατοποθέτηση του StreetPass LED, ενώ οι υποδοχές cartridge και SD βρίσκονται στο μπροστινό άκρο της συσκευής και καλύπτονται από καπάκι. Έτσι, η αλλαγή κάρτας ή κασέτας γίνεται πλέον ακόμα πιο εύκολα.Σύμφωνα με τη Nintendo, το New 2DS XL αναμένεται να καλύψει το χάσμα ανάμεσα στα Νintendo 2DS και New Nintendo 3DS XL, με την τιμή και τα χαρακτηριστικά να βρίσκονται ακριβώς «ανάμεσα τους».

Τα ενσωματωμένα ηχεία έχουν επίσης μετακινηθεί (σε σχέση με το 3DS XL) στο μπροστινό άκρο, όπου βρίσκονται επίσης το πλήκτρο ενεργοποίησης, τα LEDs, η υποδοχή ακουστικών και η υποδοχή γραφίδας. Φυσικά, συναντάμε χαρακτηριστικά από το μοντέλο 3DS όπως το C Stick και τα επιπλέον Z-buttons (ZL/ZR). Επίσης, το 2DS XL θα είναι διαθέσιμο σε συνδυασμούς χρωμάτων: μαύρο / τιρκουάζ και λευκό / πορτοκαλί – και πιθανότητα να δούμε περισσότερες εκδόσεις μετά το λανσάρισμά του.

Όσον αφορά στις επιδόσεις του νέου 2DS XL, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά από το New 3DS XL. Πιο συγκεκριμένα, η πιο προφανής αναβάθμιση σε σχέση με το αρχικό 2DS είναι ότι διαθέτει μεγαλύτερες οθόνες για ακόμα καλύτερη εμπειρία. Με διαγώνιο 4,88 ίντσες, η κύρια οθόνη είναι κατά 82% μεγαλύτερη σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο, ενώ τα μικρότερα πλαίσια προσφέρουν ακόμα πιο όμορφη εμφάνιση. Η δεύτερη οθόνη διαθέτει επίσης μεγαλύτερη διαγώνιο και συγκεκριμένα 4,18 ίντσες – σε σύγκριση με τις 3,53 ίντσες του αρχικού 2DS. Οι αναλύσεις είναι ίδιες με αυτές του 3DS XL, αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι το 2DS XL υποστηρίζει οποιοδήποτε 3DS game (σε δύο διαστάσεις).Χάρη στην υποστήριξη NFC, το νέο 2DS XL σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις φιγούρες amiibo χαρίζοντάς σας κάτι ξεχωριστό σε κάθε συμβατό παιχνίδι!

Μια άλλη σημαντική αναβάθμιση είναι ότι το 2DS XL έρχεται με τεχνολογία NFC ενσωματωμένη στην κάτω οθόνη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πολυαγαπημένα σας amiibo στη νέα φορητή κονσόλα. Άλλες αναβαθμίσεις -σε σύγκριση με το αρχικό 2DS- περιλαμβάνουν διπλάσιο χώρο αποθήκευσης (256ΜΒ) και καλύτερο επεξεργαστή. Συγκεκριμένα, το νέο 2DS XL είναι εξοπλισμένο με το ίδιο 804MHz quad-core και 134MHz single-core chipset, με τον ίδιο επεξεργαστή γραφικών 268MHz, όπως στο 3DS XL.

Το New 2DS XL αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου και το λανσάρισμα του θα συνοδεύσουν τρεις εκπληκτικοί τίτλοι και συγκεκριμένα τα Hey! Pikmin, Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused? και Miitopia.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα