Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

LG Zero H650E

Μαϊ 10 2016
Το Zero H650E της LG αποδεικνύει πως τα entry-level smartphones δε χρειάζεται να υπολείπονται σε σχεδίαση και χαρακτηριστικά για να είναι προσιτά.
LG Zero H650E
Η κατηγορία των entry-level smartphones με τιμή 150-180 ευρώ είναι γεμάτη από προτάσεις με βασικά, αλλά αξιόλογα χαρακτηριστικά, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών. Ωστόσο, η χαμηλή τιμή δεν επέτρεπε στους κατασκευαστές να προσφέρουν κάτι καλύτερο στη σχεδίαση, αλλά και να ενσωματώσουν κάποια βελτιωμένα ή επιπλέον χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στη σχεδίαση, τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί κάποια μοντέλα που ξεφεύγουν από την τυπική, ενσωματώνοντας στοιχεία που συναντάμε σε πιο πολυτελείς και ακριβές προτάσεις. Ακολουθώντας αυτή τη νέα τάση, η LG παρουσίασε τη δική της πρόταση που ακούει στο όνομα Zero.Το smartphone της LG ξεφεύγει από την τυπική πλαστική κατασκευή και, χρησιμοποιώντας αλουμίνιο, προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας που είναι ιδιαίτερα ευχάριστη στην αφή.

Το πρώτο που τραβά τα βλέμματα στο LG Zero είναι η κατασκευή του από αλουμίνιο. Το smartphone της LG ξεφεύγει από την τυπική πλαστική κατασκευή και προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας που είναι ιδιαίτερα ευχάριστη στην αφή. Παράλληλα, η μεταλλική κατασκευή συμβάλλει στη μεγαλύτερη αντοχή, όπως και το Gorilla Glass 3 που θα γλιτώσει την οθόνη από μικρά χτυπήματα και γρατζουνιές. Με τη σχεδίαση αυτή, το βάρος του LG Zero παραμένει στα τυπικά επίπεδα της κατηγορίας, στα 150 γραμμάρια.Το γυαλί της οθόνης κυρτώνει στα περιθώρια, αριστερά και δεξιά, στοιχείο που προσθέτει στην premium εμφάνιση της συσκευής.

Το γυαλί της οθόνης κυρτώνει στα περιθώρια, αριστερά και δεξιά, στοιχείο που προσθέτει στην premium εμφάνιση της συσκευής, ενώ έχουν αποφευχθεί συνολικά οι έντονες γωνίες για χάρη των απαλών καμπύλων. Όπως μας έχει συνηθίσει πλέον η LG, αριστερά και δεξιά της συσκευής δεν υπάρχει κανένα πλήκτρο και ο χειρισμός γίνεται από τα πλήκτρα που βρίσκονται στο πίσω μέρος, κάτω από την κάμερα. Τα πλήκτρα, μαζί με την κάμερα, προεξέχουν ελαφρά της πλάτης, με το πάχος να ανέρχεται στα 7,4 χιλιοστά.

Οι δύο κάμερες της συσκευής διαθέτουν αναλύσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι μέγιστες μεταξύ αυτών που συναντάμε στα entry-level smartphones. Η κύρια κάμερα, με ανάλυση 13MP και διάφραγμα f/2.2, μπορεί να μη διαθέτει τις δυνατότητες των ακριβότερων συσκευών της εταιρείας, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει με το παραπάνω, ειδικά αν οι συνθήκες φωτισμού είναι κανονικές. Το ίδιο θα συμβεί και με τις selfies που θα βγάλετε με την μπροστινή κάμερα των 8MP. Και οι δύο κάμερες σας δίνουν τη δυνατότητα να τραβήξετε βίντεο 1080p στα 30fps. Χωρίς αμφιβολία, η κύρια κάμερα είναι μια από τις καλύτερες που θα βρείτε αν αναζητάτε ένα προσιτό smartphone.Όπως μας έχει συνηθίσει πλέον η LG, αριστερά και δεξιά της συσκευής δεν υπάρχει κανένα πλήκτρο και ο χειρισμός γίνεται από τα πλήκτρα που βρίσκονται στο πίσω μέρος, κάτω από την κάμερα.

Τα καλά χαρακτηριστικά του LG Zero συνεχίζονται στην οθόνη. Με διαγώνιο 5 ιντσών και ανάλυση 720x1280, η πυκνότητα φτάνει τα 294ppi, τιμές που θεωρούνται τυπικές για την κατηγορία και την τιμή της συσκευής. Ωστόσο, βάζοντας το LG Zero δίπλα-δίπλα με πολλές συσκευές της κατηγορίας του, η υπεροχή του είναι εμφανής. Η συσκευή της LG μπορεί να «αντιμετωπίσει» ακόμα και τις πιο ηλιόλουστες μέρες καθώς η φωτεινότητά της κυμαίνεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Παρά την προσιτή τιμή της συσκευής, η LG επέλεξε ως «κινητήρια δύναμη» μια δοκιμασμένη και ποιοτική λύση. Ο 64-μπιτος επεξεργαστής Snapdragon 410 της Qualcomm στα 1,2GHz, συνοδευόμενος από τα γραφικά Adreno 306 και μνήμη RAM 1,5GB προσφέρει στη συσκευή όλη την απαραίτητη ισχύ για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της πλειονότητας των εφαρμογών. Δεν είναι τυχαίο πως ο συγκεκριμένος επεξεργαστής χρησιμοποιείται από όλους γνωστούς κατασκευαστές στις καλές entry-level συσκευές τους.Ο 64-μπιτος επεξεργαστής Snapdragon 410 της Qualcomm στα 1,2GHz, συνοδευόμενος από τα γραφικά Adreno 306 και μνήμη RAM 1,5GB προσφέρει στη συσκευή όλη την απαραίτητη ισχύ για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της πλειονότητας των εφαρμογών.

Σε απόλυτη ισορροπία με όσα αναφέραμε βρίσκεται και ο υπόλοιπος εξοπλισμός του LG Zero. Ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB είναι αρκετός για τους περισσότερους χρήστες, αλλά υπάρχει πάντα και η δυνατότητα επέκτασής τους μέσω καρτών micro SD χωρητικότητας έως 32GB. Φυσικά, υποστηρίζονται ταχύτητα 4G για mobile data όπου είναι διαθέσιμη, ασύρματη δικτύωση Wi-Fi 802.11n, Wi-Fi Direct για απ’ ευθείας ασύρματη επικοινωνία με άλλες συσκευές, Bluetooth 4.1 με A2DP, NFC, GPS και FM radio με RDS.

Η συσκευή έρχεται με λειτουργικό Android στην έκδοση 5.1.1 (Lollipop), ωστόσο είναι έτοιμη για να δεχτεί την αναβάθμιση σε Android 6.0 (Marshmallow). Φυσικά, αυτό που θα δείτε στην οθόνη δεν είναι άλλο από το εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον UX της LG στην έκδοση 4.0.Η συσκευή έρχεται με λειτουργικό Android στην έκδοση 5.1.1 (Lollipop), ωστόσο είναι έτοιμη για να δεχτεί την αναβάθμιση σε Android 6.0 (Marshmallow).

Αν αναζητάτε ένα Android smartphone με τιμή κατηγορίας entry-level, με χαρακτηριστικά που να «φλερτάρουν» την κατηγορία των mid-range και με σχεδίαση «δανεισμένη» από μοντέλα premium, το LG Zero είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να δείτε. Ή τουλάχιστον, ένα από αυτά...Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα