Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Rollei Actioncam 420

Μαϊ 31 2016
H Actioncam 420 της Rollei απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια action cam υψηλών προδιαγραφών χωρίς να διαθέσουν το υψηλό αντίτιμο των hi-end μοντέλων της κατηγορίας.
Rollei Actioncam 420
Όταν αναφερόμαστε στις action cams, το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στο κορυφαίο μοντέλο που έβαλε τα θεμέλια για τη συγκεκριμένη κατηγορία και αυτή δεν είναι άλλη από τη GoPro. Με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και πλήθος αξεσουάρ, η GoPro συνεχίζει να κυριαρχεί στην κατηγορία και να σέρνει τις εξελίξεις. Όμως δεν παύει να παραμένει ένα ακριβό μοντέλο ακόμα και για όσους έχουν τα extreme sports ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Ευτυχώς, αν οι απαιτήσεις δεν πολύ μεγάλες, υπάρχουν πολύ αξιόλογες action cams που μπορούν να γεφυρώσουν τα χάσμα μεταξύ υψηλών επιδόσεων και προσιτής τιμής. Μία από αυτές είναι η Actioncam 420 της Rollei.Με τη Rollei Actioncam 420, στην ανάλυση 4Κ έχετε πολύ καλή ποιότητα εικόνας και στις χαμηλότερες αναλύσεις υψηλό ρυθμό καρέ.

H Rollei Actioncam 420 αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας και το μόνο που διαθέτει ανάλυση 4Κ. Αν και σε αυτή την ανάλυση ο ρυθμός των καρέ περιορίζεται στα 10 fps, η ποιότητα του βίντεο είναι εξαιρετική. Αυτό σημαίνει πως αν θέλετε βίντεο 4Κ και τα πλάνα σας δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορα (π.χ. κατάδυση, ποδήλατο), η κάμερα της Rollei αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. Σε πιο γρήγορα πλάνα, μπορείτε να «κατεβείτε» στην ανάλυση 1080p και να απολαύσετε ρυθμό καρέ από 25 έως 60 fps (25, 30, 50, 60). Σε αυτή την ανάλυση (1080p/60fps), και ακόμα καλύτερα στα 720p με 120 fps, μπορείτε να έχετε εξαιρετικό υλικό για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά slow motion πλάνα. Οπότε, στην ανάλυση 4Κ έχετε πολύ καλή ποιότητα εικόνας και στις χαμηλότερες αναλύσεις υψηλό ρυθμό καρέ. Επίσης, με τον ευρύ φακό των 170 μοιρών που διαθέτει, θα μπορείτε να βάλετε στο πλάνο σας περισσότερο από το περιβάλλον σας. Για τις φωτογραφίες σας, ο αισθητήρας των 12MP σας προσφέρει λήψεις με ανάλυση 4000x3000 pixel.Ως action cam, η αντοχή της Rollei Actioncam 420 με τη διάφανη υποβρύχια θήκη είναι μεγάλη, αφού μπορείτε να φτάσετε μαζί της στα 40 μέτρα βάθος και να μην ανησυχείτε καθόλου για σκόνη ή για κάποια πτώση.

Οι διαστάσεις της κάμερας είναι πολύ βολικές, λίγο μεγαλύτερες από αυτές της GoPro, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τη χρησιμοποιήσετε σε όποια δραστηριότητα θέλετε χωρίς να σας προβληματίζει ο όγκος ή το βάρος της. Συγκεκριμένα, με πλάτος 6,2 και βάθος 3,5 χιλιοστά μπορείτε να την στηρίξετε παντού, ενώ το βάρος των 65 γραμμαρίων (χωρίς τη μπαταρία) σας επιτρέπει ακόμα και να τη φοράτε. Σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα κυμαίνεται και η αυτονομία της κάμερας, αφού σε ανάλυση 1080p/30fps (χωρίς ενεργή οθόνη και Wi-Fi) έχετε στη διάθεσή σας 120 λεπτά βιντεοσκόπησης.

Φυσικά, ως action cam, η αντοχή της μέσα στη διάφανη υποβρύχια θήκη (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) είναι μεγάλη, αφού μπορείτε να φτάσετε μαζί της στα 40 μέτρα βάθος και να μην ανησυχείτε καθόλου για σκόνη ή για κάποια πτώση. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι κάμερες της Rollei διαθέτουν τον ίδιο σύνδεσμο βάσης με τις κάμερες GoPro, κάτι που σημαίνει πως οι περισσότερες βάσεις στήριξης και τα αξεσουάρ της μιας κάμερας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην άλλη. Εξάλλου, σημαντικό μερίδιο στα έσοδα της Rollei προέρχεται από τα αξεσουάρ που κατασκευάζει για τη GoPro.H Rollei Actioncam 420 διαθέτει μία TFT με διαγώνιο 2’’ και ανάλυση 960x480 για να βλέπετε καθαρά τι τραβάτε.

Αντίθετα από αρκετές action cam που εγκαταλείπουν την ιδέα της ενσωματωμένης οθόνης, η Rollei Actioncam 420 διαθέτει μία TFT με διαγώνιο 2’’ και ανάλυση 960x480 για να βλέπετε καθαρά τι τραβάτε. Η αποθήκευση των λήψεων γίνεται σε μια κάρτα microSD/SDHC, με τα βίντεο σε MOV H.264 και τις φωτογραφίες σε JPG. Η κάμερα μπορεί να δεχτεί κάρτες μνήμης με χωρητικότητα έως 32GB, ενώ διαθέτει μία θύρα USB 2.0 για σύνδεση με τον υπολογιστή και μία έξοδο HDMI για σύνδεση με την τηλεόραση. Αν θελήσετε να στηρίξετε την κάμερα σε τρίποδο, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα μέσω της ειδικής βιδωτής υποδοχής 1/4’’ στο κάτω μέρος της.

Το καλύτερο βέβαια, είναι ότι η κάμερα της Rollei υποστηρίζει Wi-Fi για την ασύρματη σύνδεσή της με τη φορητή συσκευή σας, smartphone ή tablet. Με τη χρήση ειδικής εφαρμογής που διαθέσιμη δωρεάν για Android και iOS, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε από απόσταση έως 15 μέτρα τις βασικές από τις ρυθμίσεις της κάμερας και να παρακολουθήσετε ζωντανά τις λήψεις σας. Για ακόμα περισσότερη ευχρηστία, στη συσκευασία θα βρείτε και ένα απλό τηλεκοντρόλ καρπού με πλήκτρα για λήψη βίντεο και φωτογραφίας από απόσταση έως 10 μέτρα.Με τη Rollei Actioncam 420 μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά time lapse καθώς η κάμερα μπορεί να τραβά φωτογραφίες σε τακτά χρονικά διαστήματα που θα ορίσετε.

Εκτός από τη δυνατότητα να σας προσφέρει αρκετά fps (στις αναλύσεις 1080p και 720p) για να έχετε δυναμικά slow motion βίντεο που ήδη αναφέραμε, με τη Rollei Actioncam 420 μπορείτε να δημιουργήσετε και εντυπωσιακά time lapse καθώς η κάμερα μπορεί να τραβά φωτογραφίες σε τακτά χρονικά διαστήματα που θα ορίσετε. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να τραβάτε φωτογραφίες ενώ τραβάτε βίντεο, αλλά και να περιστρέψετε την εικόνα της οθόνης κατά 180 μοίρες αν χρειαστεί για κάποιο λόγο. Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι και η ενεργοποίηση εγγραφής με ανίχνευση κίνησης αν θέλετε να τοποθετήσετε κάπου την κάμερα χωρίς την επίβλεψή σας και να καταγράφει μόνο αν ανιχνεύει κίνηση στο χώρο (στο κάδρο της).H κάμερα της Rollei υποστηρίζει Wi-Fi για την ασύρματη σύνδεσή της με smartphone ή tablet, ώστε να κάνετε από απόσταση έως 15 μέτρα τις βασικές από τις ρυθμίσεις της και να παρακολουθείτε ζωντανά τις λήψεις σας.

Στη συσκευασία, εκτός από την κάμερα, την αδιάβροχη θήκη και το τηλεκοντρόλ καρπού που αναφέραμε, θα βρείτε την επαναφορτιζόμενη μπαταρία, δυο pad στήριξης με αυτοκόλλητο (ένα επίπεδο και ένα με καμπύλη), την κύρια βάση στήριξης, μία βάση για τρίποδο και καλώδιο USB. Όλα τα βασικά δηλαδή για να αρχίσετε να καταγράφετε τις περιπέτειές σας. Φυσικά, όπως αναφέραμε, η γκάμα της Rollei στα αξεσουάρ είναι τεράστια, οπότε θα βρείτε οπωσδήποτε τα κατάλληλα για τις δραστηριότητές σας.

Η Rollei Actioncam 420 είναι μια προσιτή κάμερα που θα σας προφέρει πολύ καλές λήψεις, ακόμα και σε ανάλυση 4Κ, ενώ διαθέτει αρκετές δυνατότητες, μεγάλη ευχρηστία και συνοδεύεται (προαιρετικά) από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ. Αν θέλετε να μπείτε με αξιώσεις στο χώρο των action cams, είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα