Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Panasonic TX-L42FT60E

Μαϊ 15 2014
Η Panasonic δείχνει ότι δε φτάνει μια τηλεόραση να είναι έξυπνη, αλλά θα πρέπει να μπορεί να προσφέρει αυτή την εξυπνάδα με τον πιο απλό τρόπο.
Panasonic TX-L42FT60E
Με την τηλεόραση να παραμένει το κυρίαρχο μέσο ψυχαγωγίας, είναι μάλλον απόλυτα φυσιολογικό να τα θέλετε όλα: να είναι έξυπνη, να προσφέρει πληθώρα επιλογών περιεχομένου, να συνεργάζεται με όλες τις συσκευές, να αλληλεπιδρά με το smartphone, να έχει τέλεια εικόνα, τρισδιάστατη αν γίνεται και, φυσικά, να διαθέτει καλή τιμή. Αν και στην αναζήτησή σας θα έχετε σίγουρα βρει αρκετά μοντέλα με αυτά τα χαρακτηριστικά, μην παραλείψετε να δείτε την TX-L42FT60E της Panasonic καθώς, η συγκεκριμένη τηλεόραση διαθέτει πολλά προσόντα για να σας κάνει να την επιλέξετε.


Με πάνελ IPS LED, ανάλυσης Full HD, η TX-L42FT60E των 42’’ διαθέτει εκπληκτική ευκρίνεια στην εικόνα και ζωντανά χρώματα από όποια γωνία κι αν παρακολουθείτε.

Η σειρά στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο μοντέλο της Panasonic τοποθετείται λίγο πιο πάνω από τις mid-range τηλεοράσεις της εταιρίας προσφέροντας τόσο εικόνα 3D, όσο και έξυπνα χαρακτηριστικά. Με πάνελ IPS LED, ανάλυσης Full HD, αυτή η τηλεόραση των 42’’ διαθέτει εκπληκτική ευκρίνεια στην εικόνα και ζωντανά χρώματα από όποια γωνία κι αν παρακολουθείτε. Σε αυτό συμβάλλει και ο επεξεργαστής εικόνας HEXA που «ευθύνεται» και για το upscaling του περιεχομένου από το Web, αλλά και για το ρετουσάρισμα προσώπων. Μπορείτε λοιπόν να συνεχίσετε να κατεβάζετε ταινίες και σειρές από το web ή να βλέπετε βίντεο από υπηρεσίες streaming αφού με την TX-L42FT60E η ποιότητα της εικόνας παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Επίσης, χάρη στη σάρωση των 1600Hz BLS (backlight scanning), η εικόνα σε σκηνές έντονης δράσης και σε γρήγορα σπορ εμφανίζεται απόλυτα καθαρή θολώσεις, σκιές και τρεμόπαιγμα. Φυσικά, αυτά τα 1600Hz, όπως στις περισσότερες σύγχρονες τηλεοράσεις όλων των κατασκευαστών, δεν είναι πραγματικά, αλλά προκύπτουν βάσει ενός αλγόριθμου στον οποίο συμμετέχουν τόσο ο οπίσθιος φωτισμός, όσο και άλλες παράμετροι. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Εκτός από την άψογη δισδιάστατη εικόνα, η TX-L42FT60E προσφέρει και μια εξαιρετική τρισδιάστατη εμπειρία. Μέσω του παθητικού 3D που διαθέτει, η θέαση είναι ξεκούραστη και δεν επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως συμβαίνει στο ενεργό 3D. Φυσικά, η τηλεόραση υποστηρίζει τη δυνατότητα μετατροπής περιεχομένου 2D σε 3D, ενώ συνοδεύεται και από 2 ζευγάρια γυαλιά.Το ασημί μεταλλικό φινίρισμα του πλαισίου που δεν ξεπερνά το ένα εκατοστό δένει αρμονικά με τη βάση σε σχήμα «V» και οδηγεί σε ένα σύνολο υψηλής αισθητικής.

Η σχεδίαση είναι εντυπωσιακή και πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που να ισχυριστεί το αντίθετο. Το ασημί μεταλλικό φινίρισμα του πλαισίου που δεν ξεπερνά το ένα εκατοστό δένει αρμονικά με τη βάση σε σχήμα «V» και οδηγεί σε ένα σύνολο υψηλής αισθητικής που επιτρέπει την τοποθέτηση της συσκευής ακόμα και στον καλαίσθητο χώρο.

Από πλευράς συνδεσιμότητας και εξοπλισμού, η τηλεόραση σε υψηλό επίπεδο, αν και θα ήταν προτιμότερο να διέθετε 4 θύρες HDMI (όπως οι περισσότερες στην κατηγορία της) και όχι 3. Στις 3 θύρες USB που διαθέτει μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο και να αναπαράγετε απ’ ευθείας περιεχόμενο καθώς ενσωματώνει media player που υποστηρίζει όλα τα γνωστά φορμά αρχείων βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών. Το ίδιο μπορεί να γίνει και μέσω της υποδοχής για κάρτες SD, ενώ υποστηρίζεται εγγραφή σε εξωτερικό δίσκο USB. Η σύνδεση στο δίκτυο, ώστε να «ενεργοποιηθούν» οι έξυπνες λειτουργίες και η «συνεργασία» με άλλες συσκευές, γίνεται τόσο ενσύρματα μέσω θύρας LAN, όσο και ασύρματα μέσω Wi-Fi. Με την υποστήριξη DLNA, η τηλεόραση αναπαράγει περιεχόμενο από άλλες συσκευές του δικτύου σας.

Αυτό που ξεχωρίζει, είναι η συνεργασία της τηλεόρασης με smartphones και tablets. Αυτό που η Panasonic ονομάζει Swipe & Share 2.0 σας επιτρέπει να μεταφέρετε την εικόνα της τηλεόρασης στη φορητή συσκευή και το αντίστροφο με μια πληθώρα στοιχείων όπως τηλεοπτικά προγράμματα, φωτογραφίες, σελίδες web, κ.ά. Ο κανόνας είναι απλός: σύροντας ένα δάχτυλο προς τα μπρος το περιεχόμενο της φορητής συσκευής «μεταφέρεται» στην τηλεόραση και σύροντας προς τα πίσω συμβαίνει το αντίστροφο, ενώ οι ίδιες κινήσεις με δύο δάχτυλα σημαίνουν αποθήκευση. Για παράδειγμα, βλέπετε ένα website στο tablet και με μια κύλιση του ενός δαχτύλου προς τα μπρος, το website εμφανίζεται στην τηλεόραση. Φυσικά, υπάρχουν και οι εφαρμογές φορητών συσκευών για τον έλεγχο της τηλεόρασης, κάτι που επίσης μπορεί να γίνει μέσω φωνητικών εντολών.Η σύνδεση στο δίκτυο, ώστε να «ενεργοποιηθούν» οι έξυπνες λειτουργίες και η «συνεργασία» με άλλες συσκευές, γίνεται τόσο ενσύρματα μέσω θύρας LAN, όσο και ασύρματα μέσω Wi-Fi.

Αν όσα αναφέραμε παραπάνω δε σας εντυπωσίασαν καθώς υπάρχουν σε αρκετές τηλεοράσεις, για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο και αυτό είναι ο έξυπνος χαρακτήρας της TX-L42FT60E. Εκτός από την πληθώρα υπηρεσιών και εφαρμογών, κάτι που πλέον συναντάμε σε όλες τις smart TV, η Panasonic κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό περιβάλλον στο οποίο ο χρήστης δεν χάνεται μέσα σε επιλογές. Ίσως αυτό να είναι το πιο έξυπνο χαρακτηριστικό και συνάμα αυτό που διαφοροποιεί τη δική της πλατφόρμα My Home Screen από αυτές των άλλων κατασκευαστών. Το πρώτο το οποίο καλείστε να επιλέξετε είναι η εμφάνιση της Home Screen έχοντας στη διάθεσή σας 4 επιλογές. Εκτός από τη Full Screen TV με τον EPG, οι άλλες τρεις σας φέρνουν αντιμέτωπους με τις πρώτες έξυπνες λειτουργίες και κάποια από αυτές θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερο. Επειδή όμως το πιο λειτουργικό είναι αυτό που «ράβεται στα μέτρα σας», η πλατφόρμα της Panasonic σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας dashboard. Ναι, καλά διαβάσατε! Αρχικά επιλέγετε το layout από ένα σύνολο templates, στη συνέχεια επιλέγετε ένα κενό πλαίσιο και τέλος ορίζετε την εφαρμογή που θα τρέχει από αυτό το πλαίσιο.Η πλατφόρμα της Panasonic σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας smart TV dashboard.

Το σύνολο των εφαρμογών, γνωστό και ως VIERRA Connect, είναι πολύ μεγάλο και θα βρείτε όλες τις γνωστές εφαρμογές και υπηρεσίες. Βίντεο, μουσική, αθλητικά, παιχνίδια, κοινωνική δικτύωση, ενημέρωση,… όλα είναι εδώ. Ενδεικτικά αναφέρουμε το YouTube, το Vimeo, το UStream, το DailyMotion, το TuneIn, το SHOUTcast, το Facebook, το Twitter και η λίστα συνεχίζεται. Ξεχωρίζει η εφαρμογή Social Networking TV που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση σε ένα κεντρικό παράθυρο και παράλληλα να σχολιάζετε στο Twitter ή να βλέπετε τα μηνύματά σας στο Facebook.

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα