Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Δωρεάν apps για έλεγχο χρήσης δεδομένων στο κινητό σας

Μαϊ 24 2017
Δείτε πώς μπορείτε να ελέγχετε τα δεδομένα που διακινούνται στο smartphone σας ώστε να αποφύγετε υπερβολικές χρεώσεις.
Δωρεάν apps για έλεγχο χρήσης δεδομένων στο κινητό σας
Πολλοί κάτοχοι smartphone βρίσκονται μόνιμα συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, όπου κι αν βρίσκονται. Γι’ αυτό και στο πρόγραμμα ομιλίας τους περιλαμβάνεται και ένα πακέτο δεδομένων κινητού δικτύου, το οποίο μπορεί να ανεβάσει στα ύψη το μηνιαίο πάγιο, όταν υπερβούν το όριο τους. Έτσι, είναι σημαντικό να ελέγχετε τον όγκο δεδομένων που χρησιμοποιείτε. Πολλοί κατασκευαστές smartphone και tablets ενσωματώνουν ειδικά widgets για διαχείριση δεδομένων στις συσκευές τους, ενώ παρόμοιες δυνατότητες βρίσκουμε και στα λειτουργικά Android και iOS. Όμως και οι ίδιοι οι πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας έρχονται να σας βοηθήσουν με ειδικές εφαρμογές που υπόσχονται να μετρήσουν με ακρίβεια το υπόλοιπο σας.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν εφαρμογές τρίτων που θα σας βοηθήσουν τα μέγιστα στον έλεγχο των δεδομένων που διακινούνται στο smartphone ή στο tablet και την αποφυγή υπερβολικών χρεώσεων. Οι παρακάτω εφαρμογές προσφέρονται δωρεάν, ενώ σε ορισμένες μπορείτε να ξεκλειδώσετε επιπλέον δυνατότητες (ή και να απομακρύνετε τις ενοχλητικές διαφημίσεις) με το ανάλογο αντίτιμο.

3G Watchdog (Android)


Αυτό το δημοφιλές πρόγραμμα για συσκευές Android παρέχει – μεταξύ άλλων - μια χρήσιμη επιλογή για να απενεργοποιείται αυτόματα η μεταφορά δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, εάν η χρήση υπερβαίνει ένα όριο. Αν και αρχικά σχεδιάστηκε για 3G, η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον και το νεότερο πρότυπο 4G. Η έκδοση Pro υποστηρίζει επιπλέον τη χρήση αναφορών για τα δεδομένα που καταναλώνει κάθε εφαρμογή, ιστορικό, ενώ σας επιτρέπει να θέσετε διάφορους κανόνες χρέωσης – ώστε να ταιριάζει με τους κανόνες χρέωσης που έχει ορίσει ο πάροχος σας.

My Data Manager (Android και iOS)


Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία data manager apps για λειτουργικά iOS και Android, με πάνω από 11,5 εκατομμύρια λήψεις, και διθυραμβικές κριτικές από τους χρήστες. Το My Data Manager είναι ευέλικτο στη χρήση και περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που δεν θα βρείτε στις προεπιλεγμένες εφαρμογές των λειτουργικών, όπως - μεταξύ άλλων - να λαμβάνετε ειδοποιήσεις πριν ξεπεράσετε το όριο των δεδομένων σας και έλεγχο χρήσης δεδομένων για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Και όλα αυτά, εντελώς δωρεάν.

myAT&T (Android και iOS)


To myAT&T διαθέτει απλή, αλλά μοντέρνα εμφάνιση και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε και να δείτε τις επίσημες αναφορές χρήσης δεδομένων του λογαριασμού σας. Σημειώνεται ότι η έκδοση της εν λόγω εφαρμογής διαφέρει ανάλογα με την συσκευή, ενώ το ίδιο ισχύει και για το λειτουργικό.

Data ON-OFF (Android)


Πρόκειται για μία πολύ «ελαφριά» εφαρμογή που παρέχει βασικές λειτουργίες για να παρακολουθείτε καθημερινά τον όγκο δεδομένων που χρησιμοποιείτε. Το σύντομο tutorial στην εκκίνηση, θα σας δείξει πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε την εφαρμογή, ενώ από την αρχική οθόνη μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τις καρτέλες Settings, Style και History. Από τις ρυθμίσεις μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις (σε περίπτωση που κάποια εφαρμογή αλλάζει τη χρήση δεδομένων) και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις μπαταρίας (όταν απενεργοποιείται αυτόματα η χρήση δεδομένων).

Στην καρτέλα Style, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τρία στυλ εικονιδίου, ενώ στην τελευταία καρτέλα θα δείτε τις εργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Ο σκοπός της εφαρμογής είναι πολύ απλός. Επιτρέπει στο χρήστη να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει τη σύνδεση 3G / 4G με ένα κλικ στο εικονίδιο του widget. Είναι ιδανική κυρίως για τους κατόχους παλαιότερων εκδόσεων Android (συμβατή από Android 2.3.3 και νεότερη) που δεν περιέχουν αντίστοιχα widgets.

Onavo Count - Data Usage (Android)


To Onavo Count - Data Usage παρέχει εκπληκτικά λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τον όγκο δεδομένων που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Προσφέρει πολλά στοιχεία με καλοσχεδιασμένα μενού και συμβουλές για να κατανοήσετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα σας σε κατηγορίες που έχουν σημασία για σας - όπως μουσική, χάρτες, και βίντεο. Επιπλέον, περιλαμβάνει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για να γνωρίζετε πότε πλησιάζετε το όριο των δεδομένων σας, ενώ παρέχει πληροφορίες για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Το Onavo Count παρακολουθεί και αναλύει όλα τα είδη mobile data και τη χρήση του τηλεφώνου. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες στο παρασκήνιο και χρήση Wi-Fi.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα