Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

LG 47LA740s

Μαϊ 28 2014
Πλούσιο περιεχόμενο, εξαιρετική εικόνα και ήχος, αμέτρητα χαρακτηριστικά και δυνατότητες – όλα με το καλύτερο τηλεκοντρόλ που είχατε ποτέ!
LG 47LA740s
Ρίχνοντας μια ματιά στα χαρακτηριστικά της 47LA740s, μάλλον θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάποιο που να μην το διαθέτει. Η LG έχει προικίσει πλουσιοπάροχα το συγκεκριμένο μοντέλο διαγωνίου 47’’, ανάλυσης Full HD και τεχνολογίας LED.

Αυτό φαίνεται από την πρώτη ματιά καθώς η εντυπωσιακή σχεδίαση της τηλεόρασης προϊδεάζει για τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της. Το πολύ λεπτό πλαίσιο σχεδόν χάνεται λόγω του μαύρου γυαλιού του πάνελ που εκτείνεται ως τις άκρες και καταλήγει στο κάτω μέρος σε ένα ασημί προφίλ από ποιοτικό πλαστικό. Το ίδιο ασημί χρώμα καλύπτει στο πλάι, γύρω-γύρω, την τηλεόραση και συνεχίζεται στην νέα, από πλευράς σχεδίασης, βάση. Όλα αυτά τα ασημί φινιρίσματα συνδυάζονται με το ασυνήθιστο λευκό χρώμα της πλάτης και το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.Το πολύ λεπτό πλαίσιο σχεδόν χάνεται λόγω του μαύρου γυαλιού του πάνελ που εκτείνεται ως τις άκρες και καταλήγει στο κάτω μέρος σε ένα ασημί προφίλ από ποιοτικό πλαστικό.

Η 47LA740s διαθέτει πάνελ IPS και τεχνολογία Triple XD Engine, χαρακτηριστικά που φανερώνουν ζωντανά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Ακόμα και σε σκηνές έντονης δράσης, τα χαρακτηριστικά αυτά παραμένουν αναλλοίωτα χάρη στη σάρωση MCI 800 (δεν πρόκειται για τα πραγματικά Hz, αλλά για το αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου όπως κάνουν όλοι πλέον οι κατασκευαστές) ώστε να απολαμβάνετε καθαρή εικόνα χωρίς είδωλα και θολώσεις. Επίσης, το σύστημα βελτίωσης ανάλυσης εικόνας παίρνει το περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης που κατεβάζετε από το web, όπως ταινίες και σειρές, και το εμφανίζει στην οθόνη σημαντικά βελτιωμένο. Εκτός από τις τεχνολογίες που βελτιώνουν την εικόνα, η τεχνολογία Clear Voice II επιδρά στον ήχο και συγκεκριμένα σε περιπτώσεις όπου ο περιβαλλοντικός θόρυβος «σκεπάζει» την ανθρώπινη ομιλία και αυξάνει την έντασή της ώστε να ακούτε καθαρά τους διαλόγους.

Φυσικά, και εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα CINEMA 3D μοντέλο που ακολουθεί το πετυχημένο παθητικό 3D στο οποίο μας έχει συνηθίσει η LG. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ξεκούραστη εικόνα χωρίς crosstalk, αλλά και ελαφριά γυαλιά χαμηλού κόστους αν χρειαστεί να προμηθευτείτε περισσότερα από τα 4 ζευγάρια που θα βρείτε στη συσκευασία. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε ολόκληρες ταινίες 3D, αλλά και το περιεχόμενο του 3D World (trailers, μουσικά κλιπ, κ.ά.), με υψηλή ευκρίνεια και χωρίς να κουράζεστε.Το ήδη πλούσιο περιεχόμενο έχει εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο και πλέον έχετε στη διάθεσή σας αμέτρητες ώρες ποιοτικού βίντεο που μπορεί να σας κρατήσει καθηλωμένους.

Όσον αφορά στα έξυπνα χαρακτηριστικά, η LG έχει κάνει βελτιώσεις στο dashboard κάνοντας το ήδη απλό περιβάλλον ακόμα πιο απλό. Οι γνωστές καρτέλες ομαδοποιούν τις έξυπνες λειτουργίες, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει μια περιοχή με συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές. Το ήδη πλούσιο περιεχόμενο έχει εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο και πλέον έχετε στη διάθεσή σας αμέτρητες ώρες ποιοτικού βίντεο που μπορεί να σα κρατήσει καθηλωμένους. Η καρτέλα Premium Content περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το YouTube, το Fox και το RedBull TV Extreme Sports, ενώ στις εφαρμογές θα βρείτε Facebook, Twitter, Skype (Skype Ready) και πάρα πολλές ακόμα. Από το ίδιο dashboard έχετε επίσης πρόσβαση στις συνδεδεμένες αποθηκευτικές συσκευές για να αναπαράγετε αρχεία μέσω του ενσωματωμένου media player, αλλά και για την αναπαραγωγή από άλλες DLNA συσκευές του δικτύου σας.Μέσω του Magic Motion Remote μπορείτε να κάνετε όλες τις γνωστές λειτουργίες, να πληκτρολογείτε με point & click, αλλά και να πραγματοποιείτε βασικές λειτουργίες μέσω χειρονομιών.

Αυτό που όμως θα λατρέψετε πραγματικά, και αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα των τηλεοράσεων της LG, είναι το Magic Motion Remote. Αν και στο παρελθόν, το Magic Motion Remote συνόδευε ένα συμβατικό τηλεκοντρόλ, πλέον αποτελεί το μοναδικό μέσο χειρισμού. Αν και αυτό μπορεί να σας φανεί παράξενο, μην ανησυχείτε καθόλου καθώς σύντομα θα διαπιστώσετε πως όλα μπορούν να γίνουν πολύ πιο απλά με αυτό το «μαγικό» χειριστήριο. Μπορείτε να κάνετε όλες τις γνωστές λειτουργίες, να πληκτρολογείτε με point & click, αλλά και να πραγματοποιείτε βασικές λειτουργίες μέσω χειρονομιών. Για παράδειγμα, γράφετε με το τηλεκοντρόλ στον αέρα τον αριθμό 3 και η τηλεόραση αλλάζει στο κανάλι 3.Εκτός από τις 3 θύρες USB και τις 3 εισόδους HDMI, πέρα από την υποδοχή για επίγειο ψηφιακό σήμα θα βρείτε και υποδοχή για δορυφορικό.

Ακόμα πιο εντυπωσιακές είναι οι δυνατότητες της τηλεόρασης στον τομέα της συνδεσιμότητας. Εκτός από τις 3 θύρες USB και τις 3 εισόδους HDMI, πέρα από την υποδοχή για επίγειο ψηφιακό σήμα θα βρείτε και υποδοχή για δορυφορικό, ενώ η σύνδεση της τηλεόρασης στο δίκτυο γίνεται τόσο ενσύρματα μέσω της θύρας LAN, όσο και ασύρματα μέσω Wi-Fi. Επίσης, η 47LA740s υποστηρίζει miracast και WiDi για την απ’ ευθείας (χωρίς μεσολάβηση router) ασύρματη αναπαραγωγή περιεχομένου από συσκευές όπως smartphones, tablets, και laptops, MHL (Mobile High-Definition Link) για απ’ ευθείας ενσύρματη σύνδεση με smartphones και tablets και παράλληλη φόρτισή τους, καθώς και NFC για εύκολη σύζευξη με άλλες συσκευές. Φυσικά, στο App Store και στο Google Play θα βρείτε και τις απαραίτητες εφαρμογές για να χειρίζεστε την τηλεόραση μέσω μιας συσκευής iOS ή Android αντίστοιχα.

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα