Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Samsung UE55F6500

Μαϊ 29 2014
Εικόνα που συναρπάζει και ατελείωτο έξυπνο περιεχόμενο από μια τηλεόραση - επιτομή της κομψότητας.
Samsung UE55F6500
Η Samsung υπήρξε μία από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες που διέθεσε έξυπνες τηλεοράσεις και σίγουρα η πρώτη σε εύρος περιεχομένου και εφαρμογών. Με τις έξυπνες τηλεοράσεις να κατακλύζουν την αγορά, η εταιρεία έχει εμπλουτίσει σημαντικά τις έξυπνες δυνατότητες των μοντέλων της προβάλλοντας την «ευφυία» τους ως ένα από πιο σημαντικά πλεονεκτήματα – αν όχι το πιο σημαντικό. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

H UE55F6500 της Samsung, σειράς 6 και διαγωνίου των 55’’ όπως φανερώνεται από την ονομασία της, είναι μια τηλεόραση LED που κατατάσσεται λίγο πάνω από τα mid-range μοντέλα της εταιρείας. Η τηλεόραση διαθέτει πάνελ VA (όχι IPS), ανάλυσης Full HD και προσφέρει δυνατότητα απεικόνισης 3D χρησιμοποιώντας ενεργά γυαλιά (συνοδεύεται από δύο ζευγάρια). Είτε παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα 2D, είτε 3D, η εικόνα είναι ιδιαίτερα καθαρή με λαμπερά χρώματα κάνοντας ορατή κάθε λεπτομέρεια και, ειδικά για τις ταινίες 3D, η αίσθηση του βάθους αποδίδεται με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, λόγω της τεχνολογίας ενεργού 3D που χρησιμοποιείται, ίσως κάποιοι να κουραστούν μετά από πολύωρη χρήση – ακόμα κι αν τα γυαλιά είναι πολύ ελαφριά. Αντίστοιχα εξαιρετική είναι η εικόνα και στις σκηνές έντονης δράσης, χωρίς σκιές ή θολώσεις, χάρη στη σάρωση 400 MCR. Ουσιαστικά, πρόκειται για εγγενή σάρωση των 100Hz του πάνελ που «υποβοηθείται» από το οπίσθιο φωτισμό.Είτε παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα 2D, είτε 3D, η εικόνα είναι ιδιαίτερα καθαρή με λαμπερά χρώματα κάνοντας ορατή κάθε λεπτομέρεια.

Με σχεδιασμό One Design, η UE55F6500 διαθέτει λεπτό πλαίσιο με ασημί περίγραμμα γύρω από όλο το πάνελ, το οποίο ενώνεται με την γνωστή ακτινωτή βάση μόνο μέσω ενός σημείου. Η συνολική εικόνα είναι ιδιαίτερα ελκυστική προσδίδοντας κομψότητα και ταυτόχρονα δυναμισμό επιτρέποντας την τοποθέτησή της σε οποιονδήποτε χώρο. Για το χειρισμό της, η τηλεόραση συνοδεύεται από δύο τηλεκοντρόλ, ένα συμβατικό και ένα πιο προχωρημένο το οποίο διαθέτει τα βασικά πλήκτρα, υποστηρίζει φωνητικές εντολές, ενσωματώνει trackpad και περιλαμβάνει πλήκτρο S Recommendation κάνοντας σημαντικά ευκολότερη τη χρήση των έξυπνων χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, το trackpad αποδεικνύεται ιδιαιτέρως πολύτιμο κατά τη χρήση του browser για την πλοήγηση στο web. Φυσικά, ο χειρισμός της τηλεόρασης μπορεί να γίνει και μέσω του smartphone ή του tablet σας αφού προσφέρονται οι σχετικές εφαρμογές.Η τηλεόραση συνοδεύεται από 2 ζευγάρια ενεργών γυαλιών και δύο τηλεκοντρόλ, ένα συμβατικό και ένα «προχωρημένο» που απλοποιεί τις έξυπνες λειτουργίες.

Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, η τηλεόραση της Samsung διαθέτει δέκτη για επίγειο ψηφιακό και δορυφορικό σήμα, καθώς και 4 εισόδους HDMI. Επίσης, θα βρείτε 3 θύρες USB για να συνδέσετε οποιαδήποτε αποθηκευτική συσκευή και να αναπαράγετε απ’ ευθείας από αυτή περιεχόμενο αφού η τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο media player που υποστηρίζει πλήθος αρχείων. Η σύνδεση της UE55F6500 στο Internet μπορεί να γίνει τόσο ενσύρματα μέσω της θύρας LAN, όσο και ασύρματα μέσω Wi-Fi, ενώ υποστηρίζονται το πρότυπο Wi-Fi Direct για απ’ ευθείας σύνδεση της τηλεόρασης με άλλη συσκευή μέσω Wi-Fi (χωρίς τη μεσολάβηση access point) και το χαρακτηριστικό AllShare για τη διαμοίραση περιεχομένου μεταξύ συσκευών της Samsung.Η τηλεόραση υποστηρίζει το πρότυπο Wi-Fi Direct για απ’ ευθείας σύνδεση της τηλεόρασης με άλλη συσκευή μέσω Wi-Fi και το χαρακτηριστικό AllShare για τη διαμοίραση περιεχομένου μεταξύ συσκευών της Samsung.

Η UE55F6500 διαθέτει τη γνωστή πλατφόρμα Smart Hub της Samsung για έξυπνες δυνατότητες, η οποία περιλαμβάνει πλήθος λειτουργιών. Θα βρείτε εφαρμογές για τα κοινωνικά δίκτυα, για τα παιδιά, για να διατηρήσετε τη φόρμα σας και ότι άλλο επιθυμείτε, browser για την πλοήγηση στο web, αλλά και περιεχόμενο από online υπηρεσίες όπως το YouTube, το Vimeo, το TuneIn, με τη λίστα να μην έχει τέλος. Ιδιαίτερη, φυσικά, αναφορά αξίζουν η δυνατότητα αναζήτησης και το χαρακτηριστικό S Recommendation. Κάθε φορά που κάνετε μια αναζήτηση, η τηλεόραση ερευνά για περιεχόμενο τόσο στα τηλεοπτικά προγράμματα, όσο και online από διάφορες υπηρεσίες βίντεο και φέρνει τα αποτελέσματα οργανωμένα ώστε να επιλέξετε. Με βάση της επιλογές σας, η τηλεόραση δημιουργεί ένα προφίλ σας ώστε να σας προτείνει και η ίδια περιεχόμενο που θα σας ενδιέφερε. Και πιστέψτε μας, οι προτάσεις της είναι πετυχημένες...

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα